Dwayne Johnson beweert ten onrechte dat zijn film 'Red Notice' de 'grootste investering ooit' van Netflix is

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson beweert ten onrechte dat zijn film 'Red Notice' de 'grootste investering ooit' van Netflix is
Dwayne Johnson beweert ten onrechte dat zijn film 'Red Notice' de 'grootste investering ooit' van Netflix is
Anonim

Toen Netflix haar plannen aankondigde om Red Notice uit te brengen, een ensemblefilm met Wonder Woman Gal Gadot, Ryan Reynolds en Dwayne Johnson, volgden fans het project hard. De sterren werden aangevallen wegens "matig acteren" en fans leken er niet van overtuigd dat de film elk niveau van entertainment zou kunnen bieden.[EMBED_TWITTER]Een nieuwe trailer voor de film is vandaag uitgebracht en toen Dwayne Johnson deze op sociale media deelde, beweerde de acteur dat Red Notice de duurste film van Netflix was. Eerder ging het gerucht dat de film rond de $ 200 miljoen zou hebben gekost, maar het echte aantal is geheim gebleven.

Dwayne Johnson morst op het enorme budget van de film

Red Notice volgt een Interpol-agent die probeert 's werelds meest gezochte kunstdief neer te halen. Het actiedrama wordt gezien als een van Netflix' meest avontuurlijke films tot nu toe, waarbij Johnson beweert dat de streamer hun grootste investering in de productie van de film heeft gedaan.

Maar in juli 2020 kondigde Netflix aan dat The Grey Man met Chris Evans en Ryan Gosling in de hoofdrollen, met een budget van meer dan $ 200 miljoen, hun grootste film ooit was.

"Dames en heren, de RED NOTICE-trailer", schreef Johnson naast de clip.

De voormalige WWE-ster voegde toe: "Dit is niet alleen de grootste investering die NETFLIX ooit in een film heeft gedaan, maar het heeft ook twee van de grootste en meest getalenteerde (en aantrekkelijke;) filmsterren ter wereld in @ gal_gadot &@vancityreynolds."

"Dit is wat ik weet ~ Red Notice was mijn allereerste film ooit op @netflix en ik wilde het historisch, groots en vermakelijk maken voor de wereld", gutste de acteur in het bijschrift. Johnson kondigde vervolgens de releasedatum voor de film aan, 12 november.

De acteur plaagde ook een mogelijke film met kerstthema in zijn bijschrift, en legde uit dat "grote verrassingen" binnenkort bekend zouden worden gemaakt aan fans.

Online rapporten hebben onthuld dat $ 100 miljoen van het totale budget van Red Notice alleen de salarissen van de acteur was, wat niet veel overlaat om te filmen als we de geruchten mogen geloven. Het grootste deel van de film is opgenomen in Atlanta, Georgia, maar de film werd in november ingepakt, na een week filmen in Rome en Sardinië, Italië.

Johnson zal ook te zien zijn in de DC-superheldenfilm met de titel Black Adam, waarin onder andere Noah Centineo als Atom Smasher, Pierce Brosnan's als Doctor Fate en Aldis Hodge als Hawkman te zien zijn.

Aanbevolen: