Fans reageren op Kim Kardashian & Kanye West's familievakantie te midden van aanhoudende echtscheiding

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Kim Kardashian & Kanye West's familievakantie te midden van aanhoudende echtscheiding
Fans reageren op Kim Kardashian & Kanye West's familievakantie te midden van aanhoudende echtscheiding
Anonim

De scheiding van

Kim Kardashian en Kanye West was een van de meest besproken scheidingen van het jaar. De media stonden vol met dramatische onthullingen over hun ontbonden huwelijk en elk van hen nam de schijnwerpers om te onthullen wat leidde tot hun uiteindelijke beslissing om door te gaan met echtscheiding. Dus waarom zijn ze samen op vakantie?

Voordat iemand te opgewonden raakt, is het antwoord nee, dit was absoluut geen romantisch uitje. Het was een tijd voor het gezin om samen te genieten van wat gezonde tijd, terwijl ze een beetje plezier inpakten.

Kim en Kanye nemen San Francisco mee

Kim Kardashian en Kanye West zijn misschien gescheiden, maar dat betekent niet dat ze elkaar niet zullen zien, en zoals fans net hebben ontdekt, is samen op vakantie gaan ook niet uitgesloten.

Het gezin van 6 vertrok naar San Francisco om de bezienswaardigheden te bewonderen in het nieuwe teamLab: Continuity-tentoonstelling in het Asian Art Museum. Ze werden getrakteerd op een privérondleiding voordat de ruimte openging voor het publiek, en konden wat familieplezier beleven, schijnbaar zonder enige vijandigheid of drama.

Deze reis is een duidelijke indicatie van hun toewijding aan co-ouderschap en schetst het beeld van een zeer gezond gezin dat de zaken tot op zekere hoogte intact houdt in het belang van hun kinderen.

Sociale media hadden veel te zeggen over de gescheidenen die een vakantie deelden…

Sociale media barsten los

Het duurde zeker niet lang voordat sociale media losbarsten, toen ze hoorden dat Kim en Kanye samen op vakantie waren.

Inclusief commentaar van fans; "Goed voor ze, ze kunnen tenminste nog bij elkaar zijn voor hun kinderen", "Nog een Kourtney en Scott. O gies," en "Nou, ze zitten voor altijd aan elkaar vast, dus kan dat net zo goed?."

Anderen zeiden; "Ze gaat nergens heen. Hij is ?, " en "wacht, zei hij niet net dat samenwonen met haar een gevangenis was?"

Een andere fan schreef om te zeggen; "wauw, dus het ene moment zijn ze aardig tegen elkaar, en dan vechten ze als katten en honden en hij duikt onder en dan weer uit zijn schuilplaats. Ik ben echt zo in de war."

Een ander perspectief inbegrepen; "Het is waarschijnlijk geen slecht idee om hun kinderen wat normale familietijd te laten zien, waarom verpest iedereen ze omdat ze proberen fatsoenlijke ouders te zijn? Dit MOETEN ze doen."

Terwijl een andere opmerking las; "haha ze kunnen nog steeds samen spelen als de kinderen slapen, dat is handig."

Aanbevolen: