Heeft Kris Jenner Corey gedumpt na geruchten over valsspelen?

Inhoudsopgave:

Heeft Kris Jenner Corey gedumpt na geruchten over valsspelen?
Heeft Kris Jenner Corey gedumpt na geruchten over valsspelen?
Anonim

Zou de romance tussen moeder Kris Jenner en zakenman Corey Gamble na acht lange jaren voorbij kunnen zijn? Vorige week dook er een video op van Gamble die naar verluidt een jonge vrouw kuste in een club in Miami. Jenner en Gamble zijn stil gebleven over hun relatiestatus, maar schoonzoon Kanye West is naar Instagram gegaan om hun vuile was te luchten.

Kanye West Branded Corey Gamble 'Godless'

Kanye West plaatste dit weekend een lang Instagram-bericht waarin hij zijn schoonmoeder Kris Jenner 'een held' noemde. Maar als het op Gamble aankwam, had de kunstenaar "Jesus Walks" geen liefde. In een post deze zaterdagochtend schreef West cryptisch dat Corey "op zijn volgende missie was" en verwees naar hem als "goddeloos"."

"God heeft een plan om de goddeloze Corey te verwijderen die hier toch nooit hoefde te zijn", schreef de Yeezy-ontwerper online. "En ik denk dat hij een aardig persoon is. Geen geweldig persoon. Een aardig persoon die vroeger in de buurt van Puff's familie was, ging toen om met Justin Bieber en toen Kris ging scheiden, schoof hij naar binnen."

Kanye West heeft onthuld dat Corey Gamble uit het verjaardagsfeestje van zijn dochter is geschopt

West beweerde dat Corey "de tv-versie van een vaderfiguur werd" en "een keer tegen mijn vrouw zei dat hij wist naar welke muziek ze moest luisteren. Dus toen ik hem een week later zag, liet ik hem weghalen bij mijn dochters verjaardagsfeestje.'

Kanye West onthult berichten van Rodney Jerkins die Corey Gamble van diefstal beschuldigt

Hij sloot zijn bericht af. "Het is expres dat ik van Kris hou. Deze vrouw is een held en ze heeft gedaan wat ze moest doen om haar familie te beschermen en ervoor te zorgen dat ze voorspoedig waren, zelfs als het betekende dat ik iedereen moest vertellen niet naar me te luisteren. Ik respecteer haar, vermaal haar drukte en haar geest Kris is een van de beste om het ooit te doen."

Een paar uur later plaatste West vernietigende screenshots van teksten die blijkbaar afkomstig waren van muziekproducent Darkchild alias Rodney Jerkins. Hij beweerde Corey: "Ik heb al mijn MPC-ritsen gestolen om aan een of andere kleine producer te geven die hij destijds beheerde! Ik ben blij dat Kris wakker werd! God verwijdert de kwade blokkers om herstel te brengen."

Kanye West onthulde dat Kim Kardashian bijna hun eerste kind had geaborteerd

Kim Kardashian heeft in februari vorig jaar de scheiding aangevraagd. De aanvraag kwam na de presidentiële campagne van West 2020. De muzikant onthulde tijdens een bijeenkomst in tranen dat hij en Kardashian overwogen om hun oudste kind, North, te aborteren.

West ging ook op een aantal Twitter-tirades en beschuldigde zijn vrouw van overspel en verwees naar haar moeder Kris Jenner als "Kris Jong Un.'"

Aanbevolen: