Iemand belt kwaliteitscontrole Kylie Jenners zwemkleding is een puinhoop

Inhoudsopgave:

Iemand belt kwaliteitscontrole Kylie Jenners zwemkleding is een puinhoop
Iemand belt kwaliteitscontrole Kylie Jenners zwemkleding is een puinhoop
Anonim

Online beoordelingen van de badkledinglijn onthullen een afschuwelijk product dat op zijn best teleurstellend is. Fans zijn woedend en verwachtten meer van Kylie dan wat ze kregen.

De ster bekritiseren omdat hij meer gefixeerd is op het verdienen van geld dan op het daadwerkelijk uitbrengen van een goed product, fans halen uit naar Kylie Jenner en waarschuwen iedereen die overweegt een bikini of een stuk te kopen om te stoppen terwijl ze' ga vooruit.

Iemand moet de kwaliteitscontrole bellen - Kylie's badmode-items zijn misschien hot, maar ze zijn ook een hete puinhoop!

Kylie's badmode is een epische mislukking

Degenen die dachten dat de zakenmagnaat en superster extraordinaire niets verkeerds konden doen, kunnen nog een keer nadenken. Kylie Jenner is gecrediteerd als een echt meesterbrein dat Kylie Cosmetics in een enorme onderneming van een miljard dollar kon veranderen, maar hetzelfde niveau van succes wordt niet gezien bij haar zwemmer lijn.

De lijn wordt bestempeld als een 'epische mislukking' en klachten overspoelen de sociale media over de minder-dan-stellaire items die worden verzonden.

Voorop in de lijst met grieven is het feit dat de producten in deze lijn 'flinterdun' zijn. Ze zijn volledig transparant en kunnen niet worden gedragen door iemand die echt wil dat zijn meest persoonlijke regio's worden verborgen. Fans schieten op Kylie door te zeggen dat deze verleidelijke doorschijnende badkleding verleidelijk kan zijn wanneer ze op foto's poseren, maar in het echte leven geen echte plaats heeft. Consumenten willen geen doorschijnende zwemkleding die bij het dragen onbruikbaar wordt.

Dat is nog maar het begin van de problemen die worden opgesomd door teleurgestelde shoppers.

Fans voelen deze zwemkleding helemaal niet

Fans voelen deze badpakken absoluut niet. Sterker nog, ze willen hun geld terug. Ze willen ook dat Kylie uitlegt waarom de naden niet eens goed zijn genaaid. Talloze shoppers hebben gepost over hun woede over de slechte naden die al uit elkaar vallen voordat ze worden gedragen.

Deze badmodelijn wordt door fans bestempeld als 'lage kwaliteit', 'goedkoop' en 'volledig nutteloos'. Nog verontrustender is het feit dat er zo weinig items beschikbaar zijn voor aankoop dat men zou aannemen dat ze zouden zijn ontworpen als premium-items. Er zijn sarongs, uitgesneden stukken uit één stuk en bikini's te koop, met prijzen die over het algemeen net onder de $ 80 schommelen.

Fans zijn het erover eens dat Kylie Jenner genoeg knowhow en middelen tot haar beschikking heeft om een product te maken dat veruit superieur is aan wat ze beschrijven als een 'lage kwaliteit, slechte kwaliteit puinhoop'.

Het zou moeilijk zijn om je voor te stellen dat iemand een aankoop doet bij deze productlijn na het lezen van de recensies voor zelfs maar een paar ogenblikken. Ontevreden klanten waarschuwen anderen om nee te zeggen tegen KylieSwim.

Aanbevolen: