Lindsay Lohan is officieel een getrouwde vrouw

Inhoudsopgave:

Lindsay Lohan is officieel een getrouwde vrouw
Lindsay Lohan is officieel een getrouwde vrouw
Anonim

Het is officieel – Lindsay Lohan is in het huwelijksbootje! De actrice leek haar burgerlijke staat te bevestigen door te verwijzen naar haar verloofde, Bader Shammas, als haar 'echtgenoot' in een bericht op sociale media.

"Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld", schreef ze bij een selfie met de twee. "Niet omdat ik een man nodig heb, maar omdat hij me vond en wist dat ik tegelijkertijd geluk en genade wilde vinden." Lindsay vervolgde: "Ik ben verbijsterd dat dit mijn man is. Mijn leven en mijn alles. elke vrouw zou zich elke dag zo moeten voelen.”

De post van het Mean Girls-aluin zorgde ervoor dat fans in paniek raakten toen ze zich afvroegen of de twee al door het gangpad waren gelopen. Uren nadat het bericht viraal ging, bevestigde een vertegenwoordiger van Lindsay aan de media dat ze inderdaad getrouwd is.

Alles wat we weten over de nieuwe echtgenoot van Lindsay

Lindsay en Bader onthulden hun verloving in november 2021. "Mijn liefde. Mijn leven. Mijn familie. Mijn toekomst", schreef de actrice bij een foto van hen, met haar diamanten ring volledig weergegeven. Volgens PEOPLE werd het koppel voor het eerst in het openbaar gelinkt in februari 2020, toen LiLo hem haar 'vriendje' noemde in een Instagram-bericht met een groepsfoto van hen op een muziekfestival in Dubai.

Ondanks dat Lindsay een publiek figuur is, blijft Bader relatief onopvallend. Ze tagt hem regelmatig in hun Instagram-foto's, maar Bader heeft nog steeds een privéprofiel met slechts 600 volgers.

Hij is naar verluidt een assistent-vice-president bij Credit Suisse en studeerde eerder aan de Universiteit van Zuid-Florida en de Universiteit van Tampa. Lindsay verhuisde in 2014 naar Dubai en men gelooft dat ze daar haar huidige echtgenoot heeft ontmoet.

De details van de bruiloft van Bader en Lindsay zijn nog onbekend, maar bronnen zeiden eerder dat het paar er alles aan zou doen om hun feest te vieren.

Hoewel hun ideeën groots leken, zei dezelfde bron dat fans waarschijnlijk geen kijkje zullen nemen in het huwelijk, eraan toevoegend dat Lindsay de afgelopen jaren haar privacy is gaan waarderen. "Er is nog geen tijdschema", vervolgden ze. “Het wordt intiem. Je ziet haar niet meer buiten. Lindsay houdt echt van haar privacy.”

Gefeliciteerd aan de pasgetrouwden!

Aanbevolen: