Ariana Grande-fans worden gek nadat ze haar nieuwe album 'Positions' heeft geplaagd

Inhoudsopgave:

Ariana Grande-fans worden gek nadat ze haar nieuwe album 'Positions' heeft geplaagd
Ariana Grande-fans worden gek nadat ze haar nieuwe album 'Positions' heeft geplaagd
Anonim

Haar fans en volgers, en zelfs Ellen Degeneres zelf, heeft geprobeerd de releasedatum te achterhalen van Positions, het zesde studioalbum van Ariana Grande en het derde in de tijdspanne van slechts 2 en een half jaar!

Het is waar dat de popster dit jaar verschillende grote aankondigingen had te doen. Van een rol naast Hollywoods grootste namen in Don't Look Up tot het uitbrengen van een gloednieuw album, er is alleen maar goed nieuws voor haar fans.

Ariana laat albumhoezen vallen voor posities

Na een week van hints te hebben gegeven, heeft de popster eindelijk de albumillustraties onthuld, samen met de releasedatum, in een bericht dat woensdag op haar Instagram is gedeeld.

Op de albumhoezen draagt Ariana een minirok en een laag uitgesneden crop-top, terwijl het lange haar van de zangeres op haar schouders en op haar rug v alt, en het grootste deel van haar gezicht is uitgeknipt. Ariana's zwoele steenbolk komt echter wel naar voren!

Ze komt zelfverzekerd over en dat gevoel zullen we zeker terugzien in haar nieuwe album.

"Posities. single morgenavond. 10.23. presave now," schreef ze bij de foto.

Ariana Grande's website heeft een aftelklok, wat aangeeft dat haar nieuwe album op 30 oktober te koop zal zijn, terwijl haar single vanavond uitkomt, en fans kunnen het vooraf opslaan op Spotify en Apple Music!

Haar fans worden gek

Ariana Grande's fans bedanken haar voor het redden van 2020 nog voordat haar album uit is. De zangeres van Thank U, Next deelde een glimp van haar aankomende single en zoals gedacht, zijn fans in paniek.

De clip onthult slechts een paar seconden van het nummer, maar fans gaan er al naar toe.

Grappig dat het 'posities' wordt genoemd, want ik zit letterlijk in een handstand te wachten op dit album', schreef acteur en komiek Daniel Franzese. Duizenden fans lijken zijn gevoel te hebben herhaald toen ze instemden, om Ariana te overladen met lof in de commentarensectie!

Een gebruiker schreef bewonderenswaardig: POSITIONS is niet alleen een album, het is een culturele reset, het is de zuurstof die je inademt, het is een levensstijl, een reden om te ademen, een ontsnapping uit deze wrede wereld, zijn kunst, de eerste cadeau dat je opent met Kerstmis, een knuffel van een geliefde, alles wat je ooit hebt gewild', terwijl een ander eraan toevoegde dat het lied 'misschien wel het beste was sinds geroosterd brood'.

Ariana's fans zijn gek sinds ze op 14 oktober voor het eerst over het album tweette. "Ik kan niet wachten om je deze maand mijn album te geven", deelde ze in een tweet op haar profiel.

Positions is zogenaamd een album met 14 nummers en zal Ariana's samenwerkingen met onder meer TY Dolla $ign, The Weeknd en the Rascals bevatten.

Aanbevolen: