Jamie Lynn treedt in de voetsporen van Britney Spears en onthult schokkende beschuldigingen van controle door haar ouders

Inhoudsopgave:

Jamie Lynn treedt in de voetsporen van Britney Spears en onthult schokkende beschuldigingen van controle door haar ouders
Jamie Lynn treedt in de voetsporen van Britney Spears en onthult schokkende beschuldigingen van controle door haar ouders
Anonim

Britney Spears heeft zich uitgesproken over haar beledigende, controlerende opvoeding door toedoen van haar vader, Jamie Spears, maar nu maakt Jamie Lynn Spears ook schokkende beschuldigingen tegen haar ouders. ook.

Delen van Jamie Lynns niet-uitgebrachte nieuwe boek, Things I Should Have Said, zijn zojuist uitgelekt, en uit rapporten blijkt dat er explosieve onthullingen over haar opvoeding naar voren zijn gebracht, die een licht werpen op de disfunctie van het gezin.

In dit geval spreekt Jamie Lynn niet alleen over de beledigende, controlerende houding van haar vader, maar noemt ze haar moeder ook als een belangrijke rol in de ultieme controle die het gezin op hun kinderen uitoefende.

Jamie en Lynne Spears, Exposed

Het is niet alleen Britney Spears die een moeilijke opvoeding heeft gehad door toedoen van Jamie en Lynne Spears. Jamie Lynn is nu naar voren gekomen met soortgelijke beschuldigingen tegen haar ouders, en heeft fans geschokt met details over de manier waarop ze is opgevoed.

Haar opvoeding lijkt even verontrust te zijn geweest, en de details die zojuist aan de oppervlakte zijn gekomen, zijn zowel verontrustend als verontrustend.

Fragmenten van haar boek zijn uitgelekt, waaruit blijkt dat de belangrijkste problemen van hersenspoeling en overweldigende controle voor het eerst werden gevoeld door Jamie Lynn toen ze haar ouders confronteerde om hen te vertellen dat ze zwanger was op 17-jarige leeftijd.

Ze was verbijsterd door hun reactie, die was om haar volledig te isoleren en haar te bombarderen met de eis om haar zwangerschap te beëindigen. Ze werd agressief onder druk gezet om haar kind te aborteren, en noemt de voornaamste zorg van haar ouders in die tijd om haar carrière te redden, omdat ze bang waren dat een baby haar werk in de weg zou staan.

Jamie Lynn's schokkende onthullingen

Door de ware aard van de bedoelingen van haar ouders bloot te leggen en de werkelijk schadelijke manier waarop ze hun kinderen hebben opgevoed, geeft Jamie Lynn aan dat haar telefoon is afgenomen en dat al haar rechten haar zijn ontnomen, zoals haar familie smeedde een complot om haar te overtuigen het leven van haar ongeboren kind te beëindigen. Ze kon met niemand communiceren om haar gevoelens te uiten, en het werd haar zelfs verboden haar zus, Britney Spears, in vertrouwen te nemen.

Bronnen onthullen dat Jamie dat moment opnieuw beleeft door te zeggen dat haar ouders haar onder druk zetten tot abortus door te zeggen; "Er zijn pillen die je kunt nemen. We kunnen je helpen dit probleem op te lossen… ik ken een dokter, '" en ze ging verder; "Iedereen om me heen wilde dit 'probleem' gewoon laten verdwijnen."

Op een gegeven moment werd ze naar een hut gebracht waar ze geïsoleerd was van de wereld om haar heen, en gebombardeerd met druk en opties die konden worden nagestreefd om haar zwangerschap te beëindigen.

Jamie en Lynne Spears' opvoedingsstijl en onnatuurlijk verlangen om de levens van hun kinderen te beheersen, blijven onder de loep. Dit is slechts een hint van wat er zal worden onthuld met de release van Jamie Lynn's boek, dat in januari 2022 zal verschijnen.

Aanbevolen: