Beroemdheden reageren op de homofobe opmerkingen van DaBaby

Inhoudsopgave:

Beroemdheden reageren op de homofobe opmerkingen van DaBaby
Beroemdheden reageren op de homofobe opmerkingen van DaBaby
Anonim

Toen DaBaby het podium betrad in Rolling Loud, verwachtten fans een geweldige show en een leuke tijd. Ze keken reikhalzend uit naar enkele van zijn bekende deuntjes, en hij deed het. Waarschijnlijk had hij daar moeten stoppen. Helaas ging hij door met het choqueren van fans door een aantal volledig geladen opmerkingen te maken waarvan USA Today aangeeft dat hij de LGBTQ+-gemeenschap aan het wankelen heeft gebracht en zijn reputatie bezoedeld heeft achtergelaten en op het punt staat te worden geannuleerd.

Tijdens zijn tijd op het podium maakte DaBaby enkele minachtende opmerkingen over de homogemeenschap, evenals over degenen die leven met aids en hiv, en nu hij zijn hatelijke, kwetsende opmerkingen heeft geuit, is er gewoon geen weg meer terug. Niet alleen is hij in de ban van zijn fans, maar ook beroemdheden hebben zich bij het gesprek aangesloten en laten weten hoe zij over zijn commentaar denken.

8 Elton John

Elton John was een van de eerste beroemdheden die naar voren kwam in een poging om DaBaby verantwoordelijk te houden voor het effect van de woorden die hij op het podium uitsprak. Hij ging naar sociale media om te zeggen dat de opmerkingen van DaBaby 'stigma en discriminatie aanwakkeren' en gaf verder aan dat zijn commentaar ingaat tegen de voorwaartse beweging die de LGBTQ-gemeenschap heeft gemaakt. In plaats van DaBaby op een beledigende manier aan te vallen, maakte Elton John duidelijk dat zijn gedrag een negatieve impact had op de gemeenschap als geheel en riep hij hem uit omdat hij een slecht voorbeeld gaf aan zijn fans en haat bestendigde.

7 Dua Lipa

Dua Lipa werkte met DaBaby aan een samenwerking en ze was erg bezorgd dat mensen haar zouden opsluiten in een categorie haters, gebaseerd op de opmerkingen van DaBaby. Ze ging naar sociale media om duidelijkheid te bieden aan haar fans en liet hen weten dat ze niet dezelfde opvattingen deelt als DaBaby, en ze wist ook niet dat hij slechte gevoelens koesterde jegens de homogemeenschap. Ze schreeuwde naar haar fans om hen te laten weten dat ze een groot voorstander is van de LGBTQ-gemeenschap en dat ze niet achter de acties of woorden van DaBaby stond.

6 Demi Lovato

Demi Lovato is onlangs naar buiten gekomen als niet-binair en is naar sociale media gegaan met een kort en lief bericht dat DaBaby trof daar waar het het meeste pijn doet: zijn portemonnee. Zweven is misschien wel een van Dua Lipa's grootste hits, en ze nam een versie op met DaBaby. Na zijn homofobe capriolen plaatste Lovato een bericht waarin hij fans terloops aanspoorde om naar de originele versie van het nummer van Dua Lipa te luisteren, wat zijn winst volledig zou verminderen.

5 Laverne Cox

Laverne Cox stelde DaBaby's opmerkingen niet in het minst op prijs, maar in plaats van hem te slepen of uit te halen, besloot ze dit te gebruiken als een leermoment om fans op te leiden. Ze koos ervoor om dit te gebruiken als een kans om anderen aan te sporen om boven het negatieve commentaar uit te stijgen en de hand te reiken aan degenen die slechte gedachten koesteren, en hen een kans te bieden om te leren en te groeien. Vandaag meldt dat ze hoopvol blijft dat DaBaby's tirade uit een slecht geïnformeerde plaats kwam en dat hij het potentieel voor verandering herbergt. Ze hoopt dat fans het in zichzelf kunnen vinden om hem het voordeel van de twijfel te geven en hem aan te moedigen om van deze ervaring te leren.

4 BoohooMAN

BoohooMAN nam een enorm standpunt in tegen de kwetsende woorden van DaBaby door zijn uitspraken te veroordelen en te verklaren dat de banden met DaBaby officieel zijn verbroken. Er werd duidelijk gemaakt dat BoohooMan in geen enkele hoedanigheid meer met DaBaby zal omgaan en er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat iedereen die homofobe berichten gebruikt niet getolereerd wordt, en zeker niet aangemoedigd zal worden. Het feit dat BoohooMAN weigert met DaBaby samen te werken aan alle toekomstige contracten is een enorm statement en wordt luid en duidelijk gehoord door de industrie in het algemeen.

3 Victoria Monet

Victoria Monet neemt een new age-reactie om cultuur te annuleren. Ze heeft publiekelijk een aanbod aan Dua Lipa gepost, wat suggereert dat ze meer dan blij is om DaBaby te vervangen op haar baan voor Levitating. Nu DaBaby's stem er een is die wordt geboycot, denkt ze dat deze frisse, nieuwe benadering van het opnieuw opnemen van het nummer een duidelijke boodschap naar DaBaby zal sturen dat hij is vervangen, terwijl het nummer en Dua Lipa blijven bloeien..

2 Jonathan Van Ness

Jonathan Van Ness herinnert het grote publiek eraan dat homofobie en verkeerde informatie gevaarlijk zijn voor onze samenleving. Er is zoveel vooruitgang geboekt om gelijkheid voor de LGBTQ-gemeenschap te krijgen, en wanneer iemand die zo beroemd is als DaBaby verkeerde informatie en negatief commentaar begint te verspreiden, heeft dit een negatieve impact op de samenleving als geheel. Het stigma van aids en hiv moet worden losgelaten en begrepen, niet verdraaid en verkeerd voorgesteld.

1 T. I

T. I. had een heel andere reactie waar fans niet echt zeker van zijn wat ze ermee moeten doen. Hij stelde voor dat DaBaby zijn opvattingen geheim hield, en hij ging hem vervolgens vergelijken met Lil Nas X. Zijn commentaar bevatte tinten van homofobie en was meer gericht op de suggestie om dit onderwerp stil te houden. Hij beledigde velen door te laten doorschemeren dat DaBaby zijn opvattingen gewoon voor zichzelf had moeten houden, in plaats van te suggereren dat een meer neutraal, open perspectief moest worden aangepast.

Aanbevolen: