De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer
De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en David Schwimmer
Anonim

De Friends-reünie die in 2021 op HBO Max in première ging, was een van de meest langverwachte reüniespecials aller tijden. De originele tv-show werd uitgezonden van 1994 tot 2004, maar de populariteit wankelde nooit toen het een thuis vond in syndicatie en vervolgens op populaire streamingsites zoals Netflix Terwijl Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Jennifer Aniston waren allemaal cruciaal voor de show, David en Jennifer, die Ross en Rachel speelden, waren favoriet bij de fans vanwege hun tien seizoenen, steeds maar weer, off-again romantiek op de show.

Niemand heeft ooit gedroomd dat David en Jennifer in het echte leven gevoelens voor elkaar hadden, maar tijdens Friends: The Reunion werd onthuld dat ze dat ooit hadden. Fans in heel Amerika werden gek toen ze het nieuws hoorden. Niet lang daarna, op 9 augustus, meldde Closer dat de reünieshow al hun oude gevoelens had doen herleven en dat David en Jennifer nu een item waren. Het internet gonsde weer! Maar hier is de waarheid over hun geruchtenrelatie.

10 Ondanks recente rapporten zijn ze niet aan het daten

Een bron vertelde Closer blijkbaar: "Na de reünie werd het duidelijk dat herinneringen aan het verleden gevoelens voor hen beiden hadden gewekt en dat de chemie die ze altijd moesten begraven, er nog steeds was. Ze begonnen meteen na het filmen te sms'en en vorige maand vloog David van zijn huis in New York om Jen in LA te zien.' Fans over de hele wereld werden gek en gingen naar sociale media om hun opwinding te uiten over de relatie die twintig jaar in de maak was. De vertegenwoordiger van Schwimmer heeft sindsdien echter de roddels ontkend en The Independent verteld dat "de geruchten over een romance niet waar zijn."

9 Ze gaven nooit toe aan hun gevoelens

Ross en Rachel David Schwimmer Jennifer Aniston
Ross en Rachel David Schwimmer Jennifer Aniston

Tijdens de reüniespecial legde Schwimmer uit: Op een gegeven moment waren we allebei hard op elkaar aan het verpletteren, maar het was alsof er twee schepen passeerden omdat een van ons altijd een relatie had en we die grens nooit overschreden. Dat hebben we gerespecteerd.” Ondanks dat ze fysiek tot elkaar aangetrokken waren, zwoeren de co-sterren dat ze de hele tijd dat ze samen aan Friends werkten, nooit met elkaar uitgingen. Maar ze wensten dat ze dat hadden gedaan!

8 Hun eerste kus was op de nationale televisie

Ross en Rachel - Vrienden - Coffee Shop Kiss
Ross en Rachel - Vrienden - Coffee Shop Kiss

Het was seizoen 2, aflevering 7, "The One Where Ross Finds Out", toen Ross en Rachel hun allereerste kus deelden. Aniston vertelde de kijkers tijdens de reüniespecial: "Ik herinner me alleen dat ik een keer tegen David zei: 'Het zal zo jammer zijn als de eerste keer dat jij en ik echt kussen op de nationale televisie zal zijn'… Ja hoor, de eerste keer dat we gekust was in die coffeeshop. Jennifer en David channelden alle gevoelens die ze voor elkaar voelden in hun personages, en dat was te zien.

7 Ze lepelden vroeger op de bank

Ross en Rachel Degene waar Ross erachter komt
Ross en Rachel Degene waar Ross erachter komt

David en Jennifer brachten tijd samen door op de set, knuffelend en lepelend op de bank in het appartement. Tijdens de speciale reünie werden enkele van hun uitingen van genegenheid uitgezonden, en David vroeg: "Hoe wist niet iedereen dat we verliefd op elkaar waren?" Courtney en Matthew zeiden allebei dat ze het wisten, terwijl andere castleden het alleen maar vermoedden. Ben Winston, de regisseur van de special, kwam er bij toeval achter en vroeg of ze het geheim wilden onthullen tijdens het filmen.

6 Jennifer is al twee keer getrouwd

Jennifer heeft in de loop der jaren een relatie gehad met een aantal spraakmakende beroemdheden, waaronder Paul Rudd, Bradley Cooper, John Mayer en Gerard Butler. In 2000 trouwde ze met Brad PittZe waren vijf jaar samen voordat hun huwelijk uit elkaar viel te midden van geruchten dat Brad een affaire had met Angelina Jolie. In 2011 begon Jennifer met Justin Theroux te daten en enkele jaren later waren ze getrouwd. In 2018 stopten ook zij ermee. Ze houdt contact met haar beide ex-mannen.

5 David is gescheiden en concentreert zich op zijn dochter

In 2010 trouwde David met Zoë Buckman. Ze ontmoetten elkaar in een Londense bar terwijl hij de film Run, Fatboy, Run regisseerde. Een jaar na de bruiloft werd hun dochter Cleo geboren, maar in 2017 maakten ze bekend uit elkaar te gaan. Hij vertelde The Telegraph over Cleo: In de eerste 40 jaar van mijn leven kwam werk op de eerste plaats, en nadat ze op deze wereld kwam, had ik zoiets van: 'Nou, dat is uit het raam.' Nu is het een ander spel. Zij komt op de eerste plaats, wat er ook gebeurt.'

4 Jen zoekt een fantastische partner

Hoewel Jennifer Aniston niet heeft uitgesloten dat ze opnieuw gaat trouwen, zei ze in juni 2021 tegen People: "Oh God, ik weet het niet. Het staat niet op mijn radar. Ik ben geïnteresseerd in het vinden van een fantastische partner en gewoon een plezierig leven leiden en plezier maken met elkaar. Dat is alles waar we op moeten hopen. Het hoeft niet in steen gebeiteld te worden in juridische documenten." Hoewel David misschien veel van de kwaliteiten heeft die ze zoekt in een man, zijn er andere obstakels op hun weg.

3 Ze leven aan tegenovergestelde kusten

Aniston woont aan de westkust en Schwimmer woont in New York. Het gerucht ging al lang dat een van de redenen dat Jennifer en Justin scheidden, was dat ze het niet eens konden worden over aan welke kust ze moesten leven. Toen Justin daar echter rechtstreeks naar werd gevraagd in een interview met Esquire, was hij onvermurwbaar dat de splitsing ingewikkelder was dan dat. Toch is het niet gemakkelijk om een relatie aan de kust te onderhouden.

2 Ze zijn allebei extreem druk

Aniston speelt Alex Levy sinds 2019 in de Apple TV-dramaserie The Morning Show. Ze zal ook de hoofdrol spelen in Murder Mystery 2 van Netflix en de aankomende film Hail Mary. Sinds 2020 speelt David Jerry Bernstein in de Britse sitcom Intelligence. De reüniespecial was een doorslaand succes en als gevolg daarvan promootte het paar nieuwe Friends-merchandise op sociale media. Volgens Forbes heeft de tv-komedie sinds de release bijna 1,4 miljard dollar aan inkomsten gegenereerd en zal Aniston en Schwimmer waarschijnlijk de komende jaren in de schijnwerpers blijven staan.

1 Fans zullen blijven hopen

Zelfs als ze nu niet aan het daten zijn, keuren fans de relatie goed, en ze sluiten er een in de toekomst niet uit. Een fan zei onlangs op Twitter: "Zelfs als het niet waar is, wil ik dat het waar is, en in mijn hart is het waar." Velen willen dat David en Jennifer ervoor gaan, omdat ze in het verleden ongelukkig zijn geweest in de liefde. Voor velen zou het een gerealiseerde droom zijn voor twee acteurs die ze al meer dan twee decennia volgen. Aniston en Schwimmer hebben altijd een onmiskenbare chemie op het scherm gehad. Zouden ze het in het echte leven kunnen nabootsen? In een moeilijk jaar zou een hernieuwde relatie tussen Ross en Rachel de kers op de taart zijn voor veel Friends-fanaten. Vingers gekruist!

Aanbevolen: