Billie Eilish zegt dat ze een hekel heeft aan werken in opnamestudio's

Inhoudsopgave:

Billie Eilish zegt dat ze een hekel heeft aan werken in opnamestudio's
Billie Eilish zegt dat ze een hekel heeft aan werken in opnamestudio's
Anonim

Billie Eilish is een van de meest succesvolle muzikanten tot nu toe. Ze blijft fans en het publiek choqueren met sensationele albums en singles. Eilish wordt gezien en staat bekend om haar frisse kijk op muziek, stijl en imago. Ze is actief met politiek, mode en zelfs haar eigen parfum!

Ze heeft altijd aan haar muziek gewerkt met haar broer, Finneas O'Connell, en de twee werkten zelfs aan haar eerste EP in het vangnet van hun ouderlijk huis. Geen enkel album is gemaakt in een opnamestudio, dus het was geen schok toen Eilish onlangs onthulde waarom ze niet zo dol is op het werken aan haar muziek in opnamestudio's.

Nou, het was geen schok voor haar fans, maar voor de muziekindustrie opende het een blik van verwarring over waarom zo'n succesvolle musicalartiest het niet leuk vond om in een professionele studio te werken. Lees verder om erachter te komen waarom Eilish niet echt een fan is van het werken in opnamestudio's.

Billie Eilish's muziekcarrière begon in haar slaapkamer

Billie Eilish heeft een prachtige carrière voor zichzelf opgebouwd. Haar muziek katapulteerde in 2015 toen de zangeres Ocean Eyes uitbracht die later verscheen op haar debuut-EP, Don't Smile at Me. Deze EP bestond uit zeven nummers die ze samen met haar broer Finneas O'Connell schreef.

Tot op de dag van vandaag schrijft ze al haar liedjes samen met haar broer. De twee verschenen samen bij de Oscars en zongen Eilish's lied voor de nieuwe James Bond-film, No Time To Die.

Haar EP was een succes en in 2019 bracht ze haar eerste debuutstudioalbum uit, When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Dit album was ook buitengewoon succesvol en bereikte meteen de top van de hitlijsten. Het album won Album Of The Year bij de Grammy Awards van 2020.

Ze won dat jaar ook de beste nieuwe artiest en won verschillende andere Grammy Awards voor haar werk.

Eilish heeft een prachtig imperium van ondersteunende fans gecreëerd en een nieuw geluid naar de muziekindustrie gebracht.

Dus toen ze onlangs onthulde dat ze niet echt dol is op het werken in opnamestudio's, was het een beetje schokkend voor fans om te horen. Met al haar prachtige muziek, waar en hoe neemt ze die op?

Billie vindt het niet leuk om in opnamestudio's te werken

Eilish en haar broer, Finneas O'Connell, werken samen aan elk album, EP en single. Hij schrijft niet alleen liedjes samen met zijn zus, maar hij helpt ook bij het produceren van de muziek. Iets schokkends aan Eilish en haar eerste EP was dat het volledig in haar slaapkamer was geschreven en opgenomen.

Ze stond bekend om haar "Bedroom Pop" -geluid, wat ze werd genoemd toen het werd onthuld, dit is waar niet alleen haar EP werd opgenomen, maar ook haar eerste studioalbum, When We All Fall Asleep, Where Do Gaan we?

Ze zijn opgenomen in de slaapkamer van Finneas in hun ouderlijk huis. Finneas onthulde hoe het de albums in die kamer aan het opnemen was en zei: "Het was heerlijk om daar een album te maken, maar ik denk dat het heel belangrijk is om te werken waar je ook bent of waar je je gereedschap ook hebt."

Hij onthulde ook dat de slaapkamer een specifiek geluid had dat erg strak, intiem, gesloten en stil was. Dat is precies de perfecte plek om muziek op te nemen. Dus het was volkomen logisch voor hun fans toen Eilish onthulde hoe ze echt voelde over het maken van haar muziek in opnamestudio's.

Eilish zei: "Ik heb echt nooit van de sfeer van studio's gehouden. Er zijn geen ramen. Het stinkt… Er zijn andere artiesten - je komt ze tegen, je ziet er stom uit."

Ze zei ook dat de studio's haar sociale angst bezorgen, en dat het gewoon niet haar ding is, en dat ze er niet echt van geniet. Maar waar ze haar muziek ook opneemt, fans en critici zijn het erover eens dat het toch altijd een meesterwerk is.

Billie Eilish heeft wat nieuwe muziek uit

Eilish is onlangs uitgekomen met twee nieuwe nummers. Ze maken deel uit van een EP genaamd Guitar Songs. De nummers zijn getiteld TV en The 30th. Ze verwijst naar veel actuele problemen in de wereld. Ze erkent haar standpunt over de recente omverwerping van Roe V. Wade.

Toen ze het nieuwe nummer, TV, voor het eerst op tournee uitvoerde voordat het officieel werd uitgebracht, kreeg ze wat kritiek op een van de teksten.

Eilish geeft commentaar op de Depp V. Hoorde het proces in de teksten. Ze zingt: "Het internet is uit de hand gelopen en kijkt naar filmsterren die terechtstaan terwijl ze Roe V. Wade ten val brengen."

Hoewel sommigen boos waren over de opmerking, waren haar fans die haar altijd steunden er om haar te steunen. Ze maakte echt een statement waarvan veel mensen vonden dat ze gehoord moesten worden.

Het nummer The 30th was het eerste nummer dat ze had opgenomen sinds haar tweede studioalbum, Happier Than Ever, af was. Een hartverscheurende ballad met prachtige zang van Eilish.

Eilish is succesvol met haar muziek, waar ze deze ook opneemt. Fans zijn super enthousiast wanneer haar derde album uitkomt en hopen meer singles of EP's van hun favoriete artiest te horen.

Aanbevolen: