Waarom Lisa Rinna zichzelf een puinhoop noemde Kijk wat er live gebeurt met Andy Cohen

Inhoudsopgave:

Waarom Lisa Rinna zichzelf een puinhoop noemde Kijk wat er live gebeurt met Andy Cohen
Waarom Lisa Rinna zichzelf een puinhoop noemde Kijk wat er live gebeurt met Andy Cohen
Anonim

Lisa Rinna verscheen op 3 augustus 2022 in Watch What Happens Live with Andy Cohen. Andy was niet verlegen om Lisa op te roepen voor haar recente schandalige gedrag, zowel op Real Housewives of Beverly Hills als op haar eigen sociale media.

Andy vroeg haar meteen: Ik weet niet waar ik met jou moet beginnen. Je hebt jezelf veel problemen bezorgd. De sociale media…”. Hij kwam naar buiten en zei wat veel fans hebben gedacht. Ze heeft zichzelf zeker problemen bezorgd.

"Ik ben zo'n verdomde puinhoop, ik ben een verdomde puinhoop, je kunt me noemen wat je wilt!" was Rinna's reactie. Lisa lijkt te beseffen dat haar eigen gedrag rampzalig is.

Dit is niet de eerste keer dat Lisa zichzelf in de problemen heeft gebracht sinds ze in seizoen 5 bij RHOBH kwam. Maar zal ze deze keer iets veranderen nadat Andy haar heeft uitgescholden?

8 Lisa Rinna's vele vetes door de jaren heen op RHOBH

Vanaf dag één van Rinna's tijd op RHOBH is ze het middelpunt van het conflict geweest. Ze beschuldigde Yolanda Hadid van het vervalsen van haar ziekte van Lyme. Er was een langdurige vete met Kim Richards. Ze gooide zowel de wijn als het glas naar Kyle's zus tijdens een ruzie in Amsterdam. En wie kan het drama over een knuffelkonijn vergeten?

Rinna mengde zich in de waanzin van Lisa Vanderpumps "Puppygate"-schandaal. Daarna ging ze naar Denise Richards en beschuldigde haar van liegen, wat hun vriendschap voorgoed verpestte.

7 De rommelige sociale media van Lisa Rinna

Never-shy Lisa sprong meteen in een drama tussen Garcelle en nieuwe huisvrouw Diana Jenkins.

Haar Instagram-verhaal luidde: We vechten in onze show als we vechten met Garcelle, we worden ineens een racist genoemd. Dat is bulls-t. Ik zal dat niet accepteren. Ik zal mezelf uitdrukken wanneer en hoe ik wil en ik ben niet bang voor jullie hoeren.”

Ze zei verder dat als iemand "getriggerd" was, ze naar Real Housewives of Dubai moesten gaan kijken. De dames uit Dubai stelden dit helemaal niet op prijs en riepen haar allemaal uit, net als de fans. Rinna verontschuldigde zich en beschuldigde haar acties van verdriet.

6 Lisa Rinna's verlies van haar moeder Lois

Lisa Rinna's moeder, Lois Rinna, stierf op 15 november 2021 na een beroerte. Ze was 93.

Lisa en haar moeder, die ze altijd 'Lois' noemde, waren erg close. Ze verscheen vaak op RHOBH en iedereen hield van haar. Lois was altijd blij en klaar voor een geweldige tijd. Ze speelde in veel Instagram-video's die door Lisa werden gepost, vaak dansend, soms met haar dochter en kleindochters.

Lois' dood trof Lisa hard. Een aflevering van het huidige RHOBH-seizoen toonde Lisa die rouwde na de dood van haar moeder. Lisa zei dat ze vindt dat het er meer dan één hadden moeten zijn.

5 Lisa Rinna heeft een probleem met Sutton Stracke

Sutton Stracke verscheen voor het eerst op RHOBH in seizoen 10. Ze was vorig jaar erg openhartig over de juridische problemen van Erika Jayne. Daarvoor maakte ze een vijand van Erika.

Ze heeft hierdoor ook geen gunsten gekregen van sommige van haar andere castgenoten. Met name Lisa Rinna. Maar het werd lelijk toen Sutton op WWHL sprak over een niet-excuses van Lisa en haar man, Harry Hamlin, nadat ze hen hadden uitgenodigd voor een Elton John-concert.

Rinna ontkende dat Sutton hen had uitgenodigd, en ze was woedend dat Stracke hen op de nationale tv riep. Sutton verontschuldigde zich, maar Lisa wilde het niet laten gaan. Ze tierde zelfs tegen Sutton: 'Ga mijn huis uit. Als je zo gaat praten, moet je weggaan.' tijdens een gevecht bij Rinna's huis.

4 Garcelle en Lisa kunnen het niet met elkaar vinden

Sutton Stracke's beste vriend op RHOBH is Garcelle Beauvais.

Rinna en Garcelle, ooit oude vrienden, konden het niet met elkaar vinden tijdens het Denise Richards-schandaal van seizoen 11. Beauvais keurde Rinna's behandeling van Denise niet goed en was er erg door overstuur. Tijdens de reünie van het seizoen spraken de twee en maakten de lucht schoon.

Maar dit seizoen ziet het er niet naar uit dat de twee snel beste vrienden zullen worden. Ze staan aan weerszijden van bijna elk argument, en Lisa's Instagram-post zal zeker niet helpen.

3 Lisa Rinna verdedigt altijd Erika Jayne

Erika Jayne gaat door vele juridische strijd. Sutton had geen probleem om haar hachelijke situatie in twijfel te trekken, sommige dames probeerden neutraal te blijven, maar Lisa Rinna springt altijd in haar verdediging.

Rinna en Erika zijn hele goede vrienden. Ze zijn allebei al vele seizoenen bij RHOBH en hebben een hechte band gevormd. Maar sommigen beschouwen ze als 'gemene meisjes' omdat de twee de neiging hebben om samen te werken met sommige van de andere vrouwen.

In een aanstaand gevecht in Aspen houden de twee, plus Diana, Kathy Hilton verantwoordelijk voor het drama dat zich afspeelt. Het duo steunt elkaar ook altijd als het om Sutton gaat.

2 Lisa Rinna breekt op RHOBH

In een recente aflevering van Real Housewives van Beverly Hills verloor Lisa Rinna het. Ze vocht opnieuw met Sutton. Ze stond te schreeuwen voor een tafel vol mensen tijdens een liefdadigheidsevenement georganiseerd door Dorit, toen ze plotseling begon te huilen. En toen ze eenmaal begon, kon ze niet meer stoppen.

Ze gaf toe dat haar woede niet echt op Sutton was gericht, maar het was woede over de dood van haar moeder. Ze zei dat ze niet weet hoe ze zonder Lois moet leven. Alle vrouwen, inclusief Sutton, troostten haar.

1 Kan Lisa Rinna herstellen van de schade?

Er zit veel schade in het woord van Lisa Rinna. Ze is in oorlog geweest met Sutton, Garcelle en de hele cast van Dubai.

Toen Andy Cohen haar op WWHL riep, was haar antwoord: Ik ben nu gewoon een nachtmerrie, dat is alles wat ik je kan vertellen. Ik heb een flipping nachtmerrie gehad. Ik weet het, ik erken het, ik heb geprobeerd het zo goed mogelijk op te lossen. Ik ben volledig op de hoogte. Ik ben me ervan bewust dat ik nu een puinhoop ben, ik ben gewoon een puinhoop. Dus laten we hopen dat het beter wordt,”

Andy reageerde door haar te vertellen dat het aan haar is: "Ik heb nieuws voor je, het ligt allemaal in jouw handen. Het is allemaal onder jouw controle." Hoewel veel fans op dit moment niet tevreden zijn met haar, lijkt Lisa altijd sterker dan ooit terug te komen. Wat zou RHOBH zijn zonder haar?

Aanbevolen: