Kanye West's nieuwe album 'Donda' is er bijna als 'Hurricane' met The Weeknd en Lil Baby Leaks

Kanye West's nieuwe album 'Donda' is er bijna als 'Hurricane' met The Weeknd en Lil Baby Leaks
Kanye West's nieuwe album 'Donda' is er bijna als 'Hurricane' met The Weeknd en Lil Baby Leaks
Anonim

Kanye West's strategie om de verwachte release van zijn tiende album Donda voortdurend uit te stellen, lijkt ertoe te hebben geleid dat een van de nummers op sociale media is uitgelekt.

Fans waren geschokt (maar toch opgewonden) nadat een fragment van zijn nummer "Hurricane" met The Weekend en Lil Baby online opdook.

Alleen de zanger van "Can't Feel My Face" is te horen in de clip, wat de eerste berichten bevestigt dat West had samengewerkt met de krachtpatser voor zijn aankomende plaat, die hij al weken plaagt.

Het nummer is minder dan een uur later volledig uitgelekt.

Op 5 augustus hield de vader van vier kinderen zijn tweede luistersessie voor Donda, waar hij zei dat het album de volgende dag (6 augustus) zou uitkomen, volgens The Sun.

Het album viel echter niet uit en een pre-orderpagina op iTunes werd bijgewerkt en onthulde dat Donda pas op 13 augustus daadwerkelijk wordt uitgebracht, terwijl Apple Music beweert dat het project pas in augustus op zijn service aankomt 15.

West beweerde eerst dat Donda op 23 juli arriveerde, een jaar nadat hij het album aanvankelijk wilde uitbrengen, in juli 2020. Ondanks de beloften kwam het nooit uit op streamingplatforms.

Met de consistente veranderingen met betrekking tot een van West's meest verwachte projecten, vragen sommige fans zich af of de "Stronger" hitmaker het album mogelijk opnieuw zou kunnen uitstellen - vooral omdat West erom bekend staat dat hij zijn tracklist op het laatste moment verandert.

Zijn oude vriend, rapper Kid Cudi, onthulde eerder dat, hoewel hij de originele versie van Donda niet maakte, West later zijn hand uitstak en zei dat hij "het had laten werken", wat betekent dat Cudi vermoedelijk zal dienen als een van de aanbevolen acts op het album.

Donda heeft al een lange reeks functies, waaronder Playboi Cardi, Roddy Ricch en Pusha T, evenals een geruchten samenwerking met Jay-Z.

West's tiende studioalbum is vernoemd naar zijn moeder, Donda West, die in 2007 op 58-jarige leeftijd stierf aan complicaties bij cosmetische chirurgie.

Ondertussen lijkt het erop dat artiest The Weeknd zich ook opmaakt om een nieuw album uit te brengen, na de release van zijn nieuwe single "Take My Breath", die op 6 augustus uitkwam.

De Grammy-winnaar zegt dat zijn aanstaande plaat iets is dat hij " altijd wilde maken" tijdens een gesprek met GQ eerder deze maand, volgens NME.

The Weeknd heeft nog geen releasedatum vastgesteld voor zijn aanstaande album.

Met alle vertragingen kan hij het uiteindelijk laten vallen voordat West's Donda uitkomt.

Aanbevolen: