De waarheid over de relatie tussen Michael Hall en Jennifer Carpenter sinds hun scheiding

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Michael Hall en Jennifer Carpenter sinds hun scheiding
De waarheid over de relatie tussen Michael Hall en Jennifer Carpenter sinds hun scheiding
Anonim

De langverwachte terugkeer van Dexter heeft zeker oude fans van de serie aan het praten gekregen. Eindelijk lijkt het erop dat de show in staat zal zijn om het teleurstellende laatste seizoen ongedaan te maken, dat nog erger werd door zo'n onbevredigende finale.

Zoals iedereen weet, zou Dexter: New Blood ook de terugkeer van Michael Hall in de titulaire rol zien. Tegelijkertijd werd ook aangekondigd dat co-ster Jennifer Carpenter ook zou terugkeren naar de serie. Het nieuws van de reünie heeft ook veel belangstelling gewekt, aangezien Hall en Carpenter op een gegeven moment ook een romantische relatie hadden (ze waren getrouwd). En nu ze weer samenwerken, vragen velen zich af hoe de relatie tussen de acteurs echt is geweest sinds ze gescheiden zijn.

Een korte tijdlijn van hun relatie

In de show speelden Hall en Carpenter misschien broers en zussen. Achter de schermen begonnen de twee elkaar echter in het geheim te zien. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat Carpenter op een gegeven moment zinspeelde op hun relatie. Tijdens de Emmy's in 2008 werd de actrice gevraagd naar haar keuze voor de meest sexy man ter wereld. Als reactie vertelde ze aan People dat het haar co-ster zou moeten zijn. 'Michael C Hall,' verkondigde Carpenter. “Hij is de meest sexy man ter wereld. Hij is een van de beste die we hebben. Hij is een ongelooflijk talent en als iemand lof verdient, is hij het wel.”

Kort daarna werd onthuld dat Hall en Carpenter in het huwelijksbootje waren gestapt. "Ze zijn buiten getrouwd in Big Sur, Californië", bevestigde Hall's vertegenwoordiger, Craig Bankey, aan E!. Na hun huwelijk bleven de twee samenwerken, hoewel ze elkaar niet zo vaak zagen als fans misschien dachten. “We werken aan dezelfde show, maar we zijn niet in elke scène samen. We zien elkaar niet zo vaak op de set als je zou denken", onthulde Hall ooit, volgens Hello! tijdschrift. Tegelijkertijd merkte de acteur ook op: "We zijn er zeker trots op professionals te zijn."

Voor zover fans konden zien, bleef het huwelijk van Hall en Carpenter sterk terwijl ze bleven samenwerken. Carpenter bleef zelfs aan de zijde van haar man toen Hall de diagnose kanker kreeg.

Ze bleven samen aan de show werken na hun scheiding

Hoewel ze uit elkaar gingen, bleven zowel Hall als Carpenter aan de show werken. En hoewel sommigen zich misschien hadden voorgesteld dat hun situatie ongemakkelijk zou zijn geworden, werkten de exen nog steeds graag samen. Ze gaven tenslotte nog steeds heel veel om elkaar. "Ons huwelijk leek niet op dat van iemand anders, en onze scheiding ook niet, dus … ik heb het eerder gezegd, alleen omdat het huwelijk eindigde, betekent niet dat de liefde dat deed," merkte Carpenter op terwijl ze emotioneel werd tijdens het spreken op PaleyFest in 2013. Ondertussen zei Hall ook dat het "verheugend" was om met Carpenter te kunnen blijven werken. "Ik zou zeggen dat het feit dat Jennifer en ik doorgingen met wat er met ons persoonlijk aan de hand was, zoals we deden en volhielden met het vertellen van het verhaal, nooit ter discussie stond", zei de acteur. "Het was altijd wat we nodig hadden of wilden doen."

Tegelijkertijd zei Dana Wilson, een van de co-sterren van Carpenter en Hall, ook dat het ex-koppel 'zo cool met elkaar was geworden op de set'. “Het zijn gewoon vrienden. Je kunt zien dat het gewoon goede vrienden zijn, die om elkaar geven. Ze maken grapjes met elkaar. Ze gaan met elkaar om , zegt ze. “Het voelt naadloos aan. Ik had nooit gedacht dat er iets raars zou zijn gebeurd.”

Sinds Dexter eindigde, leek het alsof Hall en Carpenter hun eigen weg gingen. Een kans op een reünie op het scherm leek ook onwaarschijnlijk totdat er werd besloten om hun show terug te brengen.

Jennifer Carpenter wil graag werken aan de 'Dexter'-revival

Voor Carpenter was er niet veel voor nodig om haar te overtuigen om zich bij de cast van Dexter: New Blood aan te sluiten, zelfs als haar personage al was gedood (en in de oceaan was gegooid). Het spelen van een dood personage stelde haar immers voor een onweerstaanbare uitdaging. "[Ik zie haar als] meer een link of een echo of een ongemakkelijke waarheid voor Dexter", legde Carpenter uit tijdens een toespraak tijdens de TCA-presentatie van Showtime. "Dat is waar ik me toe aangetrokken voelde… om terug te komen en een beetje te achtervolgen en te straffen en te zorgen en te provoceren en Dexter lief te hebben."

Hall zei zelf ook dat hij 'enthousiast' was om weer met Carpenter samen te werken. "Hoezeer ze ook een geïnternaliseerd personage is voor Dexter, ik denk dat het vertegenwoordigt hoe ver hij is gekomen of hoe ver hij is gevallen, of hoeveel hij is, relatief gezien, op het moment dat we hem voor het eerst ontmoeten, hem intern aan het wankelen en zonder kompas, hoe graag hij er ook een zou willen hebben”, aldus de acteur. "Ik was zo opgewonden dat ze [Jennifer Carpenter] dit deed, omdat ik wist dat ze in staat zou zijn om van gedaante te veranderen en op zoveel verschillende plaatsen naar mij en naar Dexter zou kunnen komen, en een dubbeltje zou draaien.”

Dexter: New Blood gaat op 7 november in première op Showtime.

Aanbevolen: