Trollen komen voor Kim Kardashian terwijl ze 'Idol' Kate Moss SKIMS TV-advertentie viert

Trollen komen voor Kim Kardashian terwijl ze 'Idol' Kate Moss SKIMS TV-advertentie viert
Trollen komen voor Kim Kardashian terwijl ze 'Idol' Kate Moss SKIMS TV-advertentie viert
Anonim

Kim Kardashian deelde haar emotionele reactie na het overtuigen van haar "idool" Kate Moss om haar SKIMS shapewear-lijn te modelleren in een nieuwe tv-advertentie.

De voormalige KUWTK-ster, 40, ging zondagavond naar Instagram-verhalen om een fragment van de advertentie te delen terwijl ze gutste over de nieuwe samenwerking.

Ze ondertitelde de clip: "Wat????? Is dit het echte leven! Er kwam net een @SKIMS-commercial op tv waar @KateMossAgency in is!!!!!"

De zakenvrouw onthulde dat Kate, 47, eerder deze maand een SKIMS-merkvertegenwoordiger was geworden toen ze een paar promotiefoto's van Kate op Instagram deelde.

Bur sommige sociale commentatoren konden het niet helpen, maar werpen schaduw op het succes van Kim.

"Natuurlijk is het het ECHTE LEVEN Kim, jij sukkel, je BETAALT haar om je slordige, in China gemaakte en slecht passende vormkleding te dragen", schreef een louche persoon.

"Ik vind het heerlijk om te weten hoeveel ze haar beta alt… en Kate Moss is nauwelijks de normale persoon om shapewear te dragen…", voegde een tweede eraan toe.

"Sorry maar Kate is dood gefotoshopt. Ze ziet er helemaal niet zo uit. Trouwens, als haar lichaam zo perfect zou zijn, waarom zou ze dan SKIMS nodig hebben?" een derde stemde in.

Nadat Kim haar samenwerking met Kate aankondigde, onderschreef ze afbeeldingen van het Britse supermodel:

"Kate Moss voor SKIMS. Ik ontmoette Kate voor het eerst in 2014 via Ricardo Tisci en werd meteen getroffen door haar brutale gevoel voor humor, authentieke en klassieke schoonheid en sindsdien zijn we vrienden!…"

"Ze is het mode-icoon. Ze definieert een hele generatie stijl en ik ben vereerd haar deze zomer als het nieuwe gezicht van SKIMs te mogen presenteren."

Het paar was in 2014 allebei aanwezig op het 40e verjaardagsfeest van Riccardo Tisci op Ibiza en was ook te zien op een Miami Dior-modeshow in december 2019.

Eerder deze maand werd Kim Kardashian, 40 jaar oud, zwaar bekritiseerd nadat ze samen met supermodel Kate Moss en haar tienerdochter Lila Grace een rondleiding door het Vaticaan maakte.

De realityster die eruitzag, werd afgebeeld naast het supermodel en haar dochter, 18, achter in een auto, waar Kate een snelle sigaret had.

Voor haar uitje in het Vaticaan mijdde Kim conservatieve kleding.

De moeder van vier koos voor een off-the-shoulder witte kanten jurk terwijl ze door de stad toerde, de officiële residentie van de paus van de katholieke kerk.

Het nauwsluitende Bardot-stijlnummer had een uitgesneden ontwerp in het middengedeelte.

Aanbevolen: