Is Taylor Swift de reden waarom Tom Hiddleston geen grote filmrol kreeg?

Inhoudsopgave:

Is Taylor Swift de reden waarom Tom Hiddleston geen grote filmrol kreeg?
Is Taylor Swift de reden waarom Tom Hiddleston geen grote filmrol kreeg?
Anonim

Taylor Swift staat bekend om haar succesvolle muziekcarrière, maar het publiek heeft ook altijd oog voor haar relaties. Of dat nu haar huidige met Joe Alwyn is of haar vorige met Harry Styles, er wordt altijd over gesproken. Een relatie die fans schokte, was toen zij en acteur Tom Hiddleston in 2016 met elkaar uitgingen. Hoewel de relatie maar drie maanden duurde, waren er veel lagen en hun uiteenvallen.

Taylor Swift en Tom Hiddleston gedateerd in 2016

De twee werden voor het eerst samen gespot in mei 2016, op het Met Gala. Swift had toen nog een relatie met Calvin Harris, maar aan het begin van de zomer beëindigden Swift en Harris hun vijftien maanden durende relatie. Het was vermoedelijk een onderlinge breuk. Deze breuk was verrassend voor fans, maar nog schokkender was toen Swift en Hiddleston die zomer met elkaar gingen daten.

Tijdens de tijd dat ze aan het daten waren, kreeg Swift veel negatieve pers over haar vete met Kanye West. Een bron vertelde E! Nieuws dat "Tom niet geïrriteerd is door de negatieve media die aan Taylor worden gehecht… hij wist dat dat zou komen met de loop van het daten met haar."

Swift en Hiddleston werden meerdere keren samen gespot, een keer in de buurt van haar herenhuis in Rhode Island en tijdens een Selena Gomez-concert. Hiddleston heeft ook de ouders van Swift ontmoet.

De relatie leek goed te gaan en ze werden meerdere keren samen gespot. Toen het nieuws bekend werd dat de twee uit elkaar gingen, waren fans erg benieuwd waarom. Met alle negativiteit die gaande is met Swift's vete, zou het logisch zijn dat ze haar relatie privé wilde houden. Swift wilde de Emmy's met Hiddleston niet bijwonen in de hoop hun relatie zo privé mogelijk te houden. Hoewel het niet duidelijk is of dit precies de reden is waarom de twee uit elkaar zijn gegaan, heeft het zeker een deuk in de relatie gezet en na drie maanden samen zijn, gingen de twee officieel uit elkaar.

Zingde Taylor Swift over Tom Hiddleston?

De breuk tussen Swift en Hiddleston werd veel besproken. Een jaar na hun breuk bracht Swift haar zesde studioalbum Reputation uit. Dit album was de ultieme comeback voor Swift. Natuurlijk vroegen fans zich af of Swift Hiddleston zou noemen in een van de nieuwe nummers op het album. In het verleden heeft Swift exen bij hun naam genoemd in liedjes. Hoewel ze dat niet deed op Reputation, hadden fans hun theorieën over welke nummers over haar relatie met Hiddleston zouden kunnen gaan.

Er gingen geruchten dat de relatie van Hiddleston met Swift hem een enorme filmrol kostte. De rol was om Daniel Craig in de Bond-films over te nemen. Maar er werd gemeld dat omdat zijn relatie met Swift zo openbaar was, hij niet de "lucht van mysterie" had die nodig was voor de rol van James Bond.

Dit gerucht is niet echt bevestigd of ontkend, maar Hiddleston zei wel dat hem de rol van James Bond niet was aangeboden. Dus of Swift een rol heeft gespeeld bij het krijgen van een rol voor Hiddleston, is volkomen onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de twee een achtbaan van een relatie en een breuk hadden.

Bestaan Taylor en Tom vandaag op goede voet?

Er is geen bewijs dat Swift en Hiddleston enige vorm van vriendschap hebben. Grote kans dat ze helemaal niet praten. De twee bevinden zich afzonderlijk op prachtige plaatsen in hun leven, zowel qua carrière als qua relatie. Tom Hiddleston is verloofd met actrice Zawe Ashton en de twee verwachten hun eerste kind samen. De twee speelden samen in het Broadway-toneelstuk Betrayal uit 2019. Toen de geruchten de ronde deden dat de twee samen waren in 2019, zei Hiddleston: "Ik ben nu op een waarschijnlijk andere manier beschermend over mijn interne wereld."

Taylor Swift heeft sinds 2016 een relatie met acteur Joe Alwyn. De twee hebben hun relaties uiterst privé gehouden. Pas onlangs begonnen de twee voor het eerst echt in het openbaar over elkaar te praten. Swift onthulde dat Alwyn haar daadwerkelijk heeft geholpen bij het schrijven van een aantal nummers op haar album Folklore.

Er gaan geruchten rond dat Swift en Alwyn verloofd zijn, maar niets is bevestigd door de twee. Hoewel Swift en Hiddleston een rotsachtig verleden hadden, lijkt het erop dat de twee hun juiste match hebben gevonden en dat al hun drama nu lang vergeten is.

Aanbevolen: