Dit icoon uit de jaren 90 zei nee tegen de fotoaanvraag van Kylie Jenner

Inhoudsopgave:

Dit icoon uit de jaren 90 zei nee tegen de fotoaanvraag van Kylie Jenner
Dit icoon uit de jaren 90 zei nee tegen de fotoaanvraag van Kylie Jenner
Anonim

Ondergedompeld in de wereld van reality-tv, kan het leven in de schijnwerpers verkeerd worden geïnterpreteerd. Fans denken dat ze een beroemdheid kennen door ze te bekijken door de lens van reality-tv. Dat is echter niet helemaal het geval, net als de rest van ons, gaan ze door hun eigen persoonlijke worstelingen achter de schermen, en in werkelijkheid zijn de dingen vaker wel dan niet echt zoals ze lijken te zijn.

Zelfs voor mensen als Kylie Jenner, die wordt gevolgd door miljoenen op sociale media, en aanbeden op 'Keeping Up With The Kardashians'.

Ze herhaalde het sentiment naast Time, met betrekking tot haar roem en hoe fans haar zien: "Met een reality-tv-programma en een app en Snapchat denken mensen dat ze precies weten wie je bent. Mensen denken dat ze een perfect idee hebben van wie je bent uit een vier seconden durende Snapchat-video… en nepblogs, verhalen, tijdschriftomslagen."

"In werkelijkheid is dat niet het geval. Niemand weet wie ik ben, behalve familie en mijn goede vrienden. Maar het is wat het is. Mensen moeten gevoelig zijn voor - ik haat het om het woord 'beroemdheden' te gebruiken - mensen in de schijnwerpers. Omdat er zoveel meer is dan wat je op de omslag van een tijdschrift ziet."

Het blijkt dat het ontmoeten van andere beroemdheden niet zo eenvoudig is als de meesten zouden denken. Jenner werd zelfs afgewezen nadat ze een foto had aangevraagd naast haar verliefdheid op beroemdheden. De persoon is misschien wel een van de laatste die men zou verwachten.

Dingen zijn meestal andersom voor Kylie

Meestal zijn de dingen het tegenovergestelde, Kylie is degene die foto's afwijst. Heck, ze werd een paar jaar geleden verkozen tot de meest invloedrijke tiener, een rol die ze niet lichtvaardig opvatte.

"Of we nu om de een of andere reden invloedrijk zijn, het is wat het is. Ik weet hoe invloedrijk ik ben op mijn fans en volgers. Ik heb het gevoel dat alles wat ik doe, mijn haarkleur, mijn make-up, ik begin altijd met deze enorme trends, en ik realiseer me niet eens waartoe ik in staat ben."

"Het kon me niet schelen wat mensen te zeggen hadden; ik las dat soort dingen niet eens. Mensen waren misschien van streek omdat we naast jonge meisjes waren die naar school gingen en gekke dingen. Maar we zijn gewoon verschillende mensen! We hebben op verschillende manieren invloed, en dat is oké."

Johnny Cyrus, een superfan van Kylie, ontmoette zijn idool op een onvergetelijke dag.

Hij besprak het nooit opgeven om zijn idool te ontmoeten: "Geef nooit op en denk nooit dat het mogelijk is! Ik had nooit gedacht dat ik en Kylie zo'n relatie zouden hebben, het is iets speciaals!"

Blijkbaar ging het niet zo soepel voor Jenner toen ze haar eigen held wilde ontmoeten.

Bill Nye heeft het fotoverzoek afgewezen

Dat klopt, het fotoverzoek werd afgewezen door niemand minder dan Bill Nye!

Jenner was verliefd op de ster uit de jaren 90 en het bleek dat hij haar hart brak door een fotoverzoek af te wijzen, zoals ze uitlegde naast Buzz Feed.

"Ik hou van Bill Nye, de wetenschapsman! Echt, hij is sexy, laat me je dat vertellen. Hij is erg papa. Ik vind het erg leuk. Als ik iemand anders zou moeten zeggen, waarschijnlijk… Nee. Het is alleen Bill Nye. We hebben een keer geprobeerd een foto met hem te maken… Ik zag hem over straat lopen. En hij zei nee. Ik begrijp het helemaal als je gewoon nee wilt zeggen, maar we waren echt overstuur."

Op zijn zachtst gezegd een vernederende ervaring.

Zelfs voor de meest populaire is het niet altijd gemakkelijk om een informele foto te maken. Nye heeft nooit over de zaak gesproken, maar we weten zeker dat hij zich op zijn minst een beetje slecht voelt. Hoewel hij in werkelijkheid meerdere fotoverzoeken moet krijgen op een gemiddelde dag.

Nye houdt gelijke tred met de trends

De Jenner-clan zal onder de indruk zijn, want Bill Nye blijft niet alleen in de schijnwerpers staan, maar hij past zich ook aan de wereld van de sociale media aan.

Tijdens de pandemie maakte hij een TikTok-account aan dat door miljoenen fans werd bekeken.

"Ik ben thuis gelukkig, ik probeer gewoon de wereld hier te redden", zei hij terwijl hij zijn bril opzette. "Weet je, het is niet zo eenvoudig als het lijkt."

Volgens de heer Brainard, samen met de NY Times, begint Nye weer op te duiken: "Ik denk niet dat mensen ooit echt zijn gestopt met geven om Bill Nye", voegde de heer Brainard eraan toe. "Ze waren hem tot nu toe gewoon een beetje vergeten in het dagelijks leven."

Wie weet, misschien werkt hij op een gegeven moment samen met Kylie… nu zou dat een aantal klikken opleveren.

Aanbevolen: