Furious Meghan Markle klaagt naar verluidt bij de omroep over Piers Morgan

Furious Meghan Markle klaagt naar verluidt bij de omroep over Piers Morgan
Furious Meghan Markle klaagt naar verluidt bij de omroep over Piers Morgan
Anonim

De gevolgen van Meghan en Harry's geweldige interview gaat door.

Journalist Piers Morgan stopte gisteravond sensationeel met zijn co-ankerrol op Good Morning Britain. Het komt na een furieuze on-air ruzie met weerman Alex Beresford over zijn harde kritiek op de hertogin van Sussex.

Good Morning Britain wordt uitgezonden op de Britse omroep ITV. Bazen op het station zouden naar verluidt de 55-jarige Morgan hebben gevraagd om zijn excuses aan te bieden nadat hij had gezegd dat hij 'geen woord geloofde', zei de hertogin in haar gesprek met Oprah, maar hij weigerde.

Nu beweren bronnen dat Meghan een formele klacht heeft ingediend bij ITV over de manier waarop hij over haar heeft gesproken. Maar de eigenzinnige Morgan verdubbelde zijn mening over Markle vandaag en noemde haar opruiende beweringen over de koninklijke familie 'verachtelijk'.

"Ik geloof geen woord dat uit haar mond komt", verklaarde hij.

Sprekend buiten zijn huis in West-Londen vertelde Morgan aan verslaggevers:

"Als ik op mijn zwaard moet vallen voor het uiten van een oprechte mening over Meghan Markle en die tirade van bilge waarmee ze naar buiten kwam in dat interview, het zij zo."

Hij voegde eraan toe: "Ik denk dat de schade die ze heeft aangericht aan de Britse monarchie en aan de koningin in een tijd dat prins Philip in het ziekenhuis ligt enorm is en eerlijk gezegd verachtelijk."

In het interview zei de hertogin dat ze suïcidaal was terwijl ze vijf maanden zwanger was en beschuldigde ze de koninklijke familie van racisme.

Morgan zei dat hij "geen woord geloofde dat ze [Meghan] tegen Oprah zei en haar "prinses Pinocchio" noemde.

Piers-uitzichten leidden tot meer dan 41.000 klachten bij de Britse tv-regulator Ofcom.

Ondertussen beschreef Morgan zijn vertrek bij GMB als "minnelijk" en zei:

"Ik heb een goed gesprek gehad met ITV en we waren het er niet over eens."

Hij voegde eraan toe: "Ik ga het gewoon rustig aan doen en zien hoe we gaan. Ik geloof in vrijheid van meningsuiting, ik geloof in het recht om een mening te mogen hebben. Als mensen Meghan willen geloven Markle, dat is hun goed recht."

Gisteren kijkers die naar Good Morning Britain keken, bleven met open mond open toen Morgan live van de set af liep. Zijn vertrek kwam nadat de weerman van de show, Alex Beresford, hem beschuldigde van het onterecht "vervuilen" van Meghan.

Hij noemde de voormalige Britain's Got Talent-rechter "duivels" en zei: "Het spijt me, maar Piers spuugt gewoon regelmatig uit en we moeten daar zitten en luisteren."

Aanbevolen: