Vinden fans het einde van 'No Time To Die' te donker?

Inhoudsopgave:

Vinden fans het einde van 'No Time To Die' te donker?
Vinden fans het einde van 'No Time To Die' te donker?
Anonim

Met het nieuwste avontuur van

007 in No Time To Die kwam een einde aan een tijdperk. De film is op geen enkele manier de laatste James Bond -film, aangezien het publiek vermoedelijk getuige zal zijn van een andere acteur die de rol op een bepaald moment overneemt. Voor Daniel Craig was het echter zijn laatste uitje.

Spoiler Alert!!!

Craigs versie van de beruchte geheimagent stierf vroegtijdig in de laatste act van de film, waarin hij werd geconfronteerd met Safin van Rami Malek die een massavernietigingswapen vasthield die in staat was de beschaving te vernietigen. Bond die hem afvecht was typisch en eindigde met de schurk die werd doodgeschoten. Wat het publiek schokte, was de laffe laatste steek van Safin op 007.

Safin legt een extra spijker in de doodskist van James Bond

Rami Malek als Safin in 'No Time To Die&39
Rami Malek als Safin in 'No Time To Die&39

In plaats van Bond te verwonden, bespat Safin hem met een flesje met het Heracles-virus. Madeleine stelde hem bloot aan een batch die bestemd was voor Blofield, hoewel degene waarmee Safin hem bespoten was met haar DNA was doorspekt. Dat betekende dat 007 Madeleine nooit zou kunnen kussen, aanraken of zelfs maar in dezelfde kamer zou kunnen zijn.

Bovendien betekende de blootstelling dat Bond zijn dochter nooit meer kon zien. Hij hoorde pas aan het einde van de film over haar ware identiteit, maar kreeg nooit de kans om veel tijd met Mathilde door te brengen. Bond vocht tegen Safins troepen om terug te keren naar Madeleine en zijn dochter met de bedoeling om naar huis te gaan, maar dat is niet gelukt.

Toen 007 de gevolgen van Safins laatste daad begreep, wist hij dat er geen weg meer terug was. Het zou ondraaglijk zijn om het leven onder ogen te zien zonder de twee mensen die hij het meest nodig heeft. Bond had al te maken met de nasleep van Vesper's dood, evenals met de andere vrienden die hij onderweg verloor, maar de gedachte aan zijn tweede kans op een gezin dat zou worden weggerukt, was te veel voor hem om mee om te gaan. Dus deed Bond het enige wat hij in die situatie kon bedenken. Houd er rekening mee dat fans het er waarschijnlijk over eens zullen zijn dat het een stap te ver was om 007 een intiem afscheid met zijn familie te ontnemen.

Reacties van fans

madeline en bond gefotoshopt
madeline en bond gefotoshopt

Hoewel niemand zal beweren dat het einde te donker was, was het behoorlijk tragisch. De laatste act lokte zoveel reacties online uit dat fans uiten hoe hartverscheurend het vertrek van Bond voor hen was. De meeste reacties waren huilende emoji's om te benadrukken hoe tragisch het einde was, hoewel anderen nog een stap verder gingen en toegaven dat de film een emotionele tol van hen eiste. Een Twitter-gebruiker zei zelfs dat ze een emotioneel wrak werden na het zien van de film. Dat is waarschijnlijk overdreven, maar we snappen het punt. Hier zijn meer reacties op het bitterzoete einde van No Time To Die.

Zoals we kunnen zien, prijzen fans het fenomenale einde van de meest recente James Bond-film. Hoewel, velen van hen taggen over hoe de climax hen deed voelen, terwijl ze de tranen lieten stromen. Het komt niet vaak voor dat een spionagethriller het publiek op dat punt brengt, hoewel de reacties zeker iets zeggen over hoe diep de film ontroerend was.

Wat betreft de eerder gestelde vraag, het publiek vindt de laatste act waarschijnlijk niet te donker. Natuurlijk is het redelijk om aan te nemen dat bioscoopbezoekers minder geraakt zouden zijn door het einde van de film als Bond zijn familie een liefdevol afscheid had kunnen geven voordat hij zichzelf opofferde.

Nogmaals, zo'n reeks zou waarschijnlijk dezelfde reactie uitlokken. Het liefdesverhaal van Madeleine en Bond over de reikwijdte van verschillende films boeide het publiek, dus alles wat minder was dan samen de zonsondergang tegemoet rijden, zou waarschijnlijk zelfs de meest geharde 007-fan in tranen brengen.

Of dat het geval is of niet, het is een trieste openbaring om te weten dat Bond een minnaar en een vervreemde dochter heeft achtergelaten. Een andere film zal waarschijnlijk niet meer ingaan op hun verhaal, hoewel het moeilijk zal zijn om te weten dat Madeleine en Mathilde in hetzelfde universum bestaan.

Wat vond je van het einde van No Time To Die? Laat het ons weten in de comments.

No Time To Die draait momenteel overal in de bioscoop.

Aanbevolen: