Een tijdlijn van de 30-jarige vete van Madonna en Cher

Inhoudsopgave:

Een tijdlijn van de 30-jarige vete van Madonna en Cher
Een tijdlijn van de 30-jarige vete van Madonna en Cher
Anonim

De relatie tussen Madonna en Cher is gewoon een nieuwe aflevering in de reeks vetes die wordt veroorzaakt door de ongeschreven regel dat slechts één vrouw de muziekindustrie kan regeren. Beide zangers hebben tientallen jaren aan hits op hun naam staan. De media verwijzen naar Cher als de godin van de pop, terwijl Madonna, zoals we allemaal weten, de koningin van de pop is. Deze labels waren misschien wel de reden voor hun botsing.

Cher zit al meer dan twee decennia in de industrie voordat Madonna op de markt kwam. Het zijn allebei getalenteerde artiesten die ook op hun eigen manier extreem vocaal, gedurfd en controversieel zijn. Het is geen wonder dat Cher zich een beetje bedreigd voelde door Madonna's onmiddellijke opkomst in de jaren 80.

Maar hoe is het vlees precies begonnen en hoe is hun relatie nu?

Cher zei dat Madonna onbeleefd was tegen iedereen toen ze haar ontmoette

Toen een interviewer Cher's carrière vergeleek met Madonna, zei ze: "Er is iets aan haar dat ik niet leuk vind. Ze is gemeen. Daar hou ik niet van." De Moonstruck-ster hield zich niet in en vertelde een verhaal over het ontmoeten van Madonna toen ze naar haar huis kwam. "Ze was gewoon zo onbeleefd tegen iedereen. Het lijkt mij dat ze zoveel heeft… Ze gedraagt zich de hele tijd als een verwend nest."

Cher vond dat Madonna meer "grootmoedig" had moeten zijn met haar succes. Door het gebruik van die term lijkt het alsof Madonna's succes echt in Cher is geraakt. The Material Girl was immers jonger en even provocerend. En we weten dat de industrie zijn manier heeft om de regerende popkoningin uit te wissen zodra een nieuwe ster opkomt. Iedereen in de positie van Cher op dat moment zou zich ook defensief hebben gevoeld.

Cher verwees sarcastisch naar Madonna als haar beste vriend

Op de vraag of ze gaat joggen zoals Madonna, antwoordde Cher: "Je bedoelt zoals mijn beste vriendin, Madonna?" Toen wist iedereen dat de vete echt was. Cher had duidelijk gemaakt dat ze Madonna niet mocht. Maar hier gaf ze de media het signaal om ze meer tegen elkaar op te zetten.

In hetzelfde interview legde ze ook uit wat ze echt van Madonna vond toen ze zei dat ze gemeen was. "Ik denk dat ze ongelooflijk creatief is. Omdat ze niet ongelooflijk getalenteerd is, ze is niet mooi. Maar ze is nogal onbeleefd."

Cher Said Madonna's "Not Really A Great Great Singer"

Cher werd ooit in een interview gevraagd naar haar mening over Madonna's controversiële projecten. Op de vraag of ze dacht dat de Like a Virgin-zangeres het te ver ging, zei ze: "Ik heb haar boek gezien [Madonna's fotoboek, Sex]. Ik dacht dat sommige van de foto's waren echt interessant en echt mooi. En ik dacht dat sommige foto's stom waren."

www.instagram.com/p/BkV54bzhdWK/

Cher heeft er in ieder geval een gewoonte van gemaakt om te beginnen met het geven van een paar complimenten over Madonna's arbeidsethos voordat ze haar een grote schaduw werpt. Ze voegde er ook aan toe: "Ik denk dat ze een grote ster is. Ze is niet echt een geweldige, geweldige zangeres. Ze is niet echt een geweldige, geweldige actrice, maar ze is een van de grootste sterren ter wereld. Dus dat is speciale kunst - om te kunnen om te zetten wat je hebt, het is alsof je stro in goud verandert."

Cher zei dat ze een dikke darm kreeg om Madonna's verjaardag te vieren

In Cher's Watch What Happens Live-optreden las Andy Cohen Cher's antwoord voor aan een fan die vroeg hoe ze Madonna's verjaardag vierde. Opnieuw, wat opschudding veroorzaakte, was haar antwoord een duidelijk "Ik heb een dikke darm." Cher lachte hardop nadat Andy de tweet had gelezen, maar ze maakte ook duidelijk: "Ik ben helemaal goed met Madonna. Madge en ik hebben ons ding gedaan, maar ik ben helemaal goed met haar. Maar kom op, het [tweet] was grappig."

Ondanks de vele harde dingen die Cher over Madonna heeft gezegd, hebben de twee iconen uiteindelijk een manier gevonden om dingen op te lappen. Het lijkt erop dat ze in 2017 al het drama achter zich hebben gelaten toen ze werden gezien toen ze hun krachten bundelden voor de Women's March in Washington. Het was een evenement dat werd gehouden na de inauguratie van hun gemeenschappelijke vijand, Donald Trump. Zowel Cher als Madonna hebben uitgesproken dat ze Trump niet mogen.

Dus dat is een vete minder tussen twee geweldige vrouwelijke artiesten. Cher is zelfs overgegaan van het in de schaduw stellen van Madonna op Twitter naar haar aanspreken met een bijnaam en haar aanmoedigen. We zouden graag denken dat het hun haat voor Trump is die hen dichterbij heeft gebracht. Twee sterke vrouwelijke poplegendes die hun platforms gebruiken om gelijkheid en gerechtigheid te promoten? We kunnen niet anders dan stan.

Aanbevolen: