Kim Kardashian maakt fans bang in strakke zwarte Balenciaga-outfit en masker

Kim Kardashian maakt fans bang in strakke zwarte Balenciaga-outfit en masker
Kim Kardashian maakt fans bang in strakke zwarte Balenciaga-outfit en masker
Anonim

Kim Kardashian heeft fans geschokt na het rocken van een strakke outfit tijdens het bijwonen van het luisterfeest van haar vervreemde echtgenoot Kanye West op donderdagavond.

De oprichter van KKW Beauty heeft in februari een scheiding aangevraagd na bijna zeven jaar huwelijk.

Kardashian deelde ook backstage kiekjes met haar vriendin, zangeres Monica Denise.

In tegenstelling tot de volledig zwarte look van Kardashian, koos Denise voor een kleurrijker ensemble, met een knalroze zonnebril en bijpassende dijhoge laarzen.

In foto's die vrijdag op het Instagram-account van de 40-jarige zangeres zijn geplaatst, stonden Kim en Monica tegen een witte muur en staarden in de camera.

Op de tweede foto was de moeder van vier kinderen ineengedoken terwijl haar Grammy-winnende vriend rechtop stond in een klein spijkerbroekje.

Maar sommige fans voelden zich verbijsterd door Kims gewaagde outfitkeuze.

"Noooo miss Kimmy, wat is dit? Dit is gewoon eng", schreef een fan online.

"Beste, wat is dit nu?" een tweede vroeg zich af.

"Het geeft American Horror Story-vibes", merkte een derde op.

Kim en Kanye matchten opnieuw hun outfits tijdens het tweede Donda-streamingevenement van de rapper.

Net als het eerste lanceringsevenement vorige maand, werd het tweede gehouden in het Mercedes-Benz Stadion. Het zag Kim en haar vervreemde echtgenoot in het zwart gekleed. Deze keer kozen ze in plaats van een gewaagd rood voor zwart.

Kanye wiegde met een bijpassend masker van zwart gaas dat zijn hele gezicht bedekte.

Zijn outfit was helemaal zwart, met uitzondering van een gouden ketting en het woord: "DONDA" geschreven aan beide kanten van zijn topje in het wit.

West woont sinds twee weken in het Mercedes Benz Stadium in Atlanta. De perfectionist heeft dag en nacht gewerkt aan zijn tiende album.

Opnieuw keek Kim, 40, vanaf de tribune toe hoe Kanye, 44, zijn nummer "Love Unconditionally" uitvoerde, waarin hij haar smeekte om "bij hem terug te komen".

Hij introduceerde ook een nieuw nummer waarin hij haar ophitste: "Tijd en ruimte is een luxe, maar je kwam hier om te laten zien dat je nog steeds verliefd op me bent."

Kim Kardashian Kanye West
Kim Kardashian Kanye West

Een uur na de geplande starttijd van 18.30 uur arriveerde een gemaskerde Kanye in het midden van het stadion in een zwarte Donda-thermische top, een wijde broek en zwarte gevechtslaarzen.

Om het luisterfeest af te sluiten, steeg West naar de hemel - met een beetje hulp van een ophangkoord. Het dramatische einde kwam toen het laatste nummer ten einde liep.

Kim was te zien in het publiek van het evenement van donderdag terwijl ze met haar en Kanye's achtjarige dochter North aan het chatten was.

Aanbevolen: