Kanye West-fans verzenden hem en JLo nadat het naar voren is gekomen, wil hij een 'creatief' date hebben

Kanye West-fans verzenden hem en JLo nadat het naar voren is gekomen, wil hij een 'creatief' date hebben
Kanye West-fans verzenden hem en JLo nadat het naar voren is gekomen, wil hij een 'creatief' date hebben
Anonim

Kunnen we een K-Lo romance zien?

Gisteren hebben Jennifer Lopez en honkbalster Alex Rodriguez hun verloving afgeblazen - een maand nadat ze hadden ontkend dat ze uit elkaar waren.

Nu verschijnen er berichten dat de nieuwe single-rapper - Kanye West - die midden in een scheiding van Kim Kardashian zit - wil dat zijn volgende relatie "met een artiest en een creatief persoon" is.

Een bron vertelde Page Six dat het zo "ze kunnen dezelfde taal met elkaar spreken."

West, 43, heeft eerder verklaard: “Ik ben Michelangelo. Ik ben Picasso.” Hij vertelde ook aan GQ: Ik ben ongetwijfeld, ongetwijfeld, de grootste menselijke artiest aller tijden. Het is op dit moment niet eens een vraag. Het is gewoon een feit.”

Alex-Rodriguez-Jennifer-Lopez-Kim-Kardashian-West-Kanye-West
Alex-Rodriguez-Jennifer-Lopez-Kim-Kardashian-West-Kanye-West

Het zorgde ervoor dat fans speculeerden dat Kanye met Lopez zou uitgaan. De Selena-ster is een succesvolle actrice/zangeres/performer.

"Verdomme Kanye. Het klinkt alsof je op zoek bent naar J. LO! Wacht niet lang. Je weet dat Jennifer nooit lang zonder een man is!" een fan schreef online.

"Kanye zei:"Misschien als je echt kunst had waar je gepassioneerd over was, zou je weten wat er nodig is om met een artiest te daten", grapte een ander.

"Dat is cool. Je weet dat Kim met haar legale gelijke Van Jones wil daten," las een duistere opmerking.

Kanye West Jennifer Lopez Cris Judd
Kanye West Jennifer Lopez Cris Judd

Kim Kardashian heeft in februari de scheiding aangevraagd van haar man Kanye West.

De scheiding komt na bijna zeven jaar huwelijk en maandenlange geruchten dat de twee 'afzonderlijke levens leidden'.

De 40-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster diende de juridische documenten in via haar advocaat Laura Wasser.

Kardashian vraagt om gezamenlijke wettelijke en fysieke voogdij over hun vier jonge kinderen: Noord, zeven, Sint, vijf, Chicago, drie, Psalm, 21 maanden. Geen van beiden zal hun huwelijkscontract betwisten en ze zijn al ver in hun overeenstemming over hoe het eigendom te splitsen.

Een bron vertelde People Magazine dat de rapper nu "zich neerlegt bij de realiteit" over de scheidingsaanvraag, voegt eraan toe dat "het een sombere dag voor hem is."

Kim en Kanye op de rode loper
Kim en Kanye op de rode loper

"Het is zo minnelijk mogelijk, maar vriendschappelijk betekent niet vreugdevol of ideaal", vertelde een bron aan de publicatie. "Het betekent gewoon dat ze volwassen zijn over de hele zaak."

Ondertussen staan fans al in de rij voor de vierde echtgenoot van Kim.

Er gaan geruchten dat de realityster een relatie heeft met de 52-jarige CNN-commentator en Kim's juridische mentor, Van Jones. Veel Twitter-gebruikers deelden beelden van Jones en Kardashian op de Criminal Justice Reform Summit in 2018, gezamenlijk georganiseerd door Variety en Rolling Stone.

Afbeelding
Afbeelding

Fans zeggen dat hun chemie "van de keten" was.

Van Jones, 52 – echte naam Anthony Kapel Jones – heeft Kim geholpen op haar weg naar het verwezenlijken van haar droom om advocaat te worden. Van is medeoprichter van verschillende non-profitorganisaties en is een bestsellerauteur.

Aanbevolen: