Waarom Howard Stern blij is Johnny Depp ziet eruit als een "opgeblazen puinhoop"

Inhoudsopgave:

Waarom Howard Stern blij is Johnny Depp ziet eruit als een "opgeblazen puinhoop"
Waarom Howard Stern blij is Johnny Depp ziet eruit als een "opgeblazen puinhoop"
Anonim

Iedereen heeft het over de komende resultaten van de Johnny Depp/Amber Heard-proef. Wekenlang heeft elk nieuwscentrum en bijna elke persoon op sociale media elk moment van het spraakmakende lasterproces ontleed. Of het nu Johnny was die Amber's advocaat vakkundig roosterde op de stand of Amber die Johnny's outfits kopieerde, er is geen gebrek aan bizarre momenten.

Hoewel radiolegende Howard Stern er dol op is om zich te verdiepen in deze beroemde autowrakmomenten, heeft hij een enigszins andere mening geuit dan de meesten. Eén blik online laat zien dat de overgrote meerderheid de kant van Johnny kiest, ondanks Amber's gruwelijke beweringen en zijn gruwelijke sms-berichten over haar. Maar Howard denkt dat ze zowel 'narcisten' als 'kinderen' zijn. Dat betekent niet dat Howard een hekel heeft aan het kijken naar het proces. In feite is er één ding dat hem bijzonder gelukkig maakt… Het huidige uiterlijk van Johnny Depp…

Howard Stern is blij dat Johnny Depp oud is

Howard Stern is dolblij dat Johnny Depp er niet zo goed uitziet als vroeger. Op 9 mei 2022 dook Howard in zijn eigen onzekerheden over zijn uiterlijk, zoals hij vrij vaak doet. Maar het was tijdens deze tirade dat hij Johnny kleineerde omdat hij aankwam en zijn levensstijl hem inhaalde. Howard, die altijd open is geweest over zichzelf "lelijk" te vinden, heeft een zeer gezonde levensstijl behouden en is daarom verbluft dat hij momenteel fitter is dan een man die ooit werd beschouwd als een van de heetste die er is.

"Ik kijk nu graag naar Johnny Depp, op tv, hij ziet eruit als een opgeblazen fing puinhoop, hè?" vroeg Howard aan zijn co-host, Robin Quivers. "Het is geweldig!"

"Ik weet het! Het is net zoiets als 'Dat is Johnny Depp'?" Robin reageerde.

"Ik heb het gevoel dat ik bijna net zo fable ben als Johnny Depp, misschien niet zo fable maar bijna net zo fable," grapte Howard.

Howard ging verder met te zeggen dat Johnny ook nogal een "zeur" overkwam ondanks zijn kleurrijke en vreemde woordenschat en gedrag. Volgens hem bewijst het dat eens knappe mensen niet veel hoeven te ontwikkelen op het gebied van een goede persoonlijkheid.

Howard Stern denkt dat Johnny Depp en Amber Heard 'narcisten' zijn

Howard kwam eind april 2022 in het nieuws omdat hij Johnny een 'narcist' noemde en beweerde dat hij overdreef tijdens zijn getuigenis en kruisverhoor. Volgens Howard probeerde Johnny wanhopig nieuwswaardige momenten te maken die hem zouden helpen vrij te pleiten en zijn publieke reputatie een boost te geven. Howard citeerde Johnny's dramatische pauzes en zijn taalkeuze (I. E. "een chagrijn laten vallen") als voorbeelden hiervan.

Of Johnny nu wel of niet actief probeerde de publieke opinie te manipuleren, het lijdt geen twijfel dat dit het resultaat was. Toch heeft Howard volgehouden dat de hele beproeving ervoor zorgt dat zowel Johnny als Amber buitengewoon slecht overkomen.

"Het gaat niet goed met jou, het gaat niet goed met haar", zei Howard in de uitzending, sprekend tegen een metaforische Johnny. "Het gaat voor niemand goed. Jullie klinken als twee vechtende kinderen. Het komt gewoon heel slecht over."

"Het is geen van beiden gunstig", zei Howard op 9 mei in de uitzending. "Wat een schande."

Op 16 mei sprak Howard de beweringen uit dat hij een van de weinige beroemdheden was die Amber Heard publiekelijk steunde boven Johnny Depp. Howard gaf toe dat hij niet weet of hij haar steunt of niet. "Ik ben niet voor Johnny Depp, maar ik ben niet voor Amber Heard", verklaarde Howard. "Ik ben bang voor haar, ik ben bang voor hem, ik ben bang voor de hele zaak. De enige waar ik me rot over voel in de hele zaak, is de hond die de schuld kreeg van het plassen in bed."

In andere recente segmenten van The Howard Stern Show op Sirius-satellietradio verklaarde de veelgeprezen presentator dat hij Ambers getuigenis niet zo overtuigend vond. Bovendien verklaarde hij dat haar gedrag in haar relatie met Johnny ook twijfelachtig leek. Maar meestal gaat hij uit op Johnny omdat hij de hele beproeving op televisie heeft gezet zodat de wereld het kan zien. Howard vindt dat Johnny gek is om dit te doen. Niet alleen heeft het al zijn vuile was gelucht, waardoor hij een behoorlijk uitdagend persoon is geworden, maar het heeft ook laten zien hoeveel van een spektakel hij wilde dat de diep verontrustende situatie zou worden.

Ondanks dat de wereld partij kiest, is Howard Stern, ondanks dat hij niet echt weet wat er achter gesloten deuren gebeurde, buiten de strijd gebleven. Dat is met uitzondering van het uitroepen van wat hij beschouwt als 'narcisme' in hen beiden. Howard heeft gezegd dat hij gekwalificeerd is om dit oordeel te vellen omdat hij ook narcistische neigingen heeft.

Maar dat alles terzijde, Howard lijkt te genieten van Johnny's huidige uiterlijk. Vooral omdat Johnny's toestand de ooit aangekondigde hottie naar een meer menselijk niveau brengt.

Aanbevolen: