Wil Tom Brady dat John Edward Thomas Moynahan in zijn voetsporen treedt?

Inhoudsopgave:

Wil Tom Brady dat John Edward Thomas Moynahan in zijn voetsporen treedt?
Wil Tom Brady dat John Edward Thomas Moynahan in zijn voetsporen treedt?
Anonim

Om het een carrière uit de NFL te noemen, lijdt het geen twijfel dat Tom Brady meer dan oké zal zijn, vooral met alleen zijn goedkeuringsdeals. Heck, de voetballegende verspilde al geen tijd aan zijn volgende stap, hij tekende een filmdeal voor 'Eighty for Brady'.

Naast zijn werkleven na de NFL, zal Brady het thuis erg druk hebben met het managen van zijn drie kinderen, John Edward, Vivian Lake en Benjamin Brady. Gezien zijn drukke levensstijl en intensieve training, zal hij uitkijken naar het vaderleven en zijn vrouw Gisele helpen.

Het lijkt er ook op dat hij grote belangstelling heeft voor de toekomst van zijn zoon Jack Edward. We zullen dieper ingaan op hun relatie en of Tom zijn zoon was om in zijn gigantische voetsporen te treden.

Tom Brady geeft co-ouderschap aan zijn zoon Jack en ex-vrouw Bridget Moynahan

Zijn eerstgeborene zorgde in 2007 voor enige controverse, aangezien Tom en Bridget Moynahan destijds uit elkaar waren en dat ze een kind verwachtten. Tom was al aan het daten met Gisele, de tijdlijn bleek verwarrend te zijn.

Er wordt gezegd dat Tom in het ziekenhuis was tijdens de geboorte van zijn zoon, hoewel Brady's tijd in het ziekenhuis blijkbaar beperkt was. Naarmate de tijd verstreek, verliep het co-ouderschap redelijk goed, aangezien de twee voormalige partners een goede relatie hadden, waaronder ook Gisele.

Ondanks het feit dat Brady zijn zoon niet de hele tijd ziet, slaagden ze er toch in om een hechte relatie te onderhouden door samen op reis te gaan.

“Weet je wat, het was een geweldige reis voor een vader en een zoon van ongeveer 10 jaar oud. Ik bedoel, het is mooi, best verbazingwekkend om gewoon samen te zijn. Ik heb een paar andere reizen met mijn vader gemaakt toen ik jong was, dus het is waarschijnlijk specialer voor mij dan voor hem, maar hij zal het zich herinneren. Dat is best lief , zei Brady toen hij zijn reis naar China besprak.

Tegenwoordig is Brady klaar met voetbal, en het lijkt erop dat het besteden van quality time met het gezin een belangrijke reden is waarom.

Een grote reden waarom Tom Brady met pensioen ging, was om meer tijd met zijn gezin door te brengen

Toen hij samen met Us Magazine sprak, verklaarde Tom Brady dat zijn vrouw door de jaren heen een belangrijke reden is geweest voor de ontwikkeling van hun kinderen, vooral gezien zijn drukke voetbalschema. De QB verklaarde wel dat hij zijn vrouw de tijd wilde geven om aan haar doelen te werken, terwijl hij hielp en tussenbeide kwam.

“Mijn vrouw houdt het huis al heel lang in de gaten.”

“Ik denk dat er dingen zijn die ze wil bereiken. Ze heeft de afgelopen 10, 12 jaar niet veel gewerkt terwijl ze ons gezin voedde en zich wijdde aan een leven in Boston en vervolgens naar Florida verhuisde [toen ik tekende bij de Tampa Bay Buccaneers]. Dat is een probleem.”

Tom zou eind vorig jaar verder verklaren dat hij niet zo blij was met het missen van veel momenten met de kinderen.

“Ik wil niets van de kinderspullen missen. …Het is af en toe een beetje wankel, en ik probeer, net als wij allemaal, het beste te doen wat we kunnen doen op basis van de omstandigheden."

Gezien zijn recente pensionering, zal Brady zeker meer tijd naast zijn gezin doorbrengen. Misschien zal hij meer tijd op het veld doorbrengen samen met zijn zoon Jack…

Tom Brady wil dat zijn zoon Jack in zijn voetsporen treedt en voetb alt

Tom Brady genoot in december van de Michigan Wolverines samen met zijn zoon Jack. Na de wedstrijd maakte Tom nogal een statement en verklaarde dat hij zijn zoon ooit op datzelfde podium wil zien.

Ik had een kleine toekomstige Wolverine, mijn zoon Jack, die met mij op het bed zat terwijl ik aan het rondspringen was, en we waren aan het worstelen, en ik zei: 'Dat is waar je gaat zijn! Je bent zal op een dag in het 'Big House' zijn. Je wordt de beginnende quarterback voor Michigan.'

Wat Gisele betreft, het lijkt er niet op dat ze noodzakelijkerwijs aan boord is met wat Tom te zeggen had. Het model is van een andere mentaliteit dat de kinderen degenen moeten zijn die beslissen wat ze doen, zonder de invloed van hun vader.

"En mijn vrouw [Gisele] zei: 'Laat hem in godsnaam zijn wat hij wil zijn!'" Tom herinnerde zich over Jacks stiefmoeder. "Het was een geweldige dag voor onze familie."

Gezien het feit dat Tom nu met pensioen is, zal hij misschien zijn zoon in zijn voetsporen blijven sturen - hoewel het in werkelijkheid met veel druk zal komen, gezien de erfenis van zijn vader als een van de groten.

Aanbevolen: