Britney vs Christina: een tijdlijn van een van de grootste vetes in de popgeschiedenis

Inhoudsopgave:

Britney vs Christina: een tijdlijn van een van de grootste vetes in de popgeschiedenis
Britney vs Christina: een tijdlijn van een van de grootste vetes in de popgeschiedenis
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Britney Spears en Christina Aguilera twee van de meest getalenteerde popmuzikanten van hun generatie zijn. De muziek van de twee dames markeerde de jaren 2000 en tegenwoordig worden beide beschouwd als roy alty's in de popmuziek.

De twee dames staan ook bekend om hun langdurige vete die in de jaren 2000 het gesprek van de wereld was. Vandaag kijken we naar hun relatie door de jaren heen. Van vechten om Justin Timberlake tot optreden met Madonna - blijf scrollen om meer te weten te komen over een van de meest beruchte rivaliteiten in de popcultuur!

10 Beide popdiva's zijn tegelijkertijd beroemd geworden

Beide popdiva's werden beroemd in 1999 - Christina Aguilera met het nummer "Genie in a Bottle" en Britney Spears met haar hit "…Baby One More Time." Sindsdien hebben de twee dames gestreden om de troon van de popprinses van de jaren 2000 en beiden hebben in dat decennium veel succes gehad.

9 Maar daarvoor waren ze blijkbaar al rivalen

Hoewel beide muzikanten in hetzelfde jaar beroemd werden, kenden ze elkaar al eerder, aangezien ze allebei castleden waren in Disney's The Mickey Mouse Club naast Kerri Russell, Ryan Gosling en Justin Timberlake. Volgens bronnen hadden Britney en Christina toen zelfs geen goede verstandhouding, omdat ze beiden vochten om Justin Timberlake - die later publiekelijk met Britney Spears uitging.

8 In 2003 traden beide op bij de MTV Video Music Awards met Madonna

In het begin van de jaren 2000 wist iedereen dat Britney en Christina strijden om de troon van de meest succesvolle popster en daarom waren velen verrast om te zien dat beide dames het podium deelden met Madonna in 2003 bij de MTV Video Music Onderscheidingen.

Tijdens het nu beruchte optreden deelden Britney en Christina uiteindelijk een kus met Madonna - maar het leek alsof de wereld alleen om Britney en Madonna gaf, en Christina werd buiten de schijnwerpers gehouden.

7 Christina vertelde hoe ze over Britney dacht

Na het beruchte optreden onthulde Christina hoe ze echt over Britney dacht. Dit is wat ze zei:

"Elke keer als ik probeerde een gesprek met haar te beginnen - nou, laten we zeggen dat ze de hele tijd nerveus leek. Ze lijkt me een verdwaald klein meisje, iemand die wanhopig begeleiding nodig heeft."

6 En Britney heeft zeker ook niet teruggeholpen

Het duurde echter niet lang voordat Britney reageerde, en dit is wat ze zei:

"Een verdwaald meisje? Ik denk dat het waarschijnlijk andersom is. Ik kan niet geloven dat ze dat over mij zei. Ze komt naar me toe in een club waar al deze mensen bij zijn en probeert haar tong uit te steken Ik zeg: 'Het is goed je te zien,' en ze zegt: 'Nou, je bent niet echt met mij.' Ik had zoiets van: 'Nou, Christina, wat is jouw definitie van echt? Naar meisjes toe gaan en ze kussen nadat je ze twee jaar niet hebt gezien?'…Als iemand zo vaak onbeleefd tegen je is geweest, is het zo van: 'Weet je wat, Christina, ik ben echt niet meer van de nep.'"

5 Christina ging op tournee met Britney's ex Justin Timberlake

In 2003 ging Christina Aguilera op The Justified & Stripped Tour samen met Britney Spears' ex Justin Timberlake.

Natuurlijk, gezien hoe openbaar de breuk tussen Britney en Justin was, interpreteerde iedereen dit onmiddellijk als Christina die Britney in de rug stak.

4 En ze had zeker een mening over de verloving van Britney en Kevin Federline

In juli 2004 verloofde Britney zich met danser Kevin Federline en Christina had zeker iets te zeggen over Britney's verlovingsring. Dit is wat Christina tegen US Weekly zei:

"Het lijkt erop dat ze het bij QVC heeft gekregen. Ik ken Britney. Ze is geen vuilniswagen, maar ze gedraagt zich wel zo."

3 In 2005 onthulde Britney dat ze dichter bij Christina wilde zijn

Hoewel de twee dames zeker hun deel van het publieke drama hadden, onthulde Britney in 2005 in een blogpost dat ze eigenlijk weer dichter bij Christina zou willen zijn. Hoewel de twee nooit echt hecht lijken te zijn geworden, lijdt het geen twijfel dat ze veel van dezelfde dingen in de branche hebben meegemaakt.

2 In 2008 onthulde Christina dat ze tegen elkaar uitgespeeld waren

Toen het drama tussen de twee tot bedaren kwam, gaf Christina ook toe dat het buiten proportie was opgeblazen. Dit is wat de zanger zei:

"Toen we allebei begonnen met het uitbrengen van platen, was het een grappige tijd voor mij", zei ze. "Het moet hebben geleken alsof we met elkaar wedijverden, maar in werkelijkheid is Britney iemand met wie ik altijd de hand vasthield. We waren gekke kleine meisjes samen in de Mickey Mouse Club. Wat een reis was het voor beiden van ons!"

1 Ten slotte sprak Christina onlangs over Britney en haar conservatorium

En tot slot, dit is wat Christina onlangs op Twitter zei over haar huidige gevoelens over Britney Spears en alles wat ze doormaakt:

"De afgelopen dagen heb ik aan Britney gedacht en alles wat ze doormaakt. Het is onaanvaardbaar dat een vrouw, of mens, die de controle wil hebben over hun eigen lot, misschien niet wordt toegestaan om te leven zoals ze willen. Het zwijgen opgelegd, genegeerd, gepest of de steun ontzegd worden door degenen die dicht bij je staan, is het meest uitputtende, verwoestende en vernederende wat je je kunt voorstellen. De schadelijke mentale en emotionele schade die dit kan aanrichten aan een menselijke geest is niets om Elke vrouw moet het recht hebben op haar eigen lichaam, haar eigen voortplantingssysteem, haar eigen privacy, haar eigen ruimte, haar eigen genezing en haar eigen geluk. Hoewel ik niet achter de gesloten deuren van deze zeer gelaagde en persoonlijk maar toch openbaar gesprek – alles wat ik kan doen is vanuit mijn hart delen wat ik heb gehoord, gelezen en gezien in de media. De overtuiging en wanhoop van dit pleidooi voor vrijheid doen me geloven dat deze persoon die ik ooit heb gekend, heeft geleefd zonder mededogen of fatsoen van degenen die de leiding hadden. Aan een vrouw die heeft gewerkt onder voor de meesten onvoorstelbare omstandigheden en druk, beloof ik je dat ze alle mogelijke vrijheid verdient om haar gelukkigste leven te leiden. Mijn hart gaat uit naar Britney. Ze verdient alle ware liefde en steun van de wereld."

Aanbevolen: