De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en Mark Ruffalo

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en Mark Ruffalo
De waarheid over de relatie tussen Jennifer Aniston en Mark Ruffalo
Anonim

Jennifer Aniston staat bekend als een van de vriendelijkste acteurs in Hollywood. Ze is bevriend met het hele Friends-team, bevriend met haar oude fan Kaley Cuoco en praktisch besties met haar Morning Show-medester, Reese Witherspoon. Het is dus geen verrassing dat Mark Ruffalo een van de eerste beroemdheden was die Aniston in 2019 op Instagram verwelkomde - en iedereen eraan herinnert dat ze ooit een koppel speelden in de rom-com van 2005, Rumor Has It.

De twee zijn in het echte leven nooit met elkaar uitgegaan, maar hebben door de jaren heen een goede vriendschap onderhouden. The Avengers: Endgame-ster is sinds 2000 getrouwd met Sunrise Coigney. Ondertussen gaat het gerucht dat Aniston een relatie heeft met een andere Friends-alumnus, David Schwimmer. Bovendien heeft Ruffalo Friends nog niet eens gezien. Maar de actrice lijkt het niet erg te vinden. Hier is een nadere blik op hun vriendschap.

Hun tijd in 'Rumor Has It'

"Ze was zo geweldig en genereus voor mij", zei Ruffalo over zijn ervaring met Aniston in Rumor Has It. "We hadden zo'n leuke tijd om die film te maken, en het was niet gemakkelijk. We veranderden regisseurs als twee weken in de film. Het was rampzalig." De film heeft misschien geen goede recensies gekregen, met een rating van slechts 20% op Rotten Tomatoes, maar het maakte de co-sterren in de daaropvolgende jaren in ieder geval goede vrienden.

Ze delen ook enkele gemeenschappelijke vrienden zoals Paul Rudd die samen met Aniston speelde in Friends, The Object of My Affection en Wanderlust. Nadat ze samen in het Marvel Cinematic Universe hebben gewerkt, hebben Ruffalo en Rudd de afgelopen jaren ook een soort bromance ontwikkeld. Dus zowel Aniston als Ruffalo plaagden de Ant-Man-ster met zijn "eeuwige jeugd" op zijn 52e verjaardag in april 2021.

Ruffalo bood aan om Aniston op data op te zetten

Na de splitsing van Aniston van Justin Theroux in 2018 na drie jaar huwelijk, koppelden fans de actrice snel aan andere A-listers, waaronder haar eerste echtgenoot, Brad Pitt. In 2019 kondigde Ruffalo aan dat hij erover dacht om zijn Rumor Has It co-ster op te zetten met een paar vrienden die misschien goed bij haar passen.

"Ik heb wel een paar vrienden die [kunnen goed bij elkaar passen]. Weet je, er is een tekort aan jongens", grapte de acteur. Hij zei echter ook dat hij niet zeker weet of zijn vooruitzichten "goed genoeg" zijn voor de actrice. Volgens hem heeft de Cake-ster 'humor', 'rationeel', 'vreedzaam' en 'krijgt dingen voor elkaar'. Hij zei dat er niet veel mannen zijn die zo'n vangst "waardig" zijn.

Toevallig had Ruffalo Aniston's nieuwe beau volgens de geruchten ontmoet tijdens de Graham Norton Show in juli 2020. Daar bekende de Begin Again-acteur dat hij Friends nog niet had gezien."Ik heb er veel van gezien", vertelde Ruffalo aan Schwimmer. "Het is niet [jij]. Het is helemaal mij." Hij zei echter dat zijn dochter de hitserie heeft bekeken.

Channeling Ross Geller's opvliegendheid, Schwimmer antwoordde: "Je zou denken dat dat een leuke vader-dochteractiviteit is." Uiteindelijk lijken de twee het goed met elkaar te kunnen vinden. Zo te zien zijn we er zeker van dat Ruffalo Schwimmer zou classificeren als "waardig" voor Aniston.

Ze zijn beide ontvangers van Patron's Artists Inspiration Awards

De vriendschap van Ruffalo en Aniston kreeg zoveel aandacht in november 2020 toen ze allebei prijzen ontvingen van de vierde jaarlijkse Patron of the Artists Awards van de SAG-AFTRA Foundation. De twee kregen allebei de Artists Inspiration Award voor het gebruik van hun invloeden "om filantropische en humanitaire doelen te bevorderen".

Rudd was ook bij de ceremonie en werd gespot tijdens een bromancemoment met Ruffalo op de rode loper. Friends-sterren Lisa Kudrow en Courtney Cox hielden een hartverwarmende toespraak om Aniston op het podium te introduceren. Ze spraken over haar goede doelen, meerdere initiatieven voor sociale rechtvaardigheid en lopende projecten die haar filantropische bijdragen weerspiegelen.

Ruffalo werd geïntroduceerd door medeacteur-activist Leonardo DiCaprio. De Wolf of Wall Street-acteur zei: "Ik beschouw hem als een persoonlijke held. Hij inspireerde me constant om harder te werken en ik vroeg hem ooit hoe hij de energie heeft om te blijven vechten, en zijn simpele antwoord was: 'Het is het minste wat ik kan doen.' '"

Rond die tijd besloot ook Aniston om zich bij Instagram aan te sluiten. "Het gerucht gaat… @jenniferaniston heeft een nieuw Instagram-account", schreef Ruffalo naast een foto van hem en de actrice van de prijsuitreiking. "Welkom en gefeliciteerd met mijn mede PatronAwards honoree. Bedankt voor alles wat je doet!" De twee hebben tijdens de pandemie ook samengewerkt aan een aantal initiatieven en hebben werknemers in de filmindustrie en andere groepen die hulp nodig hebben in deze moeilijke tijden geholpen.

Aanbevolen: