Fans reageren op geruchten over valsspelen nadat ze hebben vernomen dat Kanye West Kim Kardashian heeft betrapt

Inhoudsopgave:

Fans reageren op geruchten over valsspelen nadat ze hebben vernomen dat Kanye West Kim Kardashian heeft betrapt
Fans reageren op geruchten over valsspelen nadat ze hebben vernomen dat Kanye West Kim Kardashian heeft betrapt
Anonim

Fans staan op het punt het internet te breken met alle reacties die via sociale media komen, aangezien het lijkt alsof Kanye West zojuist heeft toegegeven dat hij Kim Kardashian heeft bedrogen. Om het nog erger te maken, lijkt hij toe te geven dat hij haar heeft bedrogen nadat ze twee van zijn kinderen had verwekt.

De muziekmagnaat bracht aanvankelijk de fans in de war, die de teksten voor hun neus namen en aannamen dat de Hurricane-teksten een verwijzing waren naar een affaire die Kanye West had met Irina Shayk. Integendeel. Nadere bestudering van de woorden heeft ertoe geleid dat fans nu geloven dat dit nummer een erkenning is van zijn schuld, zijn ontrouw, en dat hij de reden is die Kimye aangreep.

Het is begrijpelijk dat Twitter is losgebarsten.

Kanye West's onthullende teksten

Donda zou veel eerder uitkomen dan het was, en West onthulde niet één, maar drie luisterfeesten om fans onderweg te plagen. Na vele uitgestelde releasedatums konden fans eindelijk hun tanden zetten in de teksten en de beats van het langverwachte album van Kanye West. Terwijl ze dit deden, haalden critici enkele teksten uit Hurricane die helemaal niet over Irina Shayk lijken te gaan.

De teksten zijn; "Hier ga ik actin' te rijk / Hier ga ik met een nieuwe meid / En ik weet wat de waarheid is / Speel nog steeds na twee kinderen / Het is veel om te verteren als je leven altijd in beweging is."

Kanye heeft eerder verwezen naar zijn onvermogen om trouw te blijven, namelijk in zijn lied uit 2010, Runaway, waarin hij zegt; "Kijk, ik zou een braaf meisje voor me kunnen hebben, en nog steeds verslaafd zijn aan die ratten, en ik geef jou gewoon alles de schuld, je weet tenminste dat ik daar goed in ben."

Nu de teksten gaan over het bedriegen van Kim Kardashian terwijl ze getrouwd waren, letten fans echt op en graven ze dieper om meer te weten te komen.

Fans zijn afgestemd op Kimye-controverse

Fans zijn niet onder de indruk van Kanye West, ondanks zijn schuldbekentenis en deze schijn van verontschuldiging. Ze zijn naar sociale media gegaan om over deze huidige situatie te razen door te zeggen; "whoa, what the hell" en "hij heeft zijn baby-mama bedrogen na twee kinderen? dat is gewoon een puinhoop", en "over een puinhoop gesproken. hij kan helemaal niet trouw blijven."

Anderen schreven; "arme Kim. ze hield het stijlvol door hem hier niet over te treiteren," en "waarom zou hij trouwen en al die baby's krijgen als dat niet het leven is dat hij wilde? hij kan letterlijk alles doen wat hij wil, maar toch speelt hij vals. dat is zwak."

Een fan met een verschil in perspectief onthuld; "The Kardashian Curse slaat weer toe", en "de Kardashians leggen de lat sowieso niet erg hoog voor zichzelf."

Aanbevolen: