Lisa Rinna houdt een strakke innerlijke cirkel: wie zijn haar beste vrienden?

Inhoudsopgave:

Lisa Rinna houdt een strakke innerlijke cirkel: wie zijn haar beste vrienden?
Lisa Rinna houdt een strakke innerlijke cirkel: wie zijn haar beste vrienden?
Anonim

The Real Housewives of Beverly Hills-ster Lisa Rinna is een hoofdrolspeler sinds seizoen vijf, dat in première ging in 2014. In die tijd was Rinna betrokken bij nogal wat drama, en het is veilig om te zeggen dat ze is niet altijd bevriend geweest met al haar medesterren.

Vandaag bekijken we wie er in de vriendenkring van Lisa Rinna zit. Van een iconisch model uit de jaren 90 tot de mommager achter de Kardashians - blijf scrollen om te zien met wie de ster in de buurt is!

8 Kyle Richards

Kicking van de lijst is Lisa Rinna's RHOBH co-ster Kyle Richards. De twee dames kenden elkaar al lang voordat de Bravo reality-tv-show plaatsvond, en door de jaren heen hadden ze zeker hun ups en downs - waarvan sommige fans op RHOBH te zien kregen. Toen een fan Kyle Richards vroeg welke RHOBH ze graag zou willen vergezellen op de spin-off van The Real Housewives: Ultimate Girls Trip, zei Kyle: "Ik zou [Lisa] Rinna zeggen omdat ze daar het langst bij me is geweest."

7 Kris Jenner

De volgende op de lijst is reality-tv-ster Kris Jenner. Gezien het feit dat Jenner en Rinna in dezelfde kringen draaien, is het niet verwonderlijk dat de twee ook goede vrienden zijn. De afgelopen jaren zijn de dochters van Lisa Rinna voor zichzelf begonnen en Rinna gaf toe dat de rol van 'mommager' helemaal niet gemakkelijk is.

"Ik heb enorm respect voor Kris Jenner", onthulde Lisa. "Laat me dat gewoon zeggen. Echt waar. Ik heb Kris Jenner altijd leuk gevonden, ik heb nu enorm respect voor haar, omdat ze het zes keer of meer doet. Ik doe het voor twee en het is een fulltime baan! Oké? Veel meer. Veel moeilijker dan mijn eigen baan, maar ik doe het met plezier."

6 Erika Jayne

Een andere RHOBH-ster die in de loop der jaren een goede band met Rinna heeft gehad, is Erika Jayne. Natuurlijk, zoals iedereen in de show, hadden deze twee dames ook hun argumenten, maar tot nu toe zijn ze erin geslaagd om de meeste van hen uit te werken. Zoals degenen die naar RHOBH kijken weten, had Erika de afgelopen jaren niet de gemakkelijkste tijd en ze heeft onthuld dat Lisa Rinna haar wat harde liefde heeft gegeven.

"We hadden een moment. Ik heb er spijt van. Bedankt, Lisa Rinna, dat je een moeilijk gesprek met me hebt gehad," zei Erika. "Er is een soort mythe dat omdat wij vier hier vrienden zijn, we automatisch voor elkaar opkomen. Lisa Rinna liet het me dit jaar op persoonlijk niveau hebben. Ze belde me ook en ze zei 'Hey jij trek je verdomde shit beter bij elkaar, want je loopt echt het gevaar me als vriend te verliezen. Ze gaf me de oudere zus 'hey bitch, je kunt maar beter je shit bij elkaar houden'."

5 Cindy Crawford

'90s supermodel Cindy Crawford is een ander beroemd gezicht in de binnenste cirkel van Lisa Rinna. De twee zijn al jaren vrienden en zo nu en dan delen ze een glimp van hun vriendschap met hun volgers op Instagram. In 2017 pronkte Rinna bijvoorbeeld met een rabarbertaart die Crawford voor haar had gemaakt.

"OK, dus hier is het verhaal", onthulde Lisa. 'Dit is vers uit de oven. En ja, Cindy, we hebben wat rabarber - verse rabarber - voor haar meegebracht en ze heeft een taart voor ons gemaakt. Omdat ze de lekkerste rabarbertaart maakt.' Na het eten van de zelfgemaakte taart, deelde ze haar recensie van twee woorden: "Cindy, magnifiek."

4 Dorit Kemsley

Een andere RHOBH-ster die haar ups en downs had met Lisa Rinna is Dorit Kemsley. De twee hebben de afgelopen jaren een band opgebouwd, en toen Dorit op Watch What Happens Live met Andy Cohen verscheen, naast haar co-sterren Garcelle Beauvais, Lisa Rinna, Kyle Richards, Crystal Kung Minkoff en Sutton Stracke, vroeg Andy haar: 'Sinds je aarzelde toen Garcelle het vroeg, hoeveel procent van jullie vertrouwt Lisa Rinna eigenlijk?' Daarop antwoordde Dorit: "100 procent." Het lijkt zeker alsof alles goed is tussen de twee huisvrouwen.

3 Robin Antin

Laten we verder gaan met actrice en danseres Robin Antin, vooral bekend als de grondlegger van de moderne burleske groep Pussycat Dolls. Antin en Rinna lijken een band te hebben opgebouwd over hun liefde voor dansen en vorig jaar kregen fans zelfs de twee dames te zien die de iconische Ross en Monica-dans uit Friends uitvoerden.

2 Eileen Davidson

Voormalig RHOBH-ster Eileen Davidson is nog een van Lisa Rinna's goede vrienden. In een interview op de Behind the Velvet Rope met David Yontef-podcast herinnerde Eileen Davidson zich haar tijd in de show en hoeveel het haar vriendschap met Rinna beïnvloedde. "We waren gewoon, we waren vastgelijmd aan de heup," zei ze. "We hadden veel plezier. Zij en ik hadden zoveel plezier om samen aan deze reis te beginnen. En een enorme band. Wat het beste is aan die show is de relatie die ik met haar had. Het was gewoon fantastisch."

1 Teddi Mellencamp

Een andere voormalige RHOBH-ster die nog steeds close is met Lisa Rinna, is Teddi Mellencamp. Iedereen die haar of Lisa Rinna volgt op Instagram, weet zeker dat de twee nog steeds van elkaars gezelschap genieten, en ze gaan vaak uit eten met Kyle Richards, Dorit Kemsley en Erika Jayne.

Aanbevolen: