Kim heeft Pete alleen een bericht gestuurd nadat hij geruchten had gehoord over zijn maat

Inhoudsopgave:

Kim heeft Pete alleen een bericht gestuurd nadat hij geruchten had gehoord over zijn maat
Kim heeft Pete alleen een bericht gestuurd nadat hij geruchten had gehoord over zijn maat
Anonim

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn sinds vorig jaar sterk bezig en de realityster vertelt eindelijk hoe ze met elkaar verbonden waren. Maar het is waarschijnlijk niet wat je dacht.

Tijdens de aflevering van The Kardashians op 2 juni onthulde Kim de camera hoe het was toen ze Pete voor het eerst ontmoette tijdens het hosten van Saturday Night Live afgelopen oktober.

"Ik deed SNL en toen we in de scene kusten, was het gewoon een sfeer", onthulde ze. "Ik had zoiets van 'Oh shit, misschien ben ik geweest … misschien moet ik gewoon iets anders proberen.' Maar Pete komt niet naar mijn afterparty. Iedereen was op mijn afterparty. Hij geeft me geen tijd van de dag."

Kim vroeg een producer om Pete's nummer

Kim kon Pete echter blijkbaar niet uit haar hoofd krijgen, toen ze een paar dagen later een SNL-producer vroeg of ze zijn nummer mochten doorgeven. “Ze waren als ‘Ja’ en ik sms hem. Ik dacht niet eens als ‘Oh mijn god, ik ga een relatie met hem,’” vervolgde ze.

De oprichter van SKIMS gaf verder toe dat het een bepaald gerucht was dat haar nieuwsgierigheid naar Pete opwekte – de grootte van zijn familiejuwelen.

Geruchten over Pete's grootte volgen hem sinds zijn verloving met Ariana Grande. In 2018 reageerde de zangeres op de vraag van een fan hoe "lang" Pete is. "Zoals 10 inch?" Ariana twitterde terug.

Het jaar daarop reageerde Pete op de beruchte opmerking van zijn ex door te onthullen dat hij wenste dat ze er in de eerste plaats nooit publiekelijk over had gesproken. Hij ontkende ook dat hij zo goed bedeeld is als zij beweerde.

"Ik vind het niet leuk dat ze dat allemaal praatte", zei Pete tijdens een stand-up optreden. 'Waarom zou ze dat aan iedereen vertellen?' voegde hij eraan toe en merkte op dat hij zich zorgen maakt dat vrouwen met wie hij in de toekomst "teleurgesteld" zal zijn.

Hoe dan ook, Kim heeft duidelijk gemaakt dat ze geniet van haar intieme leven met de komiek en noemt het de "beste" die ze ooit heeft gehad tijdens dezelfde aflevering. “Ik jaag nergens op en dat is het beste gevoel. Of het nu gaat om het najagen van roem, het najagen van geld, het najagen van een relatie of het najagen van geluk aan het begin van je carrière. Zoals, het is gewoon allemaal hier, 'legde Kim uit.

Met geruchten dat Pete en Kim erover denken om samen te gaan wonen, genieten deze twee duidelijk van elkaar.

Aanbevolen: