Deze iconische komische acteur trok zich op het laatste moment terug uit zijn 'Simpsons'-cameo

Inhoudsopgave:

Deze iconische komische acteur trok zich op het laatste moment terug uit zijn 'Simpsons'-cameo
Deze iconische komische acteur trok zich op het laatste moment terug uit zijn 'Simpsons'-cameo
Anonim

Wordt het echt iconischer dan 'The Simpsons'? De show begon in 1989, 706 afleveringen later, samen met 32 seizoenen in de boeken, is het nog steeds in de lucht en gaat het goed. En oh, denk geen seconde dat de show ergens heen gaat. Volgens maker Matt Groening naast USA Today, is er echt geen einde in zicht: "Mijn standaardantwoord is dat er geen einde in zicht is, want wanneer ik speculeer over het einde van de show, raken de mensen die eraan werken en diehard fans erg overstuur. Dus, ik zeg altijd dat er geen einde in zicht is."

De show heeft in het verleden een hele reeks gedenkwaardige gastoptredens gehad, maar geloof het of niet, niet elke ster zegt ja tegen de show. Sommigen hebben ergens anders interesse, terwijl anderen gewoon de tijd niet kunnen vinden, zelfs niet nadat ze zich aan het uiterlijk hebben toegewijd.

Er is een specifieke iconische komische acteur die alle fans in de show wilden zien, maar het was gewoon niet de bedoeling. Vanwege tijdgebrek trok hij zich op het laatste moment terug. Desalniettemin heeft de show nog steeds verwijzingen naar zijn carrière gemaakt en ze hebben stoutmoedig iets over hem voorspeld … maar hey, ze lijken dat soort dingen altijd goed te doen. Vraag het maar aan de voormalige president.

Laten we eens kijken naar wat er gebeurde en welke andere acteurs in het verleden nee zeiden tegen de show.

Hij is niet de eerste die weigert

Zitten in een studio terwijl je een personage uitspreekt in een iconische show als 'The Simpsons' klinkt als een droomcameo voor veel celebs. Het werkt echter niet altijd in hun voordeel. Neem Tom Cruise als voorbeeld, hij kreeg in het verleden meerdere aanbiedingen, een specifieke rol als de grote broer van Bart in seizoen vier, hoewel de 'Mission Impossible'-ster de rol weigerde.

Een overvloed aan anderen zou ook weigeren om zelf te spelen vanwege tijdgebrek, de lijst bevat de legendes van het spel, zoals Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone.

The Backstreet Boys zeiden ook nee, aangezien ze zichzelf niet in verlegenheid wilden brengen tijdens de show. Wat was hun verlies, bleek de winst van NSync te zijn toen ze floreerden in de rol, wie kan hun 'woord'-slogan tijdens de aflevering vergeten?

Nou, een andere komische legende had de perfecte gastster kunnen zijn en het moment kwam zo dichtbij. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging en wat er had moeten gebeuren.

Simpsons Tall Tales

Het was niet de bedoeling dat hij zichzelf speelde, maar in plaats daarvan de 'Tall Tale Telling Hobo', tijdens de aflevering van mei 2001 genaamd 'Simpsons Tall Tales'. De verantwoordelijke man was niemand minder dan Jim Carrey - die blijkbaar vroeg om deel uit te maken van de show.

simpsons screenshot
simpsons screenshot

Helaas moest Carrey zich tijdens het productieproces op het laatste moment terugtrekken, wat ertoe zou leiden dat Hank Azaria de rol op zich zou nemen.

De aflevering kreeg gemengde recensies, maar het lijdt geen twijfel dat het een boost had kunnen krijgen als Carrey de rol had gespeeld.

Verrassend genoeg, gezien de filmgeschiedenis van Jim, was het niet zijn drukste tijd. Hij was net klaar met 'The Majestic', wat een bescheiden hit was aan de kassa en 72 miljoen dollar opleverde, verre van Carrey's beste. De film kreeg ook slechte recensies van zowel de fans als de media.

In 2002 werkte Carrey niet aan films, hij maakte een grote comeback in 2003 met 'Bruce Almighty' en daarna, misschien wel de meest ondergewaardeerde uitvoering van zijn carrière in, 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'.

Interessant genoeg is dat waar 'The Simpsons' in het spel is. De show voorspelde dat mensen die Jim serieus nemen als acteur na 'Ace Ventura' en uiteindelijk is dat precies wat er gebeurde toen Carrey klaar was met 'Eternal Sunshine van de vlekkeloze geest'.

Het zou natuurlijk geweldig zijn geweest om de celeb minstens één keer in de show te zien voor een voice-over, maar hey, het lijkt erop dat hij achter de schermen een grote carrièreverandering doormaakte destijds.

Terugkijkend, nadat hij de rol van het tv-programma had gemist, veranderde zijn carrière en kwam hij terug op het pad dat het moest zijn. Dus we kunnen zeggen dat het uiteindelijk allemaal gelukt is.

En hey, wie weet, misschien wordt hij ooit lid van de talrijke lijst met gaststerren in een speciale aflevering.

Gezien de recente woorden van de maker, is er nog veel tijd om dat later te laten plaatsvinden.

Aanbevolen: