Twitter zegt dat Billie Eilish 'oma-kleren' droeg naar de VMA's

Inhoudsopgave:

Twitter zegt dat Billie Eilish 'oma-kleren' droeg naar de VMA's
Twitter zegt dat Billie Eilish 'oma-kleren' droeg naar de VMA's
Anonim

De Ocean Eyes-zangeres verbaasde iedereen toen ze zondagavond de MTV Video Music Awards in New York City bijwoonde. Billie Eilish verving haar nieuwe stijl door haar beroemde wijde look en zag er geweldig uit in een oversized zwarte trui die ze over een midi-jurk droeg, samen met zwarte sokken en leren laarzen.

Billie's platinablonde bob zag er zoals altijd ongelooflijk uit en de zanger droeg minimale make-up. De 19-jarige ster werd vergezeld door haar broer Finneas, die voor het evenement een keurige smaragdgroene fluwelen blazer droeg.

Hoewel fans niet verrast zijn om te zien dat Billie terugkeert naar comfortabele mode, zouden ze willen dat ze iets stijlvollers had gekozen voor de gelegenheid. Verschillende Twitter-gebruikers noemden haar wijde outfit "Oma's kleren", grappend dat Billie "haar kleren uit de verloren en gevonden prullenbak haalde".

Billie's outfit geeft fans 'Grandma' vibes

Toen Billie Eilish voor Vogue werd gefotografeerd in een spervuur van prachtige korsetten en kousen, dachten fans dat het een welkome verrassing was. De zangeres liet eindelijk een andere kant van haar modekeuzes zien en gebruikers van sociale media waren onder de indruk van hoe volwassen ze eruitzag.

Ongeacht of Billie Eilish onthullende kleding aantrekt, fans willen gewoon dat ze doorgaat met het serveren van looks. Maar haar outfitkeuze voor de Video Music Awards dit jaar was ronduit twijfelachtig.

“Dacht dat dit mijn oma was…”, schreef een fan in de comments.

“oma-kleding, ziet er eerlijk gezegd comfortabel uit”, zei een ander.

"Ze ziet er prachtig uit, maar de pasvorm.." bekritiseerde een gebruiker.

"Het geeft oma… waarom de gekke blik Billie?" vroeg een ander.

"Billie presenteert iets… dit betekent… ze gaat op het podium lopen… en iedereen zal haar zien… in die outfit… ik beef en huil en geef overal over.." gutste een gebruiker.

"ik hou van billie, maar haar outfit ziet eruit alsof ze het bij H&M heeft gekocht of zoiets-" deelde een fan.

Billie's 'oma'-outfit zorgt ervoor dat fans zich zorgen maken over haar look voor het MET Gala. Het thema voor het jaarlijkse evenement dit jaar is "In America: A Lexicon of Fashion".

De singer-songwriter is een van de vele jonge spraakmakende beroemdheden (waaronder Timothée Chalamet en Amanda Gorman) die het evenement mede voorzitten.

Aanbevolen: