Mensen reageren op de opmerkingen van Jennifer Aniston over het afsnijden van niet-gevaccineerde vrienden

Inhoudsopgave:

Mensen reageren op de opmerkingen van Jennifer Aniston over het afsnijden van niet-gevaccineerde vrienden
Mensen reageren op de opmerkingen van Jennifer Aniston over het afsnijden van niet-gevaccineerde vrienden
Anonim

Jennifer Aniston deed het internet deze week bruisen toen ze het tijdschrift InStyle onthulde dat ze de banden heeft verbroken met degenen in haar omgeving die niet zijn ingeënt tegen COVID-19.

Nadat haar citaat de ronde deed, hadden veel mensen iets te zeggen over Anistons standpunt. Sommigen waren het eens met haar besluit, terwijl anderen de actrice inscheurden of zich afvroegen of ze te extreem was met haar voorzorgsmaatregelen.

Sommigen prezen Aniston voor het beschermen van haar gezondheid

Een Twitter-gebruiker applaudisseerde de ex-vrouw van Brad Pitt voor het nemen van de beslissing en zei: "Het kost heel veel kracht om [mensen] af te sluiten van wie je misschien houdt, maar met wie je diepe morele verschillen hebt".

Een ander wees erop dat ze niet alleen zichzelf beschermde, maar ook de mensen om haar heen.

[EMBED_TWITTER]

"Jennifer Aniston beschermt alleen zichzelf en de mensen om haar heen. Vaccinatie is uiterst belangrijk om de verspreiding van Covid te stoppen, vooral met deze nieuwe varianten ", schreef de vrouw.

Een ander zei dat Aniston de juiste zet had gedaan en beweerde dat het egoïstisch van mensen is om niet te worden gevaccineerd.

Anderen bekritiseerden haar besluit om vriendschappen te beëindigen

Eén gebruiker beweerde dat het "ondiep" van haar was om het vaccin tot een breekpunt voor een vriendschap te maken, en dat degenen die ze afsneed, beter af zijn.

Vele anderen weergalmden het sentiment.

Anderen zeiden dat ze denken dat het voor een vriend verboden is om naar je vaccinatiestatus te informeren, omdat je medische geschiedenis iets is dat tussen een persoon en zijn arts moet blijven.

Een ander was het ermee eens en zei dat het verkeerd is om een vriend af te sluiten omdat hij een andere persoonlijke keuze heeft gemaakt. Hij voegde eraan toe dat Aniston niet mag begrijpen dat uit gegevens blijkt dat zelfs degenen die zijn gevaccineerd het virus kunnen dragen.

Aniston reageerde op de controverse op Instagram

De reacties op haar opmerking over het afsnijden van iedereen in haar kring die niet gevaccineerd is, vonden hun weg naar de actrice, en ze nam de tijd om de situatie op haar Instagram-verhaal te bespreken.

Afbeelding
Afbeelding

Ze reageerde op een opmerking waarin ze zich afvroeg waarom ze zich zorgen maakt als ze gevaccineerd is, en legde uit dat ze de variant nog steeds kan dragen, en dat hoewel ze waarschijnlijk niet erg ziek zal zijn, ze het dan aan iemand kan geven die bestaat uit qua gezondheid.

"We moeten hier om meer geven dan alleen onszelf," eindigde Jen met.

Aanbevolen: