Addison Rae getrolld na ondertekening van een deal voor meerdere afbeeldingen met Netflix

Addison Rae getrolld na ondertekening van een deal voor meerdere afbeeldingen met Netflix
Addison Rae getrolld na ondertekening van een deal voor meerdere afbeeldingen met Netflix
Anonim

TikToker Addison Rae is het afgelopen jaar beroemd geworden vanwege haar korte dansroutines en bruisende online aanwezigheid.

Rae slaagde er voor het eerst in om verder te gaan dan haar sociale media-roots toen ze bevriend raakte met Kourtney Kardashian en een cameo kreeg in de hitserie van de reality-tv-ster. Van daaruit heeft de inwoner van Louisiana haar opwaartse carrièretraject alleen maar voortgezet, eerst met de release van haar muzieksingle "Obsessed" in maart en vervolgens met haar allereerste acteerplek in de Netflix-film He's All That.

De genderswapped remake van de klassieker uit de jaren 90 She's All That debuteerde in augustus op de streamingdienst met gemengde kritieken maar wijdverbreid commercieel succes. Volgens Netflix bereikte de door Mark-Waters geregisseerde remake de nummer één in 78 landen na de release.

De snelle opkomst van de TikTok-sensatie tot de status van beroemdheid is echter niet zonder kritiek geweest. Veel Twitter-gebruikers gingen onlangs met verontwaardiging naar het platform nadat bleek dat Rae een deal had getekend met de streaminggigant om in meerdere toekomstige projecten te schitteren en uitvoerend te produceren. In een gesprek met Variety over de kans, zei ze: "Om met Netflix aan de slag te gaan, was zo'n knijpmoment en om nu de relatie voort te kunnen zetten, gaat mijn stoutste dromen te boven."

Een fan suggereerde dat het succes van Rae's acteerdebuut meer te maken heeft met een fenomeen dat 'hate watching' wordt genoemd dan met de echte amusementswaarde van de film. Ze schreven: "een snelle herinnering dat Netflix dit graag doet, wetende dat Addison Rae niet voor s kan optreden. Ze hebben een duurzame markt gevonden in 'hate watching' en zolang jullie de film maar kijken om er grappen over te maken haar, je laat Netflix gewoon kiezen voor dit soort inhoud".

Ondertussen schreef een andere gebruiker: "Ik meld me nu af bij Netflix", en een derde twitterde: "niemand heeft hierom gevraagd". Het komt omdat Rae ook online wordt getrolld over het recente nieuws dat ze een van de beroemdheden zal zijn die aanwezig zullen zijn op het Met Gala van dit jaar. Fans geloven dat de weg naar succes van de ontluikende actrice te gemakkelijk was, met een account dat tweette: "Ik heb nog nooit een beter voorbeeld gezien van wat wit privilege kan doen voor iemand in deze branche."

Een ander schreef: "Ik denk dat Addison Rae's agent een Hollywood-manager heeft gechanteerd. Dat is de enige logische verklaring voor haar carrière."

Ongeacht het algemene gevoel van internet jegens Rae, lijkt ze niet snel te stoppen. Naast de toekomstige langetermijnrelatie van de ster met Netflix, heeft ze onlangs ook een schoonheidslijn gelanceerd met de cosmetische giganten Sephora. En He's All That blijft meningen verzamelen. Naar schatting is het binnen een maand na de release door 55 miljoen huishoudens gestreamd.

Aanbevolen: