Fans denken dat de release van het vijfde album van Nicki Minaj nabij is terwijl ze nieuwe muziek plaagt op Twitter

Fans denken dat de release van het vijfde album van Nicki Minaj nabij is terwijl ze nieuwe muziek plaagt op Twitter
Fans denken dat de release van het vijfde album van Nicki Minaj nabij is terwijl ze nieuwe muziek plaagt op Twitter
Anonim

Na een onderbreking van drie jaar lijkt het erop dat Nicki Minaj zich klaarmaakt om haar vijfde studioalbum uit te brengen.

De moeder van één, die de afgelopen weken erg actief is geweest op Twitter, heeft laten doorschemeren dat er nieuwe muziek op komst is na het uitbrengen van een fragment van een aankomend nummer waarin Tamar Braxton zou spelen, Brandy en Keke Wyatt.

De clip, die in slechts enkele uren meer dan 70.000 likes op Minaj's Twitter-pagina heeft verzameld, hoort hoe alle vier de vrouwen hun zang harmoniseren, waarbij fans onmiddellijk op de clip reageren door de samenwerking te beschrijven als "engelachtig" en " door de hemel gezonden.”

Een fan was zo gehyped door wat ze in de clip hoorden, dat ze voor de grap zeiden dat het audiofragment op hun begrafenis moest worden afgespeeld, terwijl een ander zei dat ze absoluut niet geloofden dat Brandy ooit op een potentieel nummer met Minaj zou zijn.

Het is echter overbodig om te zeggen dat fans dolblij zijn om te zien hoe drie krachtige zangers samenkomen voor een nummer dat mogelijk op het aankomende album van Minaj kan worden opgenomen.

Terwijl de hitmaker 'Hard White' in 2019 beweerde dat ze stopte met muziek om zich te concentreren op het stichten van een gezin, lijkt het alsof ze van gedachten is veranderd, hoewel ze in 2020 wel een babyjongen verwelkomde.

Ze kwam later terug op haar opmerkingen over haar toekomst in de muziekindustrie en verontschuldigde zich bij haar fans.

Minaj heeft geen volledig oeuvre uitgebracht sinds Queen van 2018, waaronder de singles "Barbie Dreams", "LLC", "Miami", "Sir", "Good Form" en de favoriet bij fans "Chun-Li."

Queen debuteerde op nummer twee in de Billboard Hot 200 met een verkoop in de eerste week van 185.000 eenheden in de eerste week, weer een enorme prestatie voor de vrouwelijke rapper, die sindsdien alle vier haar albums heeft zien bereiken verkoop van ten minste één miljoen exemplaren in de VS.

Minaj, die een gerapporteerde $ 85 miljoen waard is, heeft nog geen details bekendgemaakt over haar vijfde studio-aanbod, maar het gerucht gaat dat ze zal beginnen met haar promotie-uitrol als de releasedatum voor haar HBO Max-documentaire nadert. Het document zal later dit jaar verschijnen.

Aanbevolen: