Cardi B praatte vroeger over politiek, maar trok zich om deze reden officieel terug

Inhoudsopgave:

Cardi B praatte vroeger over politiek, maar trok zich om deze reden officieel terug
Cardi B praatte vroeger over politiek, maar trok zich om deze reden officieel terug
Anonim

Op een gegeven moment was ze sterk betrokken bij politieke discussies en gebruikte ze haar platform als een manier om haar politieke gevoelens te uiten aan haar miljoenen volgers, maar nu is ze er overheen en heeft ze het opgegeven om iets te delen met doen met politiek.

Cardi B heeft nog steeds sterke gedachten en gevoelens over belangrijke politieke gespreksonderwerpen, ze is gewoon niet geïnteresseerd in het blootstellen van zichzelf aan kritisch onderzoek door haar mening te delen, omdat ze veel te veel een hit toen ze vocaal was.

Cardi B trekt zich terug uit haar politiek commentaar

Op een gegeven moment stonden Cardi B's sociale media-accounts vol met politieke berichten, en ze was heel stoutmoedig en eerlijk in het delen van haar persoonlijke mening over een reeks controversiële, politieke kwesties die de natie verdeelden. Ze leidde belangrijke discussies en gebruikte haar invloed en invloed om haar fanbase aan te spreken om haar te vergezellen in haar streven om partij te kiezen en een standpunt in te nemen.

Toen de kunstenaar belangrijke gespreksonderwerpen begon aan te pakken, kreeg ze te maken met mensen met verschillende gedachten en percepties die haar opvattingen in twijfel zouden trekken.

Cardi B zegt dat het vermoeiend werd om zichzelf te verdedigen en dat ze het zat werd om constant aangevallen te worden door mensen die het niet eens waren met haar politieke perspectief.

Als gevolg daarvan grijpt ze niet langer in het aas.

Ondanks dat ze nog steeds politiek geladen is en een uitgesproken mening heeft over belangrijke kwesties die zich om haar heen afspelen in de controversiële wereld van de politiek, is Cardi B toegewijd aan het zwijgen en zal ze niet langer haar stem aan het gesprek lenen.

Cardi B nam te veel van een hit

Cardi B is niet iemand die zich terugtrekt als het moeilijk wordt. In feite is ze pittig en vasthoudend, en het was erg vreemd om haar terug te zien in alle politieke discussies.

In een Instagram-bericht op haar account onthulde ze dat ze "het zat was om gepest te worden door de Republikeinen" en heeft ze besloten dat er teveel negatief commentaar was als ze haar mening uitsprak.

Fans zijn het erover eens dat mensen hard voor haar zijn geweest en Cardi in een zeer lastige situatie hebben gebracht. Een fan schreef: “het ene moment huilen jullie om beroemdheden die niet spreken, maar als ze dat doen, breken jullie ze allemaal af en zeggen jullie dat ze moeten blijven rappen.”

Een andere fan schreef om te zeggen; "Ze is niet verkeerd ???? mensen proberen haar te slepen en ze spreekt feiten."

Cardi B heeft nog veel meer dingen waar ze met haar fans over kan praten, maar politieke gesprekken zijn nu strikt verboden terrein.

Aanbevolen: