Kanye West geeft aan Kim Kardashian toe dat hij 'hulp nodig heeft

Inhoudsopgave:

Kanye West geeft aan Kim Kardashian toe dat hij 'hulp nodig heeft
Kanye West geeft aan Kim Kardashian toe dat hij 'hulp nodig heeft
Anonim

Er zullen geen Kanye West zondagsdienst meer zijn… tirades.

Niet @ ons als hij morgen van gedachten verandert. Maar voorlopig zoekt de Grammy-winnende rapper naar verluidt hulp nadat hij constant uithaalde naar zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian op sociale media en haar vriend, SNL-komiek Pete Davidson.

Kim Kardashian en Kanye West lijken op betere voorwaarden te staan

Kim Kardashian Kanye West Bruiloft
Kim Kardashian Kanye West Bruiloft

Een bron vertelde PageSix dat de 44-jarige rapper, die nu langs Ye gaat, de moeder van zijn vier kinderen heeft verteld dat hij niet langer online over haar zal praten. Naar verluidt zou hij haar ook hebben verteld dat hij "wegging om hulp te halen".

Het voormalige echtpaar lijkt op betere voet te staan, want zondag werden ze gezien tijdens de wedstrijd van hun zoon Saint in Los Angeles. Samen zijn Kim en Kanye co-ouder North, eight, Saint, six, Chicago, four en Psalm, two.

Kanye West werd geschorst van Instagram

Kanye West is onlangs geschorst van Instagram nadat hij zijn ex-vrouw, Kim Kardashian, en haar vriend, Pete Davidson, online had aangevallen. West deelde zijn zorgen met zijn 15,9 miljoen volgers dat Davidson Kardashian 'verslaafd aan drugs' zou maken.

West heeft ook een schokkende muziekvideo gemaakt voor zijn nummer "Eazy. In de met klei geanimeerde video ontvoert West Davidson en gooit een zak over zijn hoofd. Hij bindt hem vervolgens vast en gooit hem op de rug van een -terreinvoertuig. West begraaft vervolgens een replica van Davidson nadat hij hem heeft onthoofd. De "Stronger" artiest die met The Game samenwerkte op de baan, rapte: "God heeft me gered van de crash, zodat ik Pete Davidson's a kan verslaan."

Kanye sloot de clip af met een direct bericht aan de ster van The King Of Staten Island: "Iedereen leefde nog lang en gelukkig, behalve Skete" voordat hij de naam doorstreepte en "je weet wie" schreef.

Kanye West beschreef echtscheiding als "volledig opgeblazen COVID"

West heeft zich uitgesproken over de verwoesting van zijn scheiding van de moeder van zijn vier kinderen. Kim Kardashian kreeg vorige maand haar verzoek om legaal vrijgezel te worden en liet West van haar sociale-mediakanalen vallen.

In een inmiddels verwijderde Instagram-post vergeleek de rapper zijn scheiding met het hebben van "volledige Covid" en het gevoel alsof hij "op glas loopt".

West post vergeleek zijn scheiding ook met het gevoel alsof "je kinderen uit je macht zijn weggerukt" en alsof "je bent neergeschoten en het verkeer traag is.

Aanbevolen: