De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en Paul Rudd

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en Paul Rudd
De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en Paul Rudd
Anonim

Paul Rudd en Jennifer Aniston hebben in het verleden allebei de krantenkoppen gehaald vanwege hun schijnbaar bovennatuurlijke vermogen om achteruit te verouderen. De twee talentvolle acteurs hebben in de loop der jaren allebei in verschillende succesvolle projecten gespeeld en zien er nu, in de vijftig, nog steeds even fris uit als altijd.

Nadat ze de sleutel hebben ontdekt om het verouderingsproces te stoppen, hebben Aniston en Rudd nog iets gemeen: een lange en ondersteunende vriendschap.

De meeste Friends-fans realiseren zich niet dat de twee acteurs eerst samenwerkten voordat ze het scherm deelden in de populaire sitcom, en hebben sindsdien veel ervaringen gedeeld (waaronder Rudd die per ongeluk Aniston's voet overreden met een Segway op de set van Vrienden).

Na de hoofdrol als Rachel Green en Mike Hannigan in de show, werkte het duo opnieuw samen aan verdere acteerprojecten en zijn ze elkaar in de loop der jaren ook blijven prijzen.

Was er ooit iets meer aan hun vriendschap of was het strikt platonisch? Blijf lezen om alle details achter de relatie tussen Jennifer Aniston en Paul Rudd te ontdekken.

Jennifer Aniston en Paul Rudd's eerste ontmoeting

Hoewel hun beroemdste samenwerkingswerk in het tv-programma Friends was, ontmoetten Jennifer Aniston en Paul Rudd elkaar in 1998, een paar jaar voorafgaand aan Rudds gastrol in de populaire sitcom.

Ze ontmoetten elkaar toen ze schitterden in de film The Object of My Affection uit 1998, waar ze twee liefdesbelangen speelden. De film volgt het verhaal van een alleenstaande zwangere vrouw die haar homoseksuele beste vriend vraagt om op te treden als de vader van de baby, wat haar vriend teleurstelt.

Terwijl ze liefdesbelangen speelden op het scherm in de film, bloeide er ook in het echte leven romantiek op tussen Aniston en Rudd, en ze begonnen te daten.

Jennifer Aniston en Paul Rudd gedateerd

Volgens Cheat Sheet begonnen Aniston en Rudd niet lang nadat ze elkaar ontmoetten tijdens het filmen te daten. Aniston begon echter te daten met collega-acteur Brad Pitt in 1998, nadat de twee waren opgezet door hun agenten. Aniston ging toen beroemd om met Pitt te trouwen in 2000.

Dus als ze een date hadden, hadden Rudd en Aniston niet lang als stel kunnen samenleven. Hoewel hun datingdagen niet lang duurden, bleven de twee jarenlang vrienden en bleven ze samenwerken aan meerdere projecten in Hollywood.

Hun tijd samen op ‘Friends’

Het bekendste project dat Jennifer Aniston en Paul Rudd samen deden, was Friends. Aniston speelde een van de hoofdpersonen, Rachel Green, gedurende de volledige 10-jarige looptijd van de show. Ze speelde zelfs tegelijkertijd Rachel terwijl ze aan The Object of My Affection werkte in 1998.

Ter vergelijking: Paul Rudd voegde zich in 2002 bij de cast van Friends, in het achtste seizoen van de show. Hij speelde de rol van Mike, het vriendje en de uiteindelijke echtgenoot van de excentriekeling van de groep, Phoebe Buffay.

Mike en Rachel hadden niet meer contact met elkaar dan Mike en een van Phoebe's andere vrienden in de show. Dus sommige fans realiseerden zich niet eens dat de twee acteurs een lange geschiedenis delen.

Hereniging In Wanderlust

Nadat ze samenwerkten aan Friends, speelden Paul Rudd en Jennifer Aniston samen in de film Wanderlust uit 2012.

Wederom speelden de twee geliefden als een getrouwd stel dat naar een commune vlucht om te ontsnappen aan de moderne samenleving.

Kussen tussen de twee acteurs zijn niet ongemakkelijk

De meesten van ons zouden zich ongemakkelijk voelen bij het vooruitzicht iemand te moeten zoenen voor het werk met wie we tot nu toe uitgingen. Maar volgens Cosmopolitan heeft Jennifer Aniston absoluut geen rare gevoelens over het kussen van Paul Rudd.

In een interview legde Aniston uit dat ze "hem al jaren kuste", dus er is niets ongemakkelijks aan. In hetzelfde interview voegde Rudd eraan toe dat de twee "decennia hadden gezoend".

Jennifer Aniston steunt nog steeds Paul Rudd

Jennifer Aniston en Paul Rudd hebben duidelijk veel meegemaakt samen. En hoewel we niet allemaal vrienden kunnen blijven met iemand die we tot nu toe hebben gehad, zijn deze twee erin geslaagd om de hele tijd op goede voet te blijven.

Hun vriendschap was nooit duidelijker dan toen Rudd in 2021 de titel van People's Sexiest Man Alive kreeg. Aniston ging rechtstreeks naar sociale media om haar vriend en co-ster te feliciteren.

"Dit maakt me zo blij", schreef ze in een Instagram-verhaal gewijd aan Rudd. "We hebben dit ALTIJD geweten, maar Paul Rudd is officieel @people's Sexiest Man Alive!"

In de post deelde Aniston ook een video van Rudd's fotoshoot, evenals een throwback-foto van hen twee die werd genomen op de set van The Object of My Affection. Aniston voegde toe: "Je wordt niet ouder, wat raar is. Maar we houden nog steeds van je."

Hoewel niemand kan beweren dat Paul Rudd er geweldig uitziet, lijkt Jennifer Aniston ook op de een of andere manier veroudering te vermijden en ziet ze er even fantastisch uit. Welke schoonheidsroutine deze twee vrienden ook volgen, het werkt zeker!

Aanbevolen: