Big Time Rush-trends op Twitter nadat de band het nieuwe muziektijdperk plaagt

Big Time Rush-trends op Twitter nadat de band het nieuwe muziektijdperk plaagt
Big Time Rush-trends op Twitter nadat de band het nieuwe muziektijdperk plaagt
Anonim

Big Time Rush is terug.

Gisteravond organiseerde de jongensband van 2010 hun eerste Instagram Live met fans. Tijdens de Live-video speelden ze een fragment van een nieuw nummer. Kort daarna plaatste een aan de groep gewijde fanpagina de clip opnieuw op Twitter, en de naam van de band begon trending te worden, omdat hun fans opgewonden raakten van hun comeback na een onderbreking van zeven jaar.

Toen de mogelijkheid van het uitbrengen van een nummer op Twitter furore begon te maken, konden fans van de band niet anders dan extatisch zijn.

"WE KRIJGEN BIG TIME RUSH NIEUWE MUZIEK", zei @alwaysx1d in de tweet, met een reeks screenshots van de Instagram Live-video.

Samen met een foto van Regina George van Mean Girls snikkend, schreef @RobynEJeffrey in een bijschrift: "Ik kijk naar Big Time rush op Instagram Live en zeg dat ze nieuwe muziek maken."

Big Time Rush is een vierkoppige jongensband die bestaat uit Kendall Schmidt, James Maslow, Logan Henderson en Carlos Pena Jr. De groep speelde in hun eigen Nickelodeon-serie, ook wel Big Time Rush genoemd, vanaf 2009 De show duurde vier seizoenen, voordat het in 2013 eindigde.

Sinds de groep meer dan tien jaar geleden debuteerde, hebben ze vier studioalbums uitgebracht die in de hitlijsten staan, BTR (2010), Elevate (2011) en 24/Seven (2013). Na hun laatste liveshow tijdens de Live World Tour in 2104, nam de groep voor onbepaalde tijd een pauze.

Een paar weken geleden, voorafgaand aan de song preview, kondigde de band een reünietour aan. De groep maakte de officiële aankondiging op de Big Time Rush Twitter-pagina en onthulde dat ze in twee aankomende shows zullen optreden. Tickets voor de Big Time Rush Reunion Tour zijn te koop op Ticketmaster.

De promotievideo die de tour officieel aankondigt, geeft fans inzicht in wat de bandleden hebben uitgespookt.

"Het is 2021", zei de voice-over. "De mensen van de wereld zijn klaar voor een comeback van epische proporties."

De korte clip toonde Kendall die in het bos wandelde, James die aan een gloednieuwe auto werkte, Maslow, Carlos die met zijn twee kinderen aan het spelen was, en Logan "die aan die Ph. D werkte." door een meeslepend spel Operation te spelen.

De video eindigde met de verteller die zei: "De show moet doorgaan. De wereld heeft Big Time Rush nodig."

Alle vier de seizoenen van de populaire Nickelodeon-serie Big Time Rush zijn beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: