Britney Spears-fans zeggen dat ze 'verdacht' zijn van BF terwijl hij praat over acteerambities

Britney Spears-fans zeggen dat ze 'verdacht' zijn van BF terwijl hij praat over acteerambities
Britney Spears-fans zeggen dat ze 'verdacht' zijn van BF terwijl hij praat over acteerambities
Anonim

Britney Spears' vriendje heeft het oog gekregen van haar altijd trouwe fanbase.

Sam Asghari heeft toegegeven dat zijn "ultieme doel" is om in de film te werken. De 27-jarige personal trainer vertelde Variety dat hij rollen in elk genre wil kunnen vinden.

"Actie is iets dat ik wil doen - actie, drama, thriller - dat is een genre waar ik me echt in wil verdiepen. Maar als je komedie kunt doen, kun je alles."

"Mijn uiteindelijke doel is om echt een goed afgeronde acteur te worden," ging hij verder.

"Ik wil actie doen, maar ik wil ook drama kunnen doen. Dit is mijn vak en ik wil het 100 procent bereiken", verklaarde hij.

Asghari verklaarde in het interview dat hij "de eerste Midden-Oosterling wil zijn die een superheld speelt".

'Marvel of wie dan ook - ze zouden me moeten bellen', grapte hij.

Sam zei dat hij geïnspireerd werd door films te kijken terwijl hij aan het sporten was.

Asghari - die zijn eigen fitnesstrainingsprogramma leidt - zei: "Als ik 45 minuten cardio doe of tot een uur op de loopband, studeer ik terwijl ik kijk."

"Ik beschouw het als mijn vak. Ik kijk niet langer naar een verhaal over de film. Ik kijk naar uitvoeringen", voegde hij eraan toe.

Britney's schoonheid herinnerde zich zijn eerste drang om te gaan acteren nadat hij meer dan honderd pond was afgevallen na zijn afstuderen.

"Ik deed theater en kunst, maar als hobby - het was nooit als een beroep. Maar toen ik eenmaal een bepaalde fysieke verandering begon te zien… begon ik echt met acteren", merkte hij op.

Hij kreeg uiteindelijk een rol in de Showtime-serie Black Monday.

Maar sommige fans wisten niet zeker of Asghari het beste met Spears voor ogen had.

De zangeres "Sometimes" staat sinds 2008 onder conservatorium. Door de regeling heeft ze geen controle over grote delen van haar leven, met name haar financiële zaken.

"God, ik hoop dat hij haar niet vies maakt zoals eigenlijk elke andere man in haar leven heeft", schreef een fan online.

"Arme Britney. Is er één persoon in haar leven die er niet op uit is haar op de een of andere manier te gebruiken of ervan te profiteren? Is er iemand in haar leven die echt van haar houdt?" een ander toegevoegd.

"Zijn type maakt me bang. Had hij deze ambities voordat hij de grootste popster in een generatie landde?" een derde stemde in.

"De eerste Midden-Ooster die een superheld speelt? Hebben ze Wonder Woman nog nooit gehoord of gezien?!? Of zijn contract is afgelopen of hij is de zorg beu", een louche opmerking gelezen/

Aanbevolen: