Meek Mill treedt in de voetsporen van Taylor Swift, blaast platenlabel op en begint muziek te remasteren

Inhoudsopgave:

Meek Mill treedt in de voetsporen van Taylor Swift, blaast platenlabel op en begint muziek te remasteren
Meek Mill treedt in de voetsporen van Taylor Swift, blaast platenlabel op en begint muziek te remasteren
Anonim

Meek Mill is woedend, en hij mikt op een zeer openbare manier op zijn platenlabel.

Er staat zoveel geld uit, dat Meek geen werkelijk totaalbedrag heeft aangegeven. Hij lanceert een onderzoek om te achterhalen hoeveel geld hij is opgelicht, en hij ha alt het label naar beneden om te voorkomen dat ze opnieuw misbruik van hem maken, terwijl hij zich voorbereidt om zijn eigen muziek te remasteren, waardoor hij permanente en totale controle over zijn eigen inkomsten krijgt.

Het lijkt erop dat de veelbesproken vechtpartij van Taylor Swift met Scooter Braun geen geïsoleerd incident is. In feite lijkt veel van wat Meek Mill zegt over zijn huidige situatie een kopie te zijn van wat Taylor Swift aan de oppervlakte bracht toen zij en Braun streden om muziekrechten.

Fans zien de overeenkomsten en vragen zich nu af wat de toekomst voor Meek Mill in petto heeft en hoe de muziekindustrie als geheel op deze beschuldigingen zal reageren.

Meek Mill is furieus

Meek Mill is momenteel getekend bij Atlantic Records, Roc Nation en Maybach Music Group, en het is nog niet duidelijk welke van deze bureaus hem vies heeft gemaakt in het muziekspel. Wat echter wel duidelijk is, is dat Meek Mill vindt dat hij de rechten op zijn eigen muziek verschuldigd is, en dat hij een hoop ophef zal veroorzaken als hij het geld dat hij verschuldigd is niet uitbetaald krijgt en de rechten op zijn eigen muziek niet krijgt. art.

De fondsen die verschuldigd zijn, zijn de eerste uitgave van het bedrijf, en Meek Mill is erin geslaagd het bureau te trollen met zijn bericht op sociale media.

Hij is stellig van mening dat het label er niet in is geslaagd betalingen uit te voeren die rechtmatig van hem waren en die werden gegenereerd door zijn zuurverdiende werk aan het creëren van de muziek - deuntjes waarvan ze de vruchten plukken.

Hij wil nu zijn geld, en hij zet de kwestie op de kaart zodat de wereld het kan zien, maar hij heeft niet publiekelijk verklaard welke van de labels hem kwaad heeft gedaan.

Voorbij de uitbetaling

Natuurlijk vindt Meek Mill dat hij geld schuldig is, vermoedelijk verwijzend naar roy alty's en restanten die zouden binnenstromen. Hij ging naar sociale media om te zeggen; "Ik krijg [sic] niet betaald voor muziek en ik weet niet hoeveel geld labels van me verdienen. Ik heb zo snel mogelijk advocaten nodig!!!"

Hij ging toen verder met te zeggen; "Ik sta op het punt om mijn platencontract voor maandag openbaar te maken om de wereld te laten zien waar deze mensen mee bezig zijn!!!"

In een poging om ervoor te zorgen dat zijn talenten en harde werk vanaf nu beschermd blijven, doet Meek Mill precies wat Taylor Swift deed tijdens haar situatie met Scooter Braun. Hij remastert zijn muziek, single voor single, album na album, totdat hij de volledige controle heeft over zijn werkbibliotheek.

Aanbevolen: