Billie Joe Armstrong trekt zich om deze reden terug uit de tv-special van Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

Billie Joe Armstrong trekt zich om deze reden terug uit de tv-special van Miley Cyrus
Billie Joe Armstrong trekt zich om deze reden terug uit de tv-special van Miley Cyrus
Anonim

Green Day's frontman Billie Joe Armstrong is gedwongen zich terug te trekken uit zijn optreden op Miley Cyrus' oudejaarsfeestje vanwege blootstelling aan Covid-19.

De NBC-special, die wordt gepresenteerd door de Wrecking Ball-zanger en komiek Pete Davidson, zal optredens bevatten van onder meer Jack Harlow, Brandi Carlile, Saweetie Anitta en nog veel meer.

Green Day Frontman blootgesteld aan ziekte

Frontman van Green Day annuleert nieuwjaarsoptreden op NBC vanwege blootstelling aan Covid 19
Frontman van Green Day annuleert nieuwjaarsoptreden op NBC vanwege blootstelling aan Covid 19

The Boulevard Of Broken Dreams rocker was een van de speciale gasten die bevestigd waren om op te treden tijdens de nieuwjaarsviering. Hij ging naar zijn Instagram Stories om het nieuws te delen dat hij in nauw contact kwam met iemand die positief testte op COVID.

Ondanks een negatieve test, vindt hij dat het het beste is om niet te reizen. Hij schreef: ‘Na de vakantie kwam ik erachter dat ik was blootgesteld aan COVID. Ik heb negatief getest, maar ik heb uit voorzichtigheid de beslissing genomen om niet naar Miami te reizen voor het oudejaarsfeest. Gelukkig nieuwjaar en hoop dat iedereen veilig blijft!”’

Verras gasten verwacht voor NBC nieuwjaars tv-special

Miley en Pete's show zal Carson Daly's langlopende tv-special vervangen, die hij sinds 2004 presenteerde. Hoewel de koppeling van Davidson en Cyrus onwaarschijnlijk lijkt, zijn het paar oude vrienden en hebben ze zelfs een bijpassende tatoeage!

Het getalenteerde duo verscheen in een sketch op Saturday Night Live in 2017 als rappende baby's en besloot bijpassende tatoeages te nemen ter herinnering aan het grappige moment. Saturday Night Live-producer Lorne Michael is aan boord om het evenement te produceren, dus verwacht veel gelach.

Miley zei: 'We waren verkleed als baby's, alles leek leuk en goed. Om de een of andere reden keken we elkaar aan en dachten: "dat is een geweldige tatoeage… we doen dit."'

Onhandig genoeg heeft Davidson sindsdien zijn polstattoo laten verwijderen. 'Hij drinkt Smartwater en laat zijn tatoeages laseren… en ik heb zoiets van, 'wacht even, dat is precies waar wij baby's waren', onthulde Cyrus terwijl ze pronkte met het ontwerp dat nog steeds op haar voet verschijnt.

Cyrus heeft veel repetitiebeelden op haar Twitter geplaatst en plaagde aankomende optredens met rapper/zanger Saweetie en haar getalenteerde zus Noah Cyrus.

NBC moet nog een vervanger voor de rocker aankondigen, maar belooft dat er veel verrassingsgasten zullen verschijnen. Het is onduidelijk of dat ook geldt voor Davidsons vriendin Kim Kardashian, met wie hij veel tijd doorbrengt. Je kunt deze nieuwjaarsviering live vanuit Miami bekijken vanaf 22.30 uur in de VS.

Aanbevolen: