Fans worden weggeblazen door de geheime vaardigheid van Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Fans worden weggeblazen door de geheime vaardigheid van Ariana Grande
Fans worden weggeblazen door de geheime vaardigheid van Ariana Grande
Anonim

Ariana Grande is een van de meest bekende jonge muzikanten van dit moment. Met elke nieuwe hit blijft ze haar carrière uitbreiden en de hitlijsten beklimmen, en haar schare fans blijft groeien. Hoewel haar fans veel over haar weten, vooral omdat ze een vrij open en transparante artiest is, zijn velen onder de indruk nadat ze haar 'geheime vaardigheid' tijdens seizoen 21 van The Voice onthulde.

Nieuwe coach Ari ontdekte al snel dat ze hard moest vechten om zangers weg te halen bij John Legend, Kelly Clarkson en Blake Shelton. Zij en Blake leken aanvankelijk vriendelijke rivalen, maar na één auditie liet ze de cowboy in het stof achter toen ze haar geheime vaardigheid gebruikte om een lang gekoesterde theorie van de show te weerleggen.

Wat is de geheime vaardigheid van Ariana Grande?

Tijdens de première van The Voice toonde de superster haar wiskundige vaardigheden om vast te stellen dat haar collega-coach Blake Shelton, de enige coach die al 21 seizoenen deelneemt aan het zangwedstrijdprogramma en de meeste teamoverwinningen heeft, 't is niet de meest succesvolle mentor van de show. Dat klopt, er was een dame voor nodig wiens nummer 34+35 de zin heeft: "Math class, never was good", om haar punt te bewijzen.

Het incident vond plaats toen zowel Ariana als Blake hun stoel omdraaiden voor Katherine Ann Mohler, een van de deelnemers aan de show die haar eigen versie van We Don't Have to Take Our Clothes Off maakte. Blake probeerde Katherine voor zich te winnen door te praten over zijn levenslange expertise in de muziekindustrie.

Toen bracht Ari het feit ter sprake dat de oorspronkelijke coach een lager succesrecord had op The Voice dan Kelly Clarkson, een andere coach. Ze stelde vast dat hoewel de knappe crooner acht van de twintig seizoenen heeft gewonnen voor een winstpercentage van 40%, Kelly drie overwinningen heeft voor zeven seizoenen in de show voor een winstpercentage van 43%.

Ariana Grande kreeg een applaus van Blake Shelton omdat ze de cijfers zo snel binnen had, en John Legend verwoordde precies wat veel fans op dat moment dachten. Hij twitterde: "We zijn een koningin die kan zingen en rekenen."

De nieuwe coach lachte het laatst toen Katherine haar ploeg verkoos boven die van Blake Shelton. Wat zegt de nieuwe coach hierover? Ze tweette haar reactie: Heel erg bedankt @johnlegend. wiskundeles… was redelijk, denk ik.”

Ze deelde ook op haar tweet van wie ze die vaardigheid kreeg. Ze twitterde: “@joangrande heeft me getraind. Koningin van wiskunde en absoluut alles.” Een van haar fans merkte op: "je moeder is geweldig en heeft je op het beste voorbereid", terwijl een ander instemde, "afgezien van wiskunde, heb je zeker veel geweldige eigenschappen van haar geërfd !!"

Wat is er indrukwekkender aan haar?

Als fans verrast zijn door haar wiskundige vaardigheden, dan zullen deze records die ze heeft, iedereen helemaal trots op haar maken. Van het record voor de meeste gelijktijdige top 40-inzendingen op de Amerikaanse singles-hitlijst door een vrouwelijke artiest tot de meest gevolgde muzikant op Instagram, er zijn nogal wat indrukwekkende Guinness World Records die Ari heeft verzameld.

Ze zit al bijna tien jaar in de entertainmentindustrie, dus het is geen verrassing dat ze een Guinness World Record of twee heeft gebroken. Het record voor de meeste MTV VMA-nominaties voor Beste Samenwerking staat bovenaan de lijst. Ari en artiest Rihanna zijn gelijk voor de meeste nominaties met elk zes.

Een ander record van de popartiest is 'Meest gestreamde popalbum in één week (VS),' dankzij haar vijfde studioalbum - dat in de week na de release maar liefst 307 miljoen streams had in de VS. Voorafgaand aan Ari had de Britse artiest Ed Sheeran het record, met zijn album ÷ (Divide) dat in de eerste week 126,7 miljoen keer werd afgespeeld.

Ariana Grande vestigde op 13 mei 2020 opnieuw een Guinness World Record, dit keer voor "De meeste abonnees voor een muzikant op YouTube (vrouw)" met meer dan 49.7 miljoen abonnees. Ze heeft ook het record voor het hebben van de grootste jaarlijkse inkomsten voor een vrouwelijke muzikant in het lopende jaar.

De zangeres verdiende maar liefst $ 72 miljoen in het fiscale jaar dat eindigde in mei 2020. Ariana bereikte dit vooral met het succes van haar Sweetener World Tour en haar vijfde studioalbum Thank U, Next.

Ten slotte is Ariana de eerste soloartiest die drie singles tegelijkertijd in de top drie van de Amerikaanse hitlijsten heeft staan. Op 23 februari 2019 bereikte de zangeres dit toen haar nummer 7 Ring nummer 1 bereikte, Break up with Your Girlfriend, I'm Bored nummer 2 bereikte en Thank U, Next nummer 3 bereikte in de Billboard Hot 100.

Aanbevolen: