Nieuwe toevoeging aangekondigd voor 'The Flash'-film: wie is de nieuwe DECU Supergirl Sasha Calle?

Nieuwe toevoeging aangekondigd voor 'The Flash'-film: wie is de nieuwe DECU Supergirl Sasha Calle?
Nieuwe toevoeging aangekondigd voor 'The Flash'-film: wie is de nieuwe DECU Supergirl Sasha Calle?
Anonim

Ja, DC Fans, een dochter van Krypton is officieel toegevoegd aan de line-up van een aankomende DC Universe-film!

Directeur Andy Muschietti ging vrijdag naar Instagram om de selectie aan te kondigen van Latina-actrice Sasha Calle voor de rol van Supergirl in zijn aankomende speelfilm, The Flash.

Muschietti deelde het nieuws met fans door het videogesprek te plaatsen dat hij met Calle had toen hij haar op de hoogte bracht van haar selectie.

Muschietti, die ook de regisseur was van het immens populaire IT: Chapter Two, onthult in de video: "Ik heb meer dan vierhonderd audities gezien… de talentenpool was echt geweldig, en het was erg moeilijk om een beslissing, maar we hebben eindelijk een actrice gevonden die voorbestemd was om deze rol te spelen."

Hij begint de video door brutaal te vragen of Calle in het echt zou kunnen vliegen. De actrice reageerde door te zeggen: "Als je me nodig hebt." Hij vroeg toen of ze wilde vliegen, en Calle antwoordde met een "Ja, ik zou graag willen."

Muschietti ha alt dan het Supergirl-kostuum tevoorschijn en zegt: "Nou, misschien heb je dit nodig. Jij bent Supergirl."

In een echt hartverwarmende reactie breekt Calle in tranen uit terwijl ze tranen van vreugde laat ontsnappen. Muschietti feliciteert haar en zegt: "Estás bien, Sasha? Felicitaciones, gefeliciteerd, Sasha."

Tot nu toe was Calle vooral bekend door het spelen van het personage Lola Rosales in de langlopende soap The Young and the Restless. Haar werk heeft altijd veel lof gekregen onder fans, omdat ze met liefde wordt herinnerd voor haar rol. Ze werd vorig jaar zelfs genomineerd voor een Daytime Emmy voor uitmuntende jongere artiest in een dramaserie.

Dit is de eerste keer dat een Latina-vrouw het personage Supergirl speelt, traditioneel weergegeven als een blauwogige, blondharige Kryptonian. De in Boston geboren Colombiaanse actrice maakt haar filmdebuut in de speelfilm.

Afbeelding
Afbeelding

Calle voegt zich bij mensen als Ezra Miller in The Flash, die het verhaal van het DC-universum zal resetten om een meer verenigd pantheon van films te creëren, net zoals Disney doet met de MCU. Deze film volgt volgens bronnen de populaire Flash-verhaallijn waarin de helden terug in de tijd reizen om hun moeder te redden.

In de film zullen ook Ben Affleck en Michael Keaton te zien zijn, die elk hun rol als Batman opnieuw zullen spelen.

Deze casting stelt Calle niet alleen in voor haar eerste speelfilm, maar bevestigt ook dat de actrice, die ongeveer 425 anderen versloeg voor de rol, deel zal uitmaken van vervolgfilms in de films en tv-shows van de DC Universe.

The Flash gaat momenteel in première op 4 november 2022.

Aanbevolen: