Akon gesleept als hij dubbelt op opmerkingen dat rijke mensen meer worstelen dan de armen

Akon gesleept als hij dubbelt op opmerkingen dat rijke mensen meer worstelen dan de armen
Akon gesleept als hij dubbelt op opmerkingen dat rijke mensen meer worstelen dan de armen
Anonim

zanger Akon uit het begin van 2000 voelt de hitte na het maken van enkele ongevoelige opmerkingen over de strijd tussen mensen met verschillende economische achtergronden. Maar de zanger van "Smack That" heeft geen spijt van wat hij heeft gezegd.

In een gesprek met TMZ na de dood van The Wire-ster Michael K. Williams, zei Akon: Beroemdheden en rijken hebben meer problemen dan de armen. Je weet wel wanneer ze zeggen 'Meer geld, meer problemen' dat is echt.'

Onnodig te zeggen dat zijn opmerkingen tot een terugslag leidden met Twitter die zich vrijwillig aanmeldde om het geld van de zanger aan te nemen om zijn leven te helpen verbeteren.

Akon spreekt opnieuw met TMZ en verdubbelt zijn controversiële standpunt.

"Geld is niet altijd de remedie", begon hij. "Het is niet het geld, het is de mentaliteit. Het geld creëert en kweekt zoveel jaloezie, afgunst. Geld brengt veel kwaad teweeg. Geld verandert de omgeving als je niet wakker of nederig genoeg bent om die zegeningen te ontvangen."

Hij vervolgde: "Ik was een jonge Afrikaanse jongen die op blote voeten voetbalde in een dorp zonder elektriciteit en zonder stromend water. Ik weet hoe armoede eruitziet." Akron voegde toe: "Ik heb meer problemen met succes… dan toen ik arm was. Ik was eigenlijk gelukkiger toen ik arm was."

Fans en critici gaan naar Twitter om hun schok te uiten over hoe "zo ver verwijderd en onaangenaam" de Lamborghini-eigenaar is geworden.

"Deze klootzak bezorgt gekleurde mensen een slechte naam. Hij wordt verondersteld de strijd te begrijpen. WTF", schreef een teleurgestelde criticus.

Anderen dachten na over het verschil tussen zijn leven als volwassene en zijn jeugd."Beslissen in welke Lambo je gaat rijden, is veel stressvoller dan een dag niet te hoeven eten, denk ik", schreef de een, terwijl een ander eraan toevoegde: "Ja oké. Kijk hoe hij leeft en kijk dan hoe zijn mensen leven in zijn geboortedorp in Afrika."

Akon's laatste controverse komt op de hielen van de controversiële opmerkingen die hij maakte over de veroordeling van R. Kelly voor aanranding, in de overtuiging dat Kelly nog steeds "verlost" kan worden, en verwijzend naar zijn voortdurende en gerichte aanvallen op minderjarigen als "fouten". " Sommigen wijzen erop dat zijn opmerkingen afkomstig kunnen zijn van een verdedigingsplaats, nadat een video waarin hij naar verluidt een 17-jarig meisje mee op tournee zou nemen, meer dan 150.000 keer is bekeken op Twitter.

"Akon maakt zich alleen zorgen over R. Kelly die de namen van andere beroemdheden zingt. R. Kelly heeft iets over Akon", schreef een speculatieve criticus.

"Ik was bevriend met een meisje in 2007 die haar gebruikersnaam 'EwwAkon' maakte omdat hij haar minderjarige neef het podium op had gebracht om haar te pesten. Ik denk dat hij nooit is gestopt."

Anderen willen weten waarom de zanger, die niet langer actief is in de publieke belangstelling, het schijnbare morele kompas voor de entertainmentindustrie is geworden. 'Jij, wie blijft Akon toch vragen stellen?' vroeg een verwarde criticus. "Het is alsof hij gewoon in het openbaar naar buiten komt om shy soundbites te geven en dan verdwijnt totdat er weer een vreselijke mening nodig is."

Met de snelheid waarmee Akon sociaal commentaar levert, zal het zeker niet lang meer duren tot zijn volgende kijk op een controversieel onderwerp.

Aanbevolen: