Kanye West treedt mogelijk in de voetsporen van Virgil Abloh als de volgende creatief directeur van Louis Vuitton

Inhoudsopgave:

Kanye West treedt mogelijk in de voetsporen van Virgil Abloh als de volgende creatief directeur van Louis Vuitton
Kanye West treedt mogelijk in de voetsporen van Virgil Abloh als de volgende creatief directeur van Louis Vuitton
Anonim

Een geïnformeerde bron bij The Sun heeft onthuld dat Kanye West in de running is om de volgende Creative Director van Louis Vuitton te worden. De onthulling zal zeker bitterzoet zijn voor de rapper, die alleen in aanmerking komt voor de felbegeerde positie vanwege de dood van zijn dierbare vriend, modelegende – en Louis Vuitton Creative Director op het moment van zijn overlijden – Virgil Abloh.

Abloh, het genie achter het baanbrekende merk 'Off-White', is helaas onlangs op 41-jarige leeftijd bezweken aan een zeldzame vorm van hartkanker. Naast het tragisch achterlaten van zijn vrouw en twee kinderen, Virgil vertrekt met een indrukwekkende erfenis. De New York Times kondigt hem aan als: "De grensverleggende zwarte ontwerper wiens klim naar de hoogten van de traditionele luxe-industrie veranderde wat mogelijk was in de mode."

Kanye werd maandag gezien tijdens een herdenkingsplechtigheid tijdens een herdenkingsplechtigheid

West wordt verondersteld te zijn verbrijzeld door het verlies van zijn overleden vertrouweling, en werd onlangs gezien in het bijwonen van een met sterren bezaaide gedenkteken voor de ontwerper, waarin hij op de eerste rij zat met zijn ex-vrouw Kim Kardashian en de de oudste dochter van het paar North West.

Gezien het ongekende succes van het merk 'Yeezy' van Kanye West - een miljardenbedrijf zoals beweerd door Forbes en de moeder van de meest invloedrijke sneakers van 2016 volgens GQ - is het geen verrassing dat West in aanmerking komt voor de rol.

Er wordt beweerd dat Virgil de opvolging van Kanye 'masterminde' voordat hij geslaagd was

Bovendien bevestigt Simon Boyle van The Sun dat wordt aangenomen dat wijlen Abloh en Kanye het brein waren achter de opvolging van West vóór het overlijden van de creatieveling. Een bron beweerde:

“Kanye is kapot van de dood van Virgil omdat ze al jaren vrienden waren en veel samenwerkten. Ze deelden een gelijkaardige visie en nu voelt Kanye dat hij het aan Virgil verschuldigd is om zijn werk bij Louis Vuitton voort te zetten.”

Bovendien heeft de rapper, als direct gevolg van de vriendschap van Abloh en West, in het verleden al enkele stukken ontworpen voor het modehuis van $ 15 miljard, dus het merk heeft al inzicht in de vraag of de 'Donda'-hitmaker hun complimenten geeft. bedrijfsethos en visie.

Toegevoegd aan zijn referenties, bij het winnen van de modeprijs bij de '2021 People's Choice Awards' voor haar iconische stijl, bedankte Kim haar voormalige echtgenoot voor zijn artistieke invloed, met vermelding van:

"Aan Kanye, omdat hij me echt kennis heeft laten maken met de modewereld. Ik werd verliefd op mode en ik ben zo geïnspireerd door zoveel mensen, maar nogmaals, dit is als een droom die ik krijg om wakker te worden en te dragen deze geweldige kleding en nieuwe dingen proberen en een risico nemen. Ik ben zo nederig."

Aanbevolen: