A-Rod gerechten na breuk met Jennifer Lopez nadat ze hem van Instagram had verwijderd

Inhoudsopgave:

A-Rod gerechten na breuk met Jennifer Lopez nadat ze hem van Instagram had verwijderd
A-Rod gerechten na breuk met Jennifer Lopez nadat ze hem van Instagram had verwijderd
Anonim

Alle herinneringen aan A-Rod en J-Lo verdwenen met slechts één klik op de knop. Als klap op de vuurpijl ging Jennifer Lopez nog een stap verder door op de knop Ontvolgen te klikken.

Lopez is klaar om de pagina om te slaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen met ex-vlam, Ben Affleck. Tenzij je onder een steen hebt geleefd… heb je de afgelopen maanden waarschijnlijk gehoord van de hernieuwde verbinding van deze twee tortelduifjes.

Romantische uitjes, boottochten, jacht op herenhuizen… doet dit allemaal een belletje rinkelen? Als het niet voor jou is, dan is het zeker voor ex-verloofde, Alex Rodriguez.

Het voormalige stel ontmoette elkaar in 2005, maar begon te daten in 2017 en waren twee jaar later verloofd. Helaas stopten de twee op 15 april met een gezamenlijke verklaring.

"We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit om dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar blijven steunen in onze gezamenlijke bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we te zeggen hebben, iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd."

A-Rod moet Jen nog officieel uit zijn leven verwijderen omdat hij nog steeds al hun foto's bij elkaar heeft.

A-Rod's Instagram

"Weer een historische en baanbrekende prestatie voor een van de meest getalenteerde en gedreven mensen die de wereld ooit heeft gezien. Proud Macha"

"Vandaag vieren we elkaar. "Alleen wij tweeën." Maar waar ik het meest van hou, is dat we samen echt één zijn geworden. Fijne Valentijnsdag, @jlo! Ik hou van je. Vandaag en voor altijd."

Het lijkt erop dat deze twee niet op dezelfde lijn zitten met betrekking tot "verder gaan" schema's. A-Rod volgt Jen momenteel op Instagram, en als er fans zijn die weten hoe ze een telefoon kunnen aftappen, dan is dit het moment!

A-Rod's verklaring

Over het algemeen lijkt Alex het prima te doen na het uiteenvallen. "Ik heb vijf jaar een ongelooflijk leven en partnerschap gehad en ook met mijn dochters hebben we zoveel geleerd", zei Alex. "En nu hebben we de kans om dat aan te grijpen en vooruit te gaan en te zeggen: 'Weet je wat? We zijn zo dankbaar voor de afgelopen vijf jaar, hoe kunnen we de komende vijf jaar beter maken dankzij de geleerde lessen?'"

Fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst biedt voor de voormalige Yankee!

Aanbevolen: