De verloofde van Britney Spears getrolld nadat ze documenten over haar had geclaimd, liet hem een 'slechte nasmaak' achter

De verloofde van Britney Spears getrolld nadat ze documenten over haar had geclaimd, liet hem een 'slechte nasmaak' achter
De verloofde van Britney Spears getrolld nadat ze documenten over haar had geclaimd, liet hem een 'slechte nasmaak' achter
Anonim

Sam Asghari is zwaar bekritiseerd nadat hij zijn gedachten deelde over documentaires gemaakt over zijn verloofde Britney Spears.

De 27-jarige Iraans-Amerikaanse acteur schreef in een post op zijn Instagram Stories dat talloze onthullingen over Britneys leven hem een 'slechte nasmaak' bezorgden.

Zijn verklaring volgde op opmerkingen eerder deze week waarin hij suggereerde dat documentairemakers geen geld zouden mogen verdienen aan hun films over Spears.

Het komt in de nasleep van Netflix die een trailer uitbrengt voor de aankomende documentaire Britney Vs. Spears.

Asghari opende zijn tekstbericht met een grapje: "Blijkbaar is mijn mening de afgelopen dagen in waarde gestegen."

Hoewel hij duidelijk maakte dat hij geen fan was van eerdere films en specials, hoopte hij dat de komende documentaire van Netflix 'respectvol' zou zijn.

"Vorige documenten lieten een slechte smaak achter", schreef hij. "Ik hoop dat deze respectvol zal zijn. Ik neem het CNN, BBC of NETFLIX (die me door lockdowns [praise hands] hebben gebracht) niet kwalijk dat ze ze uitzenden, want als acteur vertel ik ook verhalen van andere mensen."

Ik ondervraag producenten die ze hebben gemaakt 'om licht te werpen' zonder input of goedkeuring van het onderwerp, ' vervolgde hij.

Hij sloot af met het prijzen van de FreeBritney-beweging. Elke eer voor het licht dat wordt vergoten, moet naar freebritney [hartemoji] gaan."

Sam woog eerder mee in de aankomende documentaire van Netflix toen het de explosieve eerste trailer voor Britney Vs. Spears op zijn Instagram op woensdag.

Asghari schreef in de reacties: "Ik hoop dat de winst van deze documenten gaat naar de strijd tegen [t] onrecht freebritney."

Hij ondersteunde vervolgens de opmerking van een uitgesproken Britney-fan met een emoji van 100 procent nadat ze schreven:

"Hoeveel geld wordt er verdiend door derden met deze documentaire die gebruikmaakt van Britneys persoonlijke verhaal en de waarde ervan in de media? Er moet transparantie zijn over hoe en of de filmmakers profiteren van dit document, en of ze doneren hun honorarium aan Britney's juridische verdediging."

Maar Asghari kreeg al snel een zijwaartse blik van fans die hem er ook van beschuldigden dat hij ook van de ster profiteerde.

"Hij is een wandelende nasmaak", een louche opmerking.

"Hij weet waar de boter op zijn brood vandaan komt. Hij gaat niets zeggen dat tegen de wensen van Britney ingaat of in haar 'beste belang' is. Aka zijn beste belang. Ik heb medelijden met haar omdat hij een uitloog is, "voegde een tweede eraan toe.

"Zijn reactie maakt me achterdochtig dat hij zich richt op de mensen die de FreeBritney-beweging legitimeren. Ze hielpen de wielen in beweging te zetten zodat Britney eindelijk kon spreken. Zou haar vrijheid niet belangrijker moeten zijn dan wat een documentaire zou kunnen opleveren om dit verhaal te produceren dat verteld moest worden, " merkte een derde op

Asghari en de 39-jarige Spears maakten hun verloving op 13 september bekend op Instagram.

Aanbevolen: