Een tijdlijn van de aanhoudende vete van Madonna en Piers Morgan

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de aanhoudende vete van Madonna en Piers Morgan
Een tijdlijn van de aanhoudende vete van Madonna en Piers Morgan
Anonim

Piers Morgan heeft door de jaren heen een aantal vetes van beroemdheden gehad. Alleen al zijn aanhoudende vete met Meghan Markle heeft hem in allerlei problemen gebracht. Dan is er zijn langlopende vete met Madonna, die ook behoorlijk wat kloven heeft gehad, waaronder een met Gwyneth P altrow. De Queen of Pop lijkt hem geen aandacht te schenken. Maar door de jaren heen is Morgan niet gestopt met het afkeuren van haar levensbeslissingen, evenals haar kledingkeuzes. Hier is een tijdlijn van hun voortdurende, schijnbaar eenzijdige vete.

Piers Morgan zei dat zijn vete met Madonna begon in de jaren '90

Tijdens zijn dagen als presentator van Piers Morgan Tonight, zei de omroeporganisatie dat Madonna permanent werd uitgesloten van zijn interviews."Er is iets gebeurd met Madonna, er zijn een paar dingen misgegaan tussen Madonna en mij", legde hij uit. "Er zijn een paar dingen gebeurd. Ze weet het." Blijkbaar, althans volgens Morgan, begon de vete in de jaren '90.

"Madonna en ik, we hebben nog nooit echt oog in oog gezien", vertelde hij. "Er was een incident met het gooien van broodjes in Londen in het midden van de jaren '90; er was een incident in een hotel in het zuiden van Frankrijk [op] het filmfestival van Cannes waarbij een fotograaf en een bodyguard betrokken waren; er was een incident met een pub eigendom van haar onlangs overleden echtgenoot, Guy Ritchie, waar mijn broer de manager was."

Madonna zou de kop van Piers Morgan hebben gesaboteerd

Afgezien van het broodjesincident, beweerde Morgan ook dat Madonna destijds zijn kop had gesaboteerd. 'Weet je wat het ergste is dat Madonna me heeft aangedaan?' hij deelde. "Madonna's publicist zei ooit tegen me: 'Luister naar me, Madonna is niet zwanger', toen ik een krant runde. En ik zei: ‘Weet je het zeker?’ Ze zei: ‘Luister naar me, Piers. Madonna is niet zwanger.'" Het bleek dat ze dat inderdaad was. Omdat ze recht had op een grote kop, koesterde Morgan sindsdien een wrok tegen de Borderline-zanger.

"De volgende dag kondigden ze [het nieuws] aan op de website van een rivaliserende krant", vervolgde Morgan. "Er is een reeks misdaden." Sprekend over Madonna's verbod dat mogelijk wordt opgeheven, zei de hatelijke omroep: "De enige manier waarop ze terug kan komen, is door letterlijk op de knieën te gaan, ergens zoals Times Square op de nationale televisie en me om vergeving te smeken." Natuurlijk zou Madonna dat niet doen. Ze heeft niet eens gereageerd op zijn kleine tirades. Het laat zien wie de grotere persoon is tussen de twee.

Piers Morgan beweerde onlangs dat Madonna 'zo gemeen is met geld'

In zijn recente column voor The Sun uit 2022, zette Morgan zijn vete met Madonna weer oplaaiend door te beweren dat ze "zo gemeen met geld is. Hij zei dat ze die beroemdheid is die "het minst waarschijnlijk zijn hand in zijn zak steekt." Het is een nogal wilde beschuldiging, aangezien ze nooit echt goede vrienden waren. "Ik heb gehoord dat Madonna zo gemeen is met geld dat haar portemonnee met kettingzagen moet worden geopend, "schreef hij. Het is slechts de laatste in de reeks recente aanvallen die hij heeft gegooid tegen de 7-voudige Grammy-winnaar.

In een aflevering van Good Morning America hield Morgan zich niet in om de leuke Carpool Karaoke van de popster met James Corden in 2016 te bekritiseren. Hij zei dat ze een 'lopend, pratend treinwrak' was. De Twitter van de omroep staat ook vol met negatieve opmerkingen over de hitmaker van Material Girl. In september 2020 noemde Morgan Madonna "zielig" en "beschamend". Toen bestempelde hij haar kontonthullende kleding op de MTV VMA's van 2021 als 'ineenkrimpen'. Fans van de zanger vielen Morgan onmiddellijk aan op Twitter.

In 2018 gingen fans naar Twitter om Morgan uit te roepen voor "woman shaming" Madonna. Hij plaatste een onflatteuze foto van haar met het bijschrift: "Yikes. Is het al Halloween??" Veel fans konden de grap van de Britse persoonlijkheid niet waarderen. Een twitterde: "Het moet lastig zijn om je showbusiness-persona in stand te houden Piers - regelmatig iets 'grappigs' moeten zeggen (vaak ten koste van iemand anders). Mensen worden ouder. Madonna begint er uit te zien als een aardige oude dame. Word je een schooljongen? Wie weet ?"

Serieus, wat is Morgans probleem met deze talentvolle vrouwen? In 2017 zei hij dat hij liever "dood dan nog meer Madonna's toespraken op vrouwenmarsen te horen". Hij heeft eerder andere beroemdheden aangevallen, zoals Emily Ratajkowski, vanwege hun pleitbezorging voor vrouwelijke empowerment. Morgan stond bekend om haar dikmakende vrouwen en had ook enkele klachten over Ratajkowski's slanke lichaamsbouw. "Hij bekritiseert iedereen", probeerde het model het te begrijpen. “Ik denk dat hij ook echt aandacht zoekt. Het is het fenomeen Trump. Als je controversiële dingen blijft zeggen, dan blijf je trending op Facebook, en dat is geweldig voor de carrières van sommige mensen." Er is gewoon geen andere verklaring voor.

Aanbevolen: