Had de breuk van Selena Gomez en Justin Bieber iets te maken met haar gewichtstoename?

Inhoudsopgave:

Had de breuk van Selena Gomez en Justin Bieber iets te maken met haar gewichtstoename?
Had de breuk van Selena Gomez en Justin Bieber iets te maken met haar gewichtstoename?
Anonim

Gebruikers van sociale media gingen opnieuw achter Selena Gomez aan vanwege haar schommelende gewicht, en haar die-hard fans hadden er niets van. Dus, wat zeiden de mensen over Selena? Heeft ze alle body-shaming aangepakt? Op 19 september 2021 werd Selena gespot tijdens een lunch in Los Angeles in een grijs cropped sweatshirt, zwarte broek en zwart-wit gestreepte slippers. Zodra de foto's op Twitter werden gedeeld, begon Selena de krantenkoppen te halen, maar helaas om de verkeerde redenen. Mensen schaamden haar voor het lichaam omdat ze een beetje gewicht had toegevoegd, en hoewel de meeste tweets die Selena voor het lichaam schaamde sindsdien zijn verwijderd, waren ze echt kwetsend.

Internetgebruikers begonnen het erover eens te zijn dat haar breuk met Justin Bieber te maken zou kunnen hebben met haar gewichtstoename. Sommige mensen gingen zelfs zover dat ze zeiden dat haar gewicht waarschijnlijk de reden is dat ze nog steeds vrijgezel is. Een gebruiker schreef: "Als Selena met iemand aan het daten was, zou ze voor haar lichaam en stijl zorgen." Een andere persoon schreef: "Selena's leven ging bergafwaarts na Justin, en het is triest. Ze wordt constant zwaarder en ziet er ellendig uit. Ik hoop dat ze verder gaat." Had het uiteenvallen van Selena Gomez en Justin Bieber iets te maken met haar gewichtstoename? Laten we het uitzoeken.

Is Selena Gomez aangekomen door haar breuk met Justin Bieber?

Selena Gomez' relatie met Justin Bieber was vanaf het begin gedoemd te mislukken. In een interview met NPR in januari 2020 opende Selena zich en accepteerde dat de relatie haar aan een bepaald niveau van emotioneel misbruik onderwierp. In 2021 vertelde Selena Gomez aan Vogue dat ze single is sinds Justin Bieber. De grootste rode vlag die Selena waarschijnlijk negeerde, was het feit dat haar eerdere relatie met Justin haar geestelijke gezondheid beïnvloedde. De ex-vriend van de actrice is echter niet de belangrijkste reden voor haar gewichtstoename. Hoewel de laatste breuk van het paar plaatsvond in mei 2018 en Selena tussen 2017 en 2019 begon aan te komen, zijn haar gezondheidsproblemen de belangrijkste reden waarom haar lichaam fluctueert.

Is Selena Gomez aangekomen door lupus?

Selena's fans hadden niets van die body-shaming, en ze spraken tot haar verdediging. Ze wezen erop dat Selena al genoeg had meegemaakt, en haar bespotten vanwege haar gewicht was gewoon het meest pijnlijke. Fans beweerden ook dat de body-shaming volkomen oneerlijk was, aangezien Selena open is geweest over waarom haar lichaam fluctueert. Ze onthulde voor het eerst haar lupusdiagnose in 2015 om alle geruchten over haar leven op internet te stoppen. Selena had in 2014 na haar diagnose een behandelcentrum bezocht. Maar in die tijd meldden roddelbladen dat ze naar de behandelingsfaciliteit was gegaan omdat ze heel hard had gefeest en had geëxperimenteerd met alcohol en voorgeschreven medicijnen.

Ze zette het record recht in haar 2015-interview met Billboard en zei dat ze de diagnose lupus had gekregen. Ze opende zich ook tegen KPWR over alle haatreacties die ze kreeg nadat ze door de medicatie was aangekomen, en zei: "je moet begrijpen dat ik dit jaar met veel bodyshaming te maken heb gehad, en dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Ik geef niet om dat soort dingen, maar ik begon wel aan te komen, en ik vond het niet erg."

Door medicatie te nemen schommelde het gewicht van Selena Gomez

In september 2017 maakte Selena op Instagram bekend dat ze een niertransplantatie had ondergaan vanwege complicaties van lupus. Ze kreeg veel liefde en steun voor het delen van haar diagnose en herstel. Maar zoals altijd het geval is op sociale media, was niet alle feedback positief, en de meeste negatieve opmerkingen gingen over haar gewichtstoename door de medicatie.

In 2019 reageerde Selena op de gemene opmerkingen en vertelde ze over haar worsteling met lichaamsbeeld en online aanvallen over haar gewicht in een interview met haar vriendin Raquelle Stevens. Ze sprak over haar lupus, nierproblemen en hoge bloeddruk en hoe ze meer lichaamsbeeld begon op te merken vanwege haar gezondheidsproblemen.

Selena onthulde ook dat de constante online opmerkingen over haar lichaam en veranderend gewicht een behoorlijk serieus effect op haar hadden. Toen begon ze meer te vertellen over haar fluctuerende gewicht, en dat is dat de medicatie die ze nam haar lichaam deed fluctueren, afhankelijk van een heleboel dingen die in haar leven gebeuren. Ze zei ook dat ze niet veel tijd meer op sociale media doorbracht en dat ze heel blij was haar leven zonder haters te leiden.

Selena Gomez opende zich over haar lichaamsbeeldproblemen

In juni 2021 vertelde Selena opnieuw over haar gewicht en lichaamsbeeld in een video voor Vogue. Toen de foto van het Met Gala van 2015 uitkwam, gaf Selena toe dat ze op dat moment moeite had om zich zelfverzekerd te voelen en zei: "Ik schommel veel met mijn gewicht, en ik herinner me specifiek dat ik me vannacht niet goed voelde over mijn lichaam."

De kwetsende opmerkingen kwamen aan de oppervlakte toen de paparazzi de foto's van haar lunch in september 2021 plaatsten. Selena van haar kant koos ervoor niet stil te staan bij de lichaamsbeschamende opmerkingen, en haar fans begrepen het omdat ze het al had over hoeveel het haar meerdere keren beïnvloedde. Een fan schreef: "Ik wou dat mensen Selena met rust zouden laten. Ze heeft veel meegemaakt. Haar lichaam heeft veel meegemaakt en ze ziet er altijd mooi uit. Ze heeft al eerder over haar gewicht gepraat. Het is niet nodig om er constant over te praten."

Aanbevolen: