Kanye-fans dachten ten onrechte dat Ariana Grande te zien was op het nieuwe album 'Donda' van Kanye West

Kanye-fans dachten ten onrechte dat Ariana Grande te zien was op het nieuwe album 'Donda' van Kanye West
Kanye-fans dachten ten onrechte dat Ariana Grande te zien was op het nieuwe album 'Donda' van Kanye West
Anonim

Kanye West heeft eindelijk zijn langverwachte tiende studioalbum, Donda, uitgebracht en om te zeggen dat fans dolblij zijn, zou een understatement zijn.

Het album met 27 nummers bevat meer dan een dozijn samenwerkingen, maar degene die mensen het meest lijkt te hebben verrast, is het titelnummer van West, met achtergrondzang van niemand minder dan Ariana Grande.

Grande had niet gezegd dat ze vóór de release van het album met West aan nieuwe muziek werkte, waardoor fans in de war waren toen ze dachten dat ze haar stem aan het einde van het titelnummer van het album hoorden.

Later werd echter onthuld dat de echte artiestenfans konden horen zingen toen het nummer vervaagde, niet Grande was, maar een andere getalenteerde zanger genaamd Stalone.

Hoewel de hitmaker "Sweetener" niet echt een couplet op het nummer had, leken de reacties van beide fangroepen nogal positief, waarbij velen de zang van Grande op de "Dunda" beschreven als "engelachtig" en "rustgevend. " Deze verwarring heeft misschien meer aandacht naar Stalone getrokken dan ze zou krijgen voor de functie op het album, misschien heeft ze haar zelfs wat nieuwe fans opgeleverd.

Wat Grande betreft, de 28-jarige hitparade heeft een stap terug gedaan van muziek nadat ze haar zesde album Positions in oktober 2020 had uitgebracht, en een contract voor één seizoen getekend om als jurylid te verschijnen in het komende seizoen van NBC's The Voice.

Het gerucht gaat dat ze begin volgend jaar nieuwe muziek zal uitbrengen, die aansluit bij haar volgende wereldtournee, hoewel haar team dit nog moet bevestigen.

Donda zal dit jaar naar verwachting de grootste openingsweeknummers van alle albums in de hitlijsten hebben, en velen voorspellen dat het in de eerste zeven dagen meer dan 750.000 exemplaren zal verkopen.

Gezien de enorme hoeveelheid publiciteit die de afgelopen maand is besteed aan het promoten van de plaat, waaronder meerdere luistersessies en eindeloze tirades van West op sociale media, lijkt niemand eraan te twijfelen dat Donda het uitzonderlijk goed zal doen in de Billboard Hot van volgende week 200.

Andere artiesten die daadwerkelijk op het album te zien zijn, zijn Pusha T, Pop Smoke, Jay-Z, Young Thug, Lil Durk, Playboi Carti en nog veel meer.

Aanbevolen: