Meghan Markle's relatie met haar halfzus is een totale puinhoop, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Meghan Markle's relatie met haar halfzus is een totale puinhoop, hier is waarom
Meghan Markle's relatie met haar halfzus is een totale puinhoop, hier is waarom
Anonim

Het is echt bizar om te bedenken hoeveel Meghan Markle's leven de afgelopen jaren is veranderd. De actrice ging van het leven in Toronto en speelde ze in het juridische drama Suits, werd verliefd op prins Harry en werd lid van de koninklijke familie. De bruiloft werd geprezen als een mooi moment in de tijd waar iedereen heel blij mee was, al was het maar op een tv-scherm.

In januari 2020 deelden Meghan Markle en prins Harry dat ze officieel de koninklijke familie zouden verlaten, wat iedereen schokte. Deze beslissing betekende ook dat Meghan's vader Thomas en halfzus Samantha steeds meer met de media gingen praten. Meghan Markle's relatie met haar halfzus is een totale puinhoop en laten we eens kijken waarom.

Samantha Markle heeft zich uitgesproken tegen Meghan Markle

Voordat Meghan Markle in Suits speelde, groeide ze op in L. A. en ging ze naar een privéschool. Mensen meldden dat Meghan's moeder Doria Ragland "ondersteunend" is en het lijkt erop dat Meghan ervoor heeft gezorgd dat haar moeder een groot deel van haar nieuwe leven was.

Dat kan echter niet worden gezegd van Meghan's halfzus met wie ze helemaal niet lijkt te praten.

Er zijn veel gevallen geweest waarin Meghan Markle's halfzus Samantha Markle zich uitsprak over Meghan en het klinkt alsof ze helemaal geen goede relatie hebben.

Volgens Us Weekly verscheen Samantha in een documentaire Thomas Markle: My Story en zei dat ze het geen goed idee vond dat Meghan en prins Harry het koninklijke leven zouden verlaten. Samantha zei: "Nu Meghan en Harry gescheiden zijn van het koningshuis, is het teleurstellend voor mij omdat ze eigenlijk de droom van elk meisje heeft gekregen. Elk jong meisje wilde prinses worden en dat kreeg ze en nu gooit ze dat weg. … Het lijkt erop dat ze dat weggooit voor geld."

Samantha legde ook uit aan Inside Edition dat ze vond dat Meghan en Harry dit helemaal verkeerd hebben aangepakt: "Ik denk dat wat schokkend is het gebrek aan aandacht voor de betrokkenen, de Britse koninklijke familie, de beloften die oorspronkelijk waren gemaakt om koninklijke plichten te eren en het goede voorbeeld te geven."

Samantha Markle vond het niet leuk toen Meghan werd geïnterviewd door Oprah

In maart 2021 gingen prins Harry en Meghan Markle zitten met Oprah Winfrey voor een langverwacht interview. Iedereen wachtte af wat ze zouden zeggen over wat ze hadden meegemaakt als lid van de koninklijke familie, en het was onmogelijk om er niet overal over te horen.

Meghan vertelde dat ze aan een depressie leed en dat het heel ernstig werd en ze beschreef het als 'smeken om hulp'. Meghan kreeg steun van een goede vriend van wijlen prinses Diana.

Samantha Markle had een hekel aan het Oprah-interview en volgens The Daily Mail zei ze dat het haar niet kon schelen dat Meghan depressief was, omdat ze vond dat Meghan haar erg slecht had behandeld. Samantha zei: "Depressie is geen excuus om mensen als vaatdoeken te behandelen en ze weg te doen."

Samantha schreef een boek genaamd The Diary of Princess Pushy's Sister en Meghan zei tijdens het interview dat het 20 jaar geleden was dat ze in de buurt was van Samantha. In Meghan's woorden klinkt het alsof de twee nooit een relatie hebben gehad. Meghan zei: "Ik denk dat het heel moeilijk zou zijn om alles te vertellen als je me niet kent."

Samantha zei dat zij en Meghan elkaar kenden en een foto van het afstuderen klaar hadden staan als bewijs.

Wat Meghan Markle van haar halfzus vindt

Terwijl het publiek Samantha Markle's kant van het verhaal heeft kunnen horen, denkt Meghan Markle dat haar halfzus gewoon in de openbaarheid wil zijn.

Meghan vertelde Oprah dat toen ze eenmaal betrokken raakte bij prins Harry en beroemd werd, Samantha toen ook de achternaam "Markle" begon te gebruiken.

Meghan legde uit: Dit is een heel andere situatie dan mijn vader, toch? Als je over verraad praat, komt verraad van iemand met wie je een relatie hebt. Ik voel me niet op mijn gemak om over mensen te praten die ik echt niet ken. Ik groeide op als enig kind…. De laatste keer dat ik haar zag, moet minstens 18, 19 jaar geleden zijn geweest. En daarvoor, 10 jaar daarvoor.”

Meghan is open geweest over hoe ze niet kan opschieten met haar vader Thomas en Thomas Markle sprak over Meghan en legde aan Good Morning Britain uit dat hij media-interviews geeft in de hoop dat Meghan weer met hem zal praten. Hij zei: Omdat ik niets van ze hoor, doe ik een verhaal met de pers. Als ik binnen 30 dagen niets van ze hoor, doe ik er nog een. Ik zou graag van ze horen. besluit met mij te praten, stop ik met praten met de pers.”

Volgens The Daily Mail hebben Meghan Markle en prins Harry in Montecito, Californië gewoond en willen ze hun huis verkopen en naar een nieuw huis verhuizen. Een bron legde uit dat ze niet blij zijn met het huis.

Aanbevolen: